Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pikieta pod Urzedem Miasta << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 22/09/2005 16:45

Bator napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Bator napisał:  

Szołn napisał:  

Jak już pisałem, nie wierzę ślepo Ptakowi - kluczowe jest jednak zrozumienie przez niektórych tego, że siedząc na dupie i nie robiąc nic stwarzamy idealny klimat do wystąpienia wszystkich najgorszych scenariuszy podanych w tym temacie, tak jakbyśmy kliknęli przycisk z napisem "autodestrukcja". Ptak odlatuje, klub leci na ryj, mamy chuj a nie nowe miejsca pracy, a działkowicze jak sobie wypoczywali tak nadal wypoczywają. No ale cóż, najwidoczniej niektórzy tego chcą.

A ty znowu to samo-ekonomia,ekonomia...za cene honoru? Może i moje podejście jest radykalne ale ja trzymam zawsze ludzi za słowo,tak trzymałem za słowo Ptaka że nie chodzi o tereny,że kibice mają jeden 1% i gwarancje pozostania klubu w Szczecinie.Złamanie danego mi słowa to w jakimś sensie naplucie w twarz,a kogoś kto to zrobił nie popre za żadne miejsca pracy,gdyby Polacy zachowali się na przestrzeni wieków tak jak ty,to byłbyś teraz Niemcem.

przypominaja mi sie filmy Bareji jak widze teksty typu:``HONOR, naplucie w twarz`` jest to policzek w twarz dla calego narodu:] a tak na powaznie to Bator bez obrazy ale w zyciu niemozna kierowac sie tylko honorem czasami trzeba go wsadzic gleboko w .....kieszen, i postepowac wbrew swojej woli,samym honorem daleko sie nie zajedzie. pozdrawiam

Wiesz co sobie myśle?Że osoby twierdzące podobnie jak ty to zwykłe leszcze za słabe by bronić honoru,dlatego twierdzą że czasem honor trzeba schować w kieszeń.Wiesz,honor to pewna odnośnia godności człowieka,jeśli go nie masz to będziesz przymykał oko kiedy ktoś ci coś zrobi,będziesz udawał że nie słyszałeś,bo nie warto...Jeśli pozwolisz sobie w kasze dmuchać to z czasem będziesz nikim,nikt cie nie będzie szanował i tu masz dowód-że z honorem jednak daleko można zajść.Ty napisałeś że z samym honorem,racja,gdybym się horobliwie nim kierował to dawno załorzyłbym temat-Wyrzućmy Antoniego ze Szczecina bo zabrał nam procent.Bez przesady,po prostu od tej chwili nie może liczyć na moje poparcie a tym bardziej manifestacje.Trzeba znaleść równowage pomiędzy przesadą a frajerstwem,moja jest w moich powszednich postach.

ej no bez przesady myslisz pojecia odnosisz sie do slowa GODNOSC w aspekcie by go bronic jako godnosci czlowieka i tu nie chodzi mi to ze ktos mi cos zrobi i bede przymykac oko czy i ze z czasem bede nikim BZDURA! nie o to mi chodzi....przekladzasz slowo honor tylko na wlasne zachowanie. I wiesz co czsami trzeba przymknac oko na pewne sprawy i czasami trzeba zauwazac pewnych rzeczy a nawet pozwalac sobie w kasze dmuchac i nie chodzi o to czy ktos jest leszczem czy nie. Przyklad: idziesz do roboty w pracy masz szefa CHAMA robi z toba co chce a na utrzymaniu masz dzieci i co wtedy zrobisz? pozwolisz sie wypierdolic z roboty zeby byc z siebie dumnym nie zwazajac na swoja rodzine? ktorej jestes jedynym zywicielem? czy nadal bedziesz pracowac i pozwolisz zeby cie jechal i robil co chcial. Wiesz czasami mam poprostu w dupie swoj HONOR i trzeba zapierdalac bo z honorem daleko nie zajade w tym niestety okrutnym swiecie. i nie myl pojec....a poza tym nie pierdol mi tu glupot o lesczach jak chlalismy w 43 na sylwestra co innego mowiles hehehe PozdrawiamBrowarek zreszta na meczu to wyjasnimy:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 22/09/2005 19:29
Z pewnych ,,nieoficjalnych" żrodeł wiem że i tym razem Ptak zostanie wystrychnięty na ,,dudka"fuck
Komisja nic nie osiągnie bo znani nam obrońcy spokoju na Pogodnie już ruszyli do obrony terenu i ich ciszy.Pech POGONI jest taki że sąsiaduje z oknami ludzi którzy tak naprawdę kierują marionetkami w UM.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 22/09/2005 19:39
Sytuacja jest patowa...bo z jednej strony nie wierze Ptakowi w jego intencje, co udowodnil zabierajac slynny 1% a z drugiej strony jako Szczecinianin, jestem za zagospodarowaniem terenow okolo stadionowych, ktore dadza powazne wplywy do budzetu i co najwazniejsze nowe miejsca pracy.Co do wypowiedzi Ptaka ze tyle kasy pompuje wydaja mi sie troche skoloryzowane bo wplywy z:biletow,reklam na koszulkach i na stadionie,pieniedzy od sponsora Ligi,od stacji C+,pamiatek czy nawet tygodnika Pogoń Szzecin wychodzi calkiem niezla sumka.Dlaczego gra duzo brazyliczykow? Bo sa tani w utrzymaniu,taki Tavares napewno duzo kasy nie zarabia.Ktos napisal ze chyba nikt nie woli zespolu w 4 lidze niz pierwszej,moze i tak ale nie oznacza ze bym ja opuscil i pewnie duzo osob na forum ma podobne odczucia.Co do pojscia droga Lechii byloby raczej trudne w naszym przypadku,po prostu nie ma tyle chetnych firm do pomocy,bardziej bysmy podochodzili pod scenariusz Zawiszy Bydgoszcz...co nie przeszkadza jej kibicom byc w dobrej formie pomimo 4ligowego marazmu.

