Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 16:53
łeee, szkoda ze mecz jednak nie 17 bo mam w domu cos fajnego do sfajczenia w ten dzien - a tak to niech sobie czeka na nastepna okazje :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 16:57
Jun, niechcem wiedzieć co bedzie tylko ewentualnie co i gdzie na którym sektorze, wiesz po co mi ta wiedza, bo na początku wiem co mam robić no ale to chyba nie jedyna atrakca warta uwietrznienia.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 17:10

tarpan napisał:  
Jun, niechcem wiedzieć co bedzie tylko ewentualnie co i gdzie na którym sektorze, wiesz po co mi ta wiedza, bo na początku wiem co mam robić no ale to chyba nie jedyna atrakca warta uwietrznienia.

gg :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 18:02

Patyk napisał:  
Pewnie, ze nie bylo...po prostu cos nowego na naszym obiekcie...Tylko od razu ostrzegam, ze beda bany jesli ktos pojdzie patzrec co MW kombinuje a pozniej sie pochwali "wiedza"...

spoko dlatego zatrzymam to dla siebie:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Kesar MKS
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 21:10
pomysl zajebisty jesli nic mi nie wypadnie powaznego to bede a jak nie to na meczu napewno :D

FORZA POGOŃ !!!
AL
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 15/09/2005 23:07
Tylko ne pijcie za duzo ... piwo

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8023 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 09:19

Aris(L) napisał:  
Tylko ne pijcie za duzo ... piwo

no sie napiłem Królewskiego o 4 55 hihi

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 13:27
SANDAŁ to bedziesz pod MAKKWAKIEM?? bo jakiesBrowarek obowiazkowo trzeba zrobic.

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 14:43

R.P McMurphy napisał:  
SANDAŁ to bedziesz pod MAKKWAKIEM?? bo jakiesBrowarek obowiazkowo trzeba zrobic.

ale kurwa... potrzebujesz kogos kto Ci piwo kupi?... czy o co chodzi bo nie rozumiem ocb... a bez Sandała nie mozesz sie na piwo ustawic?... nie kazdy ma czas na wpisywanie sie na forum, istnieje tez normalne zycie, praca itd... i jak juz pisalem wczesniej chyba nie potrzebujesz Sandała zeby wypic piwko przed meczem ze znajomymi? ...

POGOŃ SZCZECIN!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 14:48
po co piszesz 100x to samo ?

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 14:50
ale kurwa... potrzebujesz kogos kto Ci piwo kupi?... czy o co chodzi bo nie rozumiem ocb... a bez Sandała nie mozesz sie na piwo ustawic?... nie kazdy ma czas na wpisywanie sie na forum, istnieje tez normalne zycie, praca itd... i jak juz pisalem wczesniej chyba nie potrzebujesz Sandała zeby wypic piwko przed meczem ze znajomymi? ...[/cytat]

Spokojnie :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 14:52

R0b3rt napisał:  
po co piszesz 100x to samo ?

pierwsze wyjasnienie nie przyniosło skutku :] jest to po prostu drazniace... fakt faktem mam to w dupie :]

POGOŃ SZCZECIN!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 22:57

R.P McMurphy napisał:  

Sandał a będziesz pod Makkwakiem? Sandał a to? Sandał a tamto? Co Ty kurwa przedszkolanka jesteś? Brawo! Niech żyje sektor 12. Domowe przedszkole. Tylko w monopolowym obowiązkowo pokazujcie dowody! Bo Wam piwka nie sprzedadzą!

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 23:56
Przestan Mario juz sie napinac, bo zaczynasz wkurwiac....Jak Ci sie tak nie podoba to cos zmien, a jak masz zamiar tylko obrazac to idz na piwo i ochlon...

Sami przeciw wszystkim!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 09:05

Bart1987 napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

ale kurwa... potrzebujesz kogos kto Ci piwo kupi?... czy o co chodzi bo nie rozumiem ocb... a bez Sandała nie mozesz sie na piwo ustawic?... nie kazdy ma czas na wpisywanie sie na forum, istnieje tez normalne zycie, praca itd... i jak juz pisalem wczesniej chyba nie potrzebujesz Sandała zeby wypic piwko przed meczem ze znajomymi? ...

o co ci chodzi??? osttanio pilismy przed meczem i sie umowilismy na nastepny kurwa ta sprawa cie nie dotyczy wiec po co wogole sie wtracasz? ja pierdole zawsze jakis mlotek sie znajdzie co ja mam 13 lat zeby potrzebowac Sandala zeby sie piwa napic?? poprostu jest dobra atmosfera przed meczem kolo Makkwaka tyle

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 09:06

Mario74 napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Sandał a będziesz pod Makkwakiem? Sandał a to? Sandał a tamto? Co Ty kurwa przedszkolanka jesteś? Brawo! Niech żyje sektor 12. Domowe przedszkole. Tylko w monopolowym obowiązkowo pokazujcie dowody! Bo Wam piwka nie sprzedadzą!

o a ty chlopie to nawet sie nie odzywaj trzeba bylo przyjsc i o co wam chodzi niemam zadnego kontaktu procz forum to sie pytam ja pierdole ludzie opanujcie sie

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 09:06
to juz nawet nic spytac sie nie mozna nic wypowiedziec bo zawsze sie znajdzie jakis co cie poprawia a to ze POGON z malej litery a to ze ORTOGRAFIA.....ludzie to jest FORUM zwiazane z Pogonia i tylko Pogonia a popisywac sie swoja zaawansawana edukacja mozecie w innych miejscach

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 10:06
wpisy takie jak fana57 beda z miejsca kasowane
Mario też uwazaj co piszesz i do kogo, to tu to internet a rzeczywistosc moze okazac sie bardziej brutalna

ogolnie spory, wasnie, polemike slowna, obrazenie jedene przez drugiego - do tego polecam np. gg a dla chętnych innych wrażeń spotkanie live i wtedy sobie wyjaśnić co trzeba
oczywiscie forum to forum ale pewne osoby przesadzaja

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 10:14

Bart1987 napisał:  

no kurwa znowu ty... przeciez na to juz brak slow <sciana>

OKY!! spadam z tago tematu bo z debilami dyskutować nie mam najmniejszej occhoty!!!!!Żegnam debilów:)))))))))

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 10:32

fan57 napisał:  

OKY!! spadam z tago tematu bo z debilami dyskutować nie mam najmniejszej occhoty!!!!!Żegnam debilów:)))))))))

moze debil, ale znam ortografie i gramatyke. Zegnam debili sie pisze... brak słow

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005