Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Fanatic Pogoń 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 21:47
ale jaja cala strona na temat ortografii....to tylko u nas jest mozliwe:P

p.s napisalem poczatek zdania z malej litery czekam na poprawe

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 21:49
To niech teraz się każdy pochwali ocenanami z Polskiego :p . Jak tak każdy poucza każdego .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 22:12
A ja przypomne że ten temat jest o incjatywie założenia grupy kibicującej rezerwom a nie na temat ortografii, ocen z polskiego bądź innych głupot nie mających nic wspólnego z tematem także prosze o wypowiedzi na temat.Jeżeli mój post kogos obraża to przepraszam:D

PS do końca życia !
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 22:14

zalayeta napisał:  
A ja przypomne że ten temat jest o incjatywie założenia grupy kibicującej rezerwom a nie na temat ortografii, ocen z polskiego bądź innych głupot nie mających nic wspólnego z tematem także prosze o wypowiedzi na temat.Jeżeli mój post kogos obraża to przepraszam:D

Hehe, mysle, ze juz teamat grupy wspomagajacej rezerwy jest zamkniety, wiec mozna troche sie teraz pouczyc w sprawach ortografii :]

x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 22:35
No to r...szamy na rozg...ewke "Wakacje" megafon

StrzałkaWkrótce będą wakacje. Ró...a, Je...y i Grzego... planują, gdzie spędzą wolny czas od nauki. Ró...a i Jurek chcieli jechać nad Mo...e Bałtyckie, a G...eś pragnął wędrować po g...rskich szlakach. Nagle do pokoju weszła mama. Powiedziała im, ...e w tym roku będą zwiedzać najbli...szą okolicę, a za rok pojadą dalej. rwie_wlosy

a teraz cos naprawde ostrego "Polska"megafon

Strzałka...eczpospolita Polska le...y w centr...m
E...ropy. Ma siedmiu sąsiad...w. Od p...łnocy graniczy z Rosją, od poł...dnia: z Czechami i ze Słowacją, od wschodu: z Litwą, Białor...sią i Ukrainą, a od zachodu: z Niemcami.

Godłem ...eczypospolitej Polskiej jest wizer...nek białego orła w koronie w czerwonym polu. Barwami naszego kraj... są kolory: biały i czerwony. Flaga Polski jest biało - czerwona. -...ymnem naszej Ojczyzny jest "Maz...rek Dąbrowskiego". rwie_wlosy
Stolicą Polski jest Warszawa. Najdł...ższe ...eki to Wisła i Odra.

No to teraz mo...na zaczynac zabawe.............pozdrosuper

Szczecińska albo Zadna
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840223 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005