www.sectorshop.net
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 22/09/2005 19:54
Czarny nie zapominaj także o GKS'ie Katowice...mimo 4 ligi cały stadion jest zapełniony. Co do oddania terenów wokół stadionu, to moim zdaniem powinno to już nastąpić znacznie wczesniej, nie chodzi mi o Ptaka ale ogolnie, problem powraca wraz z nowym inwestorem, jak narazie to samo...Nie zapominajmy jednak że Pogoń to My !!

MW'03
samhain
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 22/09/2005 22:44
Tak wszyscy niby sie zapowiadaja, ze pojda na IV lige a jakos na rezerwach z Arkonia to tlumow nie zastalem... a to tez Pogon! Ja tak sie zastanawiam, ze tym wszystkim przeciwnikom Ptaka to strasznie ciezko jest teraz skoro najchetniej wszyscy by go "wygnali" ze Szczecina. Zreszta rodzi sie pytanie - czemu nikt do tej pory tego wlasnie nie zamanifestowal np na jakims meczu...
A co do pikiety czy innej formy protestu to ktos wczesniej niezle napisal: juz nawet nie chodzi o Antoniego, ale w ten sposob mozna pokazac, ze kibice w tym miescie COS znacza...takie moje zdanie.

Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 01:49
jak to wszystko przeczytalem to stwierdzam, ze nie maja racji Ci co sadza ze pikieta nic nie da! Zobaczcie jak ta cala sprawe rozwiazano w Krakowie. Cracovia miala upasc i to juz na etapie 3 ligi!!! Nikt jej nie chcial, a miasto sie postaralo. Teraz jest tam porzadny inwestor ... no i murawa i duzo chca tam jeszcze zrobic. Zatem mysle, ze my tez duzo mozemy zrobic!

Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 07:21

Poinformowany napisał:  
Szołn, jednak gówno wiesz. Kiedy Spółka była zakładana inny był skład akcjonariatu. A Ptak nie miał wystarczającej ilości akcji żeby zastosować ich przymusowy wykup. Zresztą ten jeden procent był dla nas zawsze papierkiem lakmusowym intencji Ptaka. Akcjonariusz większościowy prawie zawsze może (przy takiej dysproporcji środków) wydymać mniejszościowego. A co do opuszczania pozostowianego stadionu - w Piotrkowie kazał go zburzyć. I klub nie pozostanie bo jest Sportową Spółką Akcyjną czyli stoi ponad przepisami PZPN odnośnie np Stowarzyszeń. Tak, że te swoje wywody możesz spokojnie wrzucić do klopa.

Stary, ja o tym wszystkim doskonale wiem. Przecież wiem, że teoretycznie może przenieść klub gdzie indziej - ale to są tylko rozważania teoretyczne! Powołujesz się na scenariusz katastroficzny, a taki sposób myślenia nigdy nikogo donikąd nie zaprowadził... Różnica między nami polega na tym, że Ty widzisz tylko warianty pesymistyczne, a ja widzę też optymistyczne.
Nie wmówisz mi że po otrzymaniu terenów i wybudowaniu np. hipermarketu Ptak przeniesie klub - on jest świetnym handlowcem i doskonale wie, że każda działalność musi mieć swoją grupę odbiorców, a takowej by nie było gdyby klub zniknął z miasta.
Przeniesienie klubu do innego miasta może mieć miejsce tylko w przypadku nieotrzymania terenów, a zresztą nawet wtedy (moim zdaniem) jest to prawie niemożliwe.

