hmmm to wlasnie Legia odpoczatku grala dobrze, cisneli arke, a potem niewiem co sie stalo
Ale zle sie czulem na tym stadionie wsrod takiego gowna jak arka, lech, cracovia i ciagle te bluzgi na Legie
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 26/07/2005 13:42
Pogoda się robi. 10 tys. ludzików musi być!
Jeśli (a raczej tak) Fabiniak zagra w tym meczu mam nadzieję, że pokaże klasę i nie odda już miejsca w bramce wiecznie piąstkującemu Peskovicowi.
Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 18:12
Jeszcze prawie godzina ale juz nie moglem wytrzymac. Z racji dzielacyh mnie kilometrow nie moge byc na meczu W zaistnialej sytuacji nie bede na kazdym meczu ale na najwazniejszych postaram sie byc Mam nadzieje, ze dzisiaj Pogon wygra!!!
Do boju MKS!!!
Ps. Jest jakas relcja w radiu Szczecin i czy te radio nadaje w necie
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 26 lipca 2005, 18:57 [1 raz(y)]
Niestety też dziś nie mogłem się zjawić na Twardowskiego. Zostało słuchać radia. Z tego co słyszałem to jest około 10 000 ludzi. Obie bramki wpadły po błędach obrońców Wisły. Strzelcy bamek made in Ameryka Południowa - Milar & Edi. Spadło trochę deszczu i siadło łacze. Musieli łaczyć się przez komórę
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768848704 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.