Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd na Wisle! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Wyjazd na Wisle! - 16/04/2005 09:35
Ale nie trafiłem w temat :P piwko

Miało być w "Pogoń - Podbeskidzie..." :P

Można przenieść, a ten skasować :) :P :D

Z daleka nie będzie widać.
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 16/04/2005 18:03

Ziemiak napisał:  
"....przestań prowadzić batajle przez neostrade, wiem, że tak jest łatwiej w ukryciu bez konsekfencji...."

Też lubię Grammatik:D:D:D

benny1987
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 11/08/2005 20:54
Jak juz mysle wszyscy wiedza ze na najblizszy mecz z Wisłą w krakowie nasi kibice nie zostana wpuszczeni. Co na ten temat sądzicie?? czy jest to celowe dzialanie aby oslabi zespoly ktore beda graly w Krakowie czy tez ten zakaz wpuszczania kibicow przyjezdnych jest sluszny ze wzgledu na dokonczenie budowy nowej trybuny? najlepsze jest to ze we wtorek na nowej trybunie zasiedli juz kibice Panathinaikosu( nie wiem czy dobrze napisalem)... tlumaczas sie powiedzieli ze bylo ich troche ponad 120... mogli by chociarz zrobic jakies ograniczenie np tylko 100 kibicow druzyn przyjezdnych...

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 11/08/2005 23:40
Na nowej trybunie siedizeli nie tylko kibice druzyny przyjezdnej ale takze z Krakowa .

P.S po chuj ich wpuszczali jak trybunka nie jest jeszcze gotowa do zasiadania tam :[ Takie framazaony to moga wciskać amice czy groclinowi . I znowu nasza Pogoń bedzie walczyc bez kibiców .
gts gts gts to wisełka kurwa jest....

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Dalgus
Kibic
Na forum od 7466 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 00:07
Przed chwila na tvn 24 powiedzieli ze na stadionie wisły moze obecnie zasiasc 16 tys kibicow.
I tylko ze wzgledu braku odpowiedniego miejsca dla dziennikarzy na stadionie Wisły nie beda rozgrywane mecze pucharu UEFA.
Po prostu komus zalezy abysmy nie zasiedli na trybunach tego stadionu.
Niestety tak sie tylko mowi o oczyszczeniu polskiej piłki a tak naprawde malo kto chce sie tego podjac.
Bo wkoncu co stoi na przeszkodzie naszego wyjazdu.

Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 00:46
jakby nie mogli wpuscic Naszych kibicow na ta mniejsza trubune za bramka... Skoro na tej nowej trybunie za bramka nie ma krat oddzielajacych kibicow to niech dadza nam ta mniejsza chociaz! Naprawde nic z tego nie rozumiem...

Moze znowu chca sedziego kupic i nie chca zeby ktos z Nas to widzial ze stadionu :P

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 00:51

yzerman1985 napisał:  
.....

Moze znowu chca sedziego kupic i nie chca zeby ktos z Nas to widzial ze stadionu :P

Tak czy siak ten mecz bedzie w c+, czyli ktos od nas ze stadionu wrazie czego to zobaczy. Wcajac do tematu to porpostu Wisla korzysta z prawa, ze przez polr roku nie musi przyjmowac przyjezdnych bo po co maja sobie robic klopot???Tak jest im wygodniej, ze nie ma kibicow druzyny przyjezdnej bo jakby niedaj boze jakas awantura byla czy cos w tym rodzaju to by szkalowalo dobre imie klubu itp.
Tak samo nasi kombinowali z kibicami Lechii na meczu rezerw w III lidze.

Ps. Gdyby nasz zarzad liczyl sie z Nami czyli kibicami to by wyslali stosowne pismo do Wisly o ..... 123 bilety dla kibicow Pogoni:) Pzeciez mowili, ze z taka liczba nie ma wiekszych problemow:)

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 12 sierpnia 2005, 11:29 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
GKSBełchatów
Kibic
Na forum od 7607 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 15:06
Moim zdaniem to idiotyczna ta decyzja PZPN-u, żeby Wiśle pozwolić na coś takiego. Zresztą z tego co pamiętam to Lechia Gdańsk miała podobny problem z remontem stadionu i gdy poprosiła PZPN aby nie wpuszczać kibiców przyjezdnych na pierwszy mecz u siebie to PZPN nie zezwolił a nawet zapowiedział, że jeśli dojdzie do niewpuszczenia kibiców gości to Lechia zostanie ukarana walkowerem... Są jednak kluby równe i równiejsze. Przecież piłka jest właśnie dla kibiców, ja też się niedawno napaliłem na wyjazd na Wisłę, a tu lipa nie wpuszczą nas...