Bator napisał:  
Bez przesady,po prostu od tej chwili nie może liczyć na moje poparcie a tym bardziej manifestacje.Trzeba znaleść równowage pomiędzy przesadą a frajerstwem,moja jest w moich powszednich postach

Powtórzę jeszcze raz - pikieta nie ma mieć na celu poparcie Ptaka (pikiecie w takiej formie także byłbym przeciwny, z podobnych względów co i Ty), chodzi o zamanifestowanie tego że w mieście jest pewna grupa ludzi oraz pewien klub, który należy szanować.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 08:54

Szołn napisał:  

Nie wmówisz mi że po otrzymaniu terenów i wybudowaniu np. hipermarketu Ptak przeniesie klub - on jest świetnym handlowcem i doskonale wie, że każda działalność musi mieć swoją grupę odbiorców, a takowej by nie było gdyby klub zniknął z miasta.
Przeniesienie klubu do innego miasta może mieć miejsce tylko w przypadku nieotrzymania terenów, a zresztą nawet wtedy (moim zdaniem) jest to prawie niemożliwe.

Mylisz się kolejny raz. W Gdańsku będąc właścicielem Poloni-Lechii (kto pamięta taki twór?) otrzymał także tereny z których utzrymywać miał ligową piłkę. O klubie tym dawno już słuch zaginął, tereny są Ptaka i przynoszą jemu dalej frukta do dziś.

Ja też jestem za tym, żeby Pogoń była silna, a kasa płynęła wartkim strumieniem do klubu. Ale wątpię w przekazanie terenów przy stadionie pod taką działalność jak zaplanował Antek. Na sąsiedztwie stadionu z domem np małżeństwa prawników czyli Państwa Mikołajczyków połamał sobie zęby nie tylko cienki Gondor, ale i gruby Sabri.

Co do Twej niewiary w możliwości przeniesienia klubu - nie wspomnę o naszym przykładzie, ale mówi ci coś nazwa Stasak Ceramika Opoczno?? A może Stasiak Celsa KSZO??

Pogoń to My
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 09:55

Poinformowany napisał:  
Co do Twej niewiary w możliwości przeniesienia klubu - nie wspomnę o naszym przykładzie, ale mówi ci coś nazwa Stasak Ceramika Opoczno?? A może Stasiak Celsa KSZO??

A mówi Ci coś nazwa ŁKS Łódź? Czy ten klub został gdzieś przeniesiony? Z tego co mi wiadomo to nie. Piotrcovia, Ceramika czy również wspomniana Polonia Gdańsk to były małe klubiki o niewielkiej sile i niewielkiej popularności, wobec tego ich właściciele nie mieli wielkich oporów przy ich przenoszeniu - Pogoń to zupełnie inny kaliber o zupełnie innej tradycji, zbliżonej właśnie do ŁKS (a w zasadzie to nawet jeszcze bardziej popularny, bo w Łodzi jest jeszcze Widzew, a u nas drugiego poważnego klubu nie ma), dlatego też ryzyko jest zupełnie innego kalibru.
Przykład Lechii-Polonii nie jest zresztą do końca trafiony, bo klub ten powstał na bazie ruin nieudanej fuzji Lechii z Olimpią Poznań - Lechia zniknęła z mapy polskiej piłki już na długo przed pojawieniem się Ptaka.

Zdelegalizować traktor.
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 10:22
A czy ŁKS był SSA, czy Stowarzyszeniem??? Bo to BARDZO istotna różnica Kolego...

Ile % ma Stowarzyszenie MKS Pogoń w SSA? Ile Pogoń Nowa? Rozumiesz teraz jaka jest różnica? Nie można przenieść Stowarzyszenia, natomiast SSA można. Swego czasu Świt NDM miał być przeniesiony do Bydgoszczy, ale nie mógł bo nie był SSA.

POGOŃ TO MY !
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 10:53
Płodzisz te swoje posty bo wydaje Ci się że coś wiesz i masz pojęcie. A pojęcia nie masz i nic nie wiesz. Ostatnie braki Twojej znajomości tematu obnażył Dary. I dlaczego nie odnosisz się do terenów które Ptak ma w Gdańsku pomimo tego, że z Gdańskiem nic go nie łączy? Podobnie jest w Piotrkowie. Teren po zaoranym stadionie Piotrcovii należy do Ptaka. Robi tam z tego co wiem kolejne targowisko. Dobra, koniec dyskusji z Tobą bo ręce opadają.

