Informujemy, iż wychodząc naprzeciw zainteresowaniu kibiców, dziś w godzinach 13 – 16 czynna będzie kasa biletowa od ul. Karłowicza. Jednocześnie przypominamy o możliwości dostarczenia do klubu zniczy, które będą wykorzystane do oprawy jutrzejszego meczu. W sobotę, w dniu meczu wszystkie kasy biletowe od ul. Twardowskiego, ul. Witkiewicza i ul. Karłowicza będą czynne od godziny 9-tej.
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 08/04/2005 15:40
Zeby jeszcze Baranowski potrafil sie zachowac odpowiednio do chwili i nie puszczal tych swoich pioseneczek, to bylo by juz bardzo dobrze. I nie zapomnijcie o zniczach, to berdzo wazne im wiecej tym lepszy efekt.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 08/04/2005 16:08
Wszystko jest już objaśnione wystarczy postępować według wskazówek o reszte nie ma sie co martwić są ludzie odpowiedzialni, żeby nie wyszła żadna lipa... przypominam o zniczach !
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
to by było fajne jak bysmy zaśpiewali ale wątpie żeby ktoś się tego nauczył chyba żeby jakaś ekipa np.MW by wydrukowali te teksty ale też muszą to oni zakceptować
co do drukowania to nie tylko MW drukowalo.. a po za tym sadze ze barke siepwaliby wszyscy ( przynajmniej wiekszosc ) ktorzy ja znaja nie tylko "mlyn".
a te takie co małe co sie kupuje ich 100 za 10 zł jakoś mogą być ?
a co myślicie żeby doping zacząć od piosenki
Pan kiedyś stanął na brzegu
Szukał ludzi gotowych pójść za nim
By łowić serca słów bożych prawdą
O panie to Ty na mnie spojżałeś
Twoje usta dziś wyrzekły me imie
Swoją barke pozostawiasz na brzegu
Razem z tobą nowy zacznę dziś dzień
to by było fajne jak bysmy zaśpiewali ale wątpie żeby ktoś się tego nauczył chyba żeby jakaś ekipa np.MW by wydrukowali te teksty ale też muszą to oni zakceptować
co do drukowania to nie tylko MW drukowalo.. a po za tym sadze ze barke siepwaliby wszyscy ( przynajmniej wiekszosc ) ktorzy ja znaja nie tylko "mlyn".
ja bym śpiewał bo co chwile jej słucham już znam ją na pamięć
Tylko trzeba właśnie jakiś śpiewnik załatwić, piosenka napewno była by zaśpiewana ale wątpie by jej tekst na pamięć znało więcej niż 10 % tych co przyjdą na mecz więc troche lipa
Tylko trzeba właśnie jakiś śpiewnik załatwić, piosenka napewno była by zaśpiewana ale wątpie by jej tekst na pamięć znało więcej niż 10 % tych co przyjdą na mecz więc troche lipa
no taka pieśn była by najlepsza, gdyby na Pogońi był jakiś telebim to by sobie wtedy każdy looknął na tekst, a teraz to chyba za późno na jakies akcje z drukowaniem i kopiowaniem,
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 08/04/2005 21:23
No jest jeszcze 20 godzin do meczu a to jest aż 1200 minut, więc chyba trzeba już tylko liczyć na to że MW da rade coś skombinować, a jak sie nie uda to trudno, zaśpiewają tylko Ci co umieją
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.