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
.
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 16:30

Łysy napisał:  
I znowu nasza Pogoń bedzie walczyc bez kibiców .

moge polemizowac.......... w krakowie ostatnio mimo zakazu pojawilo sie kilka twarzy ze szczecina

.
Ptr.
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/08/2005 17:46

Mikus napisał:  

Łysy napisał:  
I znowu nasza Pogoń bedzie walczyc bez kibiców .

moge polemizowac.......... w krakowie ostatnio mimo zakazu pojawilo sie kilka twarzy ze szczecina

ale tak czy siak to jest zawsze co innego. Jak bedzie zorganizowana grupa to bedzie doping , ktory pomoze pilkarza:)

Florek
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 29/08/2005 19:04
Lukas86?? Moze pojedziemy do Krakowa ?? Co ?? Chuj z zakazem, inkognito tez mozna jechac, Ja jestem chetny :)

Moze jeszcze ktos jest jeszcze skory zeby pojechac??

Ostatnio edytowany przez: Florek, 29 sierpnia 2005, 19:21 [2 raz(y)]

Pogoń Szczecin
lukas86
Kibic
Na forum od 7584 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 09:56

Florek napisał:  
Lukas86?? Moze pojedziemy do Krakowa ?? Co ?? Chuj z zakazem, inkognito tez mozna jechac, Ja jestem chetny :)

hmmm Drapie się muszę to przemyśleć,jutro dam Ci odpowiedź

TYLKO POGOŃ!
Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 11:59
ktoś na tym forum od dłuższego czasu stara się wylansować.....eh

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 12:43

Florek napisał:  

Koniecznie nie zapomnij napisać jak jedziesz, to na pewno komuś pomoże.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Florek
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 13:50

YaReK napisał:  

Florek napisał:  

Hmm jasne, poprostu to tutaj napisalem bo nie mialem jak sie z nim skontaktowac, a jak jade to moze odrazu napisze na forum wisly zeby nie musieli u nas patrzec

Pogoń Szczecin
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 13:53

Florek napisał:  

YaReK napisał:  

Florek napisał:  

Hmm jasne, poprostu to tutaj napisalem bo nie mialem jak sie z nim skontaktowac, a jak jade to moze odrazu napisze na forum wisly zeby nie musieli u nas patrzec

A napisz jak jedziesz,będą stali na darmo...
PS.Można było w ''ogórku'' poprosić go o kontakt.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 30/08/2005 18:43

Bator napisał:  

Florek napisał:  

YaReK napisał:  

Florek napisał:  

A napisz jak jedziesz,będą stali na darmo...
PS.Można było w ''ogórku'' poprosić go o kontakt.

nie namawiam lecz powtarzam w kolko ... pal ziolko pal ziolko ... wyluzujcie!!

pamietacie jak wy mieliscie te 15 lat i was jechali ???

moim zdaniem niektore osoby zaczynaja powoli przesadzac w ocenianiu i krytykowaniu innych.... a sami tez macie czasami takie zajawki ze w pale sie nie miesci

wiec wiecej luzu......

Florek ja nawet nie wiem kiedy jest ten mecz ale jak juz bedziesz zdecydowany do podbij do mnie na gg

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Florek
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 01/09/2005 13:32

lukas86 napisał:  

Florek napisał:  

Czekam na tel lub podaj mi swoj w sms a ja odzwonie

Pogoń Szczecin
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 01/09/2005 14:00

Florek napisał:  

lukas86 napisał:  

Florek napisał:  

Czekam na tel lub podaj mi swoj w sms a ja odzwonie

A nie lepeij podac tu swoj telefon a nie lansowac sie na nie wiadomo jakiego wyjazdowicza???

Florek
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 01/09/2005 19:17
Hmm Łukasz ma juz moj telefon a ja nie mam do niego dlatego pisze to tutaj, wiem ze to nie jest miejsc od tego ale nic na to nie poradze a tak pozatym nie chce udostepniac swoje tel na forum, raz to zrobilem to dostale pare smiesznych sms

Pogoń Szczecin
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840051 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005