Pogoń to My
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 11:58
Prawda jest taka ze obok tych terenow mieszkaja poprostu ludzie wyzej postawieni czyt.zlodzieje ktorzy dobro spoleczne przekladaja na swoje i co by sie nie dzialo nie pozwola nikomu dostac tych terenow.Bekdas doprowadzil Pogon do vice mistrza i tez nie dostal,wiec Ptak ma szanse w zasadzie zerowe.Co by sie nie dzialo o terenach mozna zapomniec,bo jak by byly dostepne to staly by tam juz pewnie 3 Hipermarkety tesco i 2 geany

,,Vi är överallt,,- POGON
happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 12:57

fenster napisał:  
Z pewnych ,,nieoficjalnych" żrodeł wiem że i tym razem Ptak zostanie wystrychnięty na ,,dudka"fuck
Komisja nic nie osiągnie bo znani nam obrońcy spokoju na Pogodnie już ruszyli do obrony terenu i ich ciszy.Pech POGONI jest taki że sąsiaduje z oknami ludzi którzy tak naprawdę kierują marionetkami w UM.

Tak , chyba masz racje i to by bylo na tyle w temacie I ligi w Szczecinie , a tak sie ladnie zapowiadalo..
Ale , co jest z Rafinerja za miedzy ponoc chca sponsorowac POGON..??
Czy ktos cos wie w temacie..
Nareszcie nie bede musial zarywac nocy i siedziec na necie do 2 w nocy aby sluchac relacji/czytac..
Pozdrowienia, no bo chyba jak beda grac z Chojna to juz nie bedzie relacji live...
Nie mam nic przeciwko Chojnie..
Pozdrowienia z Australii.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 13:27
No ale czego można było się spodziewać...PIOTRKÓW...ŁÓDŹ...GDAŃSK... to bylo pewne od początku. Od razu byłem na nie za Ptakiem

Z drugiej strony misato zawsze robi problemy z inwestycjami...i nie tylko chodzi tu o Ptaka

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 13:34

dary napisał:  
A czy ŁKS był SSA, czy Stowarzyszeniem??? Bo to BARDZO istotna różnica Kolego...

Ile % ma Stowarzyszenie MKS Pogoń w SSA? Ile Pogoń Nowa? Rozumiesz teraz jaka jest różnica? Nie można przenieść Stowarzyszenia, natomiast SSA można. Swego czasu Świt NDM miał być przeniesiony do Bydgoszczy, ale nie mógł bo nie był SSA.

Szczerze mówiąc to niespecjalnie orientuję się które kluby są/były SSA, a które stowarzyszeniami - nigdy mnie to nie interesowało. Ale podaję za 90minut.pl:
"SPN ŁKS-Ptak Sportowa Spółka Akcyjna działała od 1995 r. do 7 lutego 2001 r"

A więc skoro ŁKS był SSA to, jak piszesz, można było go przenieść - dlaczego więc Ptak tego nie zrobił?

Poinformowany -> co mnie obchodzą tereny, które posiada Ptak w Gdańsku czy Piotrkowie. Niech je sobie ma, a ja nadal uważam że różnica między sytuacją Piotrcovii i Pogoni jest przeogromna i dlatego nie można zastosować prostego porównania na zasadzie "skoro zrobił to tam, to zrobi to samo tu".

Z mojej strony koniec tematu na dzisiaj, pozdrówka.

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 23 września 2005, 13:39 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 14:28

Szołn napisał:  

dary napisał:  

Szczerze mówiąc to niespecjalnie orientuję się które kluby są/były SSA, a które stowarzyszeniami - nigdy mnie to nie interesowało. Ale podaję za 90minut.pl:

A więc skoro ŁKS był SSA to, jak piszesz, można było go przenieść - dlaczego więc Ptak tego nie zrobił?

Bo w łodzkiej SSA było Stowarzyszenie. W naszej SSA nie ma Stowarzyszenia. The End.

POGOŃ TO MY !
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 19:32

dary napisał:  

Szołn napisał:  

dary napisał:  

Bo w łodzkiej SSA było Stowarzyszenie. W naszej SSA nie ma Stowarzyszenia. The End.

