Odp: Wyjazd na Wisle! - 11/08/2005 20:54
Jak juz mysle wszyscy wiedza ze na najblizszy mecz z Wisłą w krakowie nasi kibice nie zostana wpuszczeni. Co na ten temat sądzicie?? czy jest to celowe dzialanie aby oslabi zespoly ktore beda graly w Krakowie czy tez ten zakaz wpuszczania kibicow przyjezdnych jest sluszny ze wzgledu na dokonczenie budowy nowej trybuny? najlepsze jest to ze we wtorek na nowej trybunie zasiedli juz kibice Panathinaikosu( nie wiem czy dobrze napisalem)... tlumaczas sie powiedzieli ze bylo ich troche ponad 120... mogli by chociarz zrobic jakies ograniczenie np tylko 100 kibicow druzyn przyjezdnych...
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
P.S po chuj ich wpuszczali jak trybunka nie jest jeszcze gotowa do zasiadania tam :[ Takie framazaony to moga wciskać amice czy groclinowi . I znowu nasza Pogoń bedzie walczyc bez kibiców .
gts gts gts to wisełka kurwa jest....
Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 00:07
Przed chwila na tvn 24 powiedzieli ze na stadionie wisły moze obecnie zasiasc 16 tys kibicow.
I tylko ze wzgledu braku odpowiedniego miejsca dla dziennikarzy na stadionie Wisły nie beda rozgrywane mecze pucharu UEFA.
Po prostu komus zalezy abysmy nie zasiedli na trybunach tego stadionu.
Niestety tak sie tylko mowi o oczyszczeniu polskiej piłki a tak naprawde malo kto chce sie tego podjac.
Bo wkoncu co stoi na przeszkodzie naszego wyjazdu.
Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 00:46
jakby nie mogli wpuscic Naszych kibicow na ta mniejsza trubune za bramka... Skoro na tej nowej trybunie za bramka nie ma krat oddzielajacych kibicow to niech dadza nam ta mniejsza chociaz! Naprawde nic z tego nie rozumiem...
Moze znowu chca sedziego kupic i nie chca zeby ktos z Nas to widzial ze stadionu
Tak czy siak ten mecz bedzie w c+, czyli ktos od nas ze stadionu wrazie czego to zobaczy. Wcajac do tematu to porpostu Wisla korzysta z prawa, ze przez polr roku nie musi przyjmowac przyjezdnych bo po co maja sobie robic klopotTak jest im wygodniej, ze nie ma kibicow druzyny przyjezdnej bo jakby niedaj boze jakas awantura byla czy cos w tym rodzaju to by szkalowalo dobre imie klubu itp.
Tak samo nasi kombinowali z kibicami Lechii na meczu rezerw w III lidze.
Ps. Gdyby nasz zarzad liczyl sie z Nami czyli kibicami to by wyslali stosowne pismo do Wisly o ..... 123 bilety dla kibicow Pogoni Pzeciez mowili, ze z taka liczba nie ma wiekszych problemow
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 12 sierpnia 2005, 11:29 [1 raz(y)]
Odp: Wyjazd na Wisle! - 12/08/2005 15:06
Moim zdaniem to idiotyczna ta decyzja PZPN-u, żeby Wiśle pozwolić na coś takiego. Zresztą z tego co pamiętam to Lechia Gdańsk miała podobny problem z remontem stadionu i gdy poprosiła PZPN aby nie wpuszczać kibiców przyjezdnych na pierwszy mecz u siebie to PZPN nie zezwolił a nawet zapowiedział, że jeśli dojdzie do niewpuszczenia kibiców gości to Lechia zostanie ukarana walkowerem... Są jednak kluby równe i równiejsze. Przecież piłka jest właśnie dla kibiców, ja też się niedawno napaliłem na wyjazd na Wisłę, a tu lipa nie wpuszczą nas...
Lukas86?? Moze pojedziemy do Krakowa ?? Co ?? Chuj z zakazem, inkognito tez mozna jechac, Ja jestem chetny
Moze jeszcze ktos jest jeszcze skory zeby pojechac??
Koniecznie nie zapomnij napisać jak jedziesz, to na pewno komuś pomoże.
Hmm jasne, poprostu to tutaj napisalem bo nie mialem jak sie z nim skontaktowac, a jak jade to moze odrazu napisze na forum wisly zeby nie musieli u nas patrzec
Lukas86?? Moze pojedziemy do Krakowa ?? Co ?? Chuj z zakazem, inkognito tez mozna jechac, Ja jestem chetny
Hmm jasne, poprostu to tutaj napisalem bo nie mialem jak sie z nim skontaktowac, a jak jade to moze odrazu napisze na forum wisly zeby nie musieli u nas patrzec
A napisz jak jedziesz,będą stali na darmo...
PS.Można było w ''ogórku'' poprosić go o kontakt.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
A napisz jak jedziesz,będą stali na darmo...
PS.Można było w ''ogórku'' poprosić go o kontakt.
nie namawiam lecz powtarzam w kolko ... pal ziolko pal ziolko ... wyluzujcie!!
pamietacie jak wy mieliscie te 15 lat i was jechali
moim zdaniem niektore osoby zaczynaja powoli przesadzac w ocenianiu i krytykowaniu innych.... a sami tez macie czasami takie zajawki ze w pale sie nie miesci
wiec wiecej luzu......
Florek ja nawet nie wiem kiedy jest ten mecz ale jak juz bedziesz zdecydowany do podbij do mnie na gg
Odp: Wyjazd na Wisle! - 01/09/2005 19:17
Hmm Łukasz ma juz moj telefon a ja nie mam do niego dlatego pisze to tutaj, wiem ze to nie jest miejsc od tego ale nic na to nie poradze a tak pozatym nie chce udostepniac swoje tel na forum, raz to zrobilem to dostale pare smiesznych sms
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840051 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.