ale kurwa... potrzebujesz kogos kto Ci piwo kupi?... czy o co chodzi bo nie rozumiem ocb... a bez Sandała nie mozesz sie na piwo ustawic?... nie kazdy ma czas na wpisywanie sie na forum, istnieje tez normalne zycie, praca itd... i jak juz pisalem wczesniej chyba nie potrzebujesz Sandała zeby wypic piwko przed meczem ze znajomymi? ...
Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 16/09/2005 14:50
ale kurwa... potrzebujesz kogos kto Ci piwo kupi?... czy o co chodzi bo nie rozumiem ocb... a bez Sandała nie mozesz sie na piwo ustawic?... nie kazdy ma czas na wpisywanie sie na forum, istnieje tez normalne zycie, praca itd... i jak juz pisalem wczesniej chyba nie potrzebujesz Sandała zeby wypic piwko przed meczem ze znajomymi? ...[/cytat]
Sandał a będziesz pod Makkwakiem? Sandał a to? Sandał a tamto? Co Ty kurwa przedszkolanka jesteś? Brawo! Niech żyje sektor 12. Domowe przedszkole. Tylko w monopolowym obowiązkowo pokazujcie dowody! Bo Wam piwka nie sprzedadzą!
o co ci chodzi osttanio pilismy przed meczem i sie umowilismy na nastepny kurwa ta sprawa cie nie dotyczy wiec po co wogole sie wtracasz? ja pierdole zawsze jakis mlotek sie znajdzie co ja mam 13 lat zeby potrzebowac Sandala zeby sie piwa napic?? poprostu jest dobra atmosfera przed meczem kolo Makkwaka tyle
SANDAŁ to bedziesz pod MAKKWAKIEM?? bo jakies obowiazkowo trzeba zrobic.
Sandał a będziesz pod Makkwakiem? Sandał a to? Sandał a tamto? Co Ty kurwa przedszkolanka jesteś? Brawo! Niech żyje sektor 12. Domowe przedszkole. Tylko w monopolowym obowiązkowo pokazujcie dowody! Bo Wam piwka nie sprzedadzą!
o a ty chlopie to nawet sie nie odzywaj trzeba bylo przyjsc i o co wam chodzi niemam zadnego kontaktu procz forum to sie pytam ja pierdole ludzie opanujcie sie
Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 09:06
to juz nawet nic spytac sie nie mozna nic wypowiedziec bo zawsze sie znajdzie jakis co cie poprawia a to ze POGON z malej litery a to ze ORTOGRAFIA.....ludzie to jest FORUM zwiazane z Pogonia i tylko Pogonia a popisywac sie swoja zaawansawana edukacja mozecie w innych miejscach
ogolnie spory, wasnie, polemike slowna, obrazenie jedene przez drugiego - do tego polecam np. gg a dla chętnych innych wrażeń spotkanie live i wtedy sobie wyjaśnić co trzeba
oczywiscie forum to forum ale pewne osoby przesadzaja
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.