Nie Dary - w lodzkiej SSA udzialowcem bylo Stowarzyszenie. A gdybys poczytal sobie prawo O spolkach akcyjnych, wiedzialbys ze jeden inwestor majacy powyzej 90% kapitalu akcyjnego moze zmusic pozostalych udzialowcow do sprzedazy akcji, lub je po prostu umorzyc. wiec to juz wczesniej Ptak mogl zrobic co chcial. a pamietaj ze jesli chodzi o Pogon bardzo wiele jest warta marka a wiec nazwa klubu Pogoń Szczecin i jej barwy. i to co sie z tym wiaze czyli sila nabywcza ilus tam tysiecy kibicow Pogoni. Dlatego tez przenosiny klubu nie bylyby oplacalne dla Ptaka

a co do centrum handlowego to moge sie codziennei modlic zeby powstalo bo bylby to mocny "kop" dla rozwojyu tego regionu. A cetrum w Rzgowie naprawde sluzy interesem - interesom wielu Polakow, drobnych Przedsiebiorcow, ktorzy moga tam zarobic na chlebek i maselko dla dzieci.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 20:14
Nie Dary - w lodzkiej SSA udzialowcem bylo Stowarzyszenie. A gdybys poczytal sobie prawo O spolkach akcyjnych, wiedzialbys ze jeden inwestor majacy powyzej 90% kapitalu akcyjnego moze zmusic pozostalych udzialowcow do sprzedazy akcji, lub je po prostu umorzyc. wiec to juz wczesniej Ptak mogl zrobic co chcial. a pamietaj ze jesli chodzi o Pogon bardzo wiele jest warta marka a wiec nazwa klubu Pogoń Szczecin i jej barwy. i to co sie z tym wiaze czyli sila nabywcza ilus tam tysiecy kibicow Pogoni. Dlatego tez przenosiny klubu nie bylyby oplacalne dla Ptaka

a co do centrum handlowego to moge sie codziennei modlic zeby powstalo bo bylby to mocny "kop" dla rozwojyu tego regionu. A cetrum w Rzgowie naprawde sluzy interesem - interesom wielu Polakow, drobnych Przedsiebiorcow, ktorzy moga tam zarobic na chlebek i maselko dla dzieci.[/cytat]

Tu pomału i zmudnie dochodzimy do pewnych konkluzji.
Teren jest atrakcyjny i powinien byc zagospodarowany komercyjnie z dozą rozrywki(Pogon,park wodny etc.).Taka koncepcje proponuje Ptak, ktory gdy ją będzie mógł zrealizować zarobi na niej niezłe pieniądze.Miasto dostanie też swoja działkę i też jej skarbnik powinien być zadowolony.My szczecinianie dostaniemy miejsca pracy,rozrywkę i naszą POGOŃ z niezłym budżetem.Więc kto straci?.................................................................????.
Tylko kilka bardzo wpływowych osób które od lat blokują ten teren by móc w końcu zmienić jego status na część przeznaczoną na budownictwo jednorodzinne(koledzy chcą też się tam pobudować).Jedyny problem to MY-KIBICE.Trochę za dużo nas i do tego ten stadion jak go zasypać?!.
Nie istotne czy teren ten będzie w kręgu zaiteresowania MICROSOFTU,OBI,ABRAMOWICZA czy też Kowalskiego- NIKT GO POPROSTU NIE DOSTANIE!!!.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 20:33
Mówiąc krótko.Trzeba dać Ptaszkowi tereny i Stadionik.Ptak cos zrobi z terenami(jaies hale) a tak rosnie pomnik przyrody(krzaki) a na stadinie nic się nie dziej.Może zarząd Pogoni jak przejmie stadion cos zacznie działać(z pomocą miasta) a Ptak na tych ziemiach cos budować.I w Szczecinie będzie Pogoń,1 liga,wszyscy będą szczęśliwi i będą żyli długo i szczęśliwie :DKONIEC

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
działkowiec
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 23/09/2005 22:21

Berni_MKS napisał:  
Mówiąc krótko.Trzeba dać Ptaszkowi tereny i Stadionik.Ptak cos zrobi z terenami(jaies hale) a tak rosnie pomnik przyrody(krzaki) a na stadinie nic się nie dziej.Może zarząd Pogoni jak przejmie stadion cos zacznie działać(z pomocą miasta) a Ptak na tych ziemiach cos budować.I w Szczecinie będzie Pogoń,1 liga,wszyscy będą szczęśliwi i będą żyli długo i szczęśliwie :DKONIEC

A Ty mi synku kupisz nową działkę z murowaną altanką? Jeżeli tak; to ja oddam temu Twojemu kochanemu złodziejowi swoją bez problemu; niech sobie stragan postawi. Nie myślicie o innych! Co to tylko Pogoń jest najważniejsza?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840218 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005