Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 15:02
niestety przez Ptaków widzimisie jestesmy na niego skazani chociaz mielismy Pilarza. ale ja Peskovica nie skreslam, jest mi on obojetny, bedzie dobrze bronic to bedzie gucio. w kazdym razie ciupac go nie zamierzam. i moim zdaniem takie zjezdzanie go jest bez sensu bo i tak i tak go w klubie bedziemy miec bo Ptaki tak chca a ciupy tylko zle psychicznie na niego moga wplynac. a chyba wszystkim zalezy zeby jak najmniej goli do bramki Pogoni wpadalo...
A czy slyszales, aby kazdy pilkarz byl bluzgany na meczu? Jesli Boris sobie zasluzyl zamiast na szacunek - na potepienie, to sprawa wydaje sie dosc prosta.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
No właśnie chodzi o to czy zasłużył na potępienie... Jak już wyżej wspomniałem jest to bardzo kontrowersyjna sprawa. Nienawidze sprzedawczyków i nie mam szacunku dla takich złodziejii jak Lewna,Warszawski czy Paluch. Tylko że w przypadku Boirsa jest inaczej, koleś przyjechał zza granicy, zapewne nie chciał popadac w żadne układy i konflikty,a nie od dzis wiadomo że jego "koledzy" z zespołu go zastraszyli. Powiedzili mu bodajże że jesli nie wejdzei z nimi w spółke to "ktoś" może połamać mu nogi. Był podstawiony pod murem i uległ presjii. Co do konfidenctwa, wcale nikogo nie wykapował, jego zeznania tylko potwierdziły wcześniej już (bardzo poważne) zebrane dowody przeciwko gnojom i pedałom przez których polska piłka schodzi na dno. Jego zeznanie nie miało większego wpływu na sprawe, kluczowe zeznania złożyli prezes Szymański i trzech anonimowych piłkaży Switu.
Nigdy nie wiadomo co człowiek zrobił by w takiej sytuacjii, takie rzeczy jak wyżej wspomniana sytuacja zdarzają sie u nas w Polsce na okragło,tylko że przeważnie nigdy nie ujrzą światła dziennego.
Przed pochopnym ocenianiem kogoś zachęcam do głębszych przemyśleń i zapoznania sie z faktami.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 16:05
Moja opinia jest taka - dla mnie jet on przegrany - wszystko mozna zrozumiec, ale nie goscia ktory sprzedaje mecze swojej druzyny, oszukuje swych kolegow z druzyny, kibicow ktorzy placa za bilety itd. Pewnym usprawiedliwieniem moze byc to ze sie przyznal, ale ten plus niweluje fakt, iz przy okazji sprzesal swych kolegow, a zrobil to tylko by ratowac swoj tylek. Osobiscie to ci jego kolezkowie ze spolki sprzedajacej mecze nie sa wcale lepsi, i taka gadka ze zachowal sie wobec nich niehonorowo do mnie nie trafia - oni na to nie zasluzyli. Fakt ze jest konfidentem po prostu niweluje plus jaki by mial za to ze sie przyznal...
Ja go tu nie chce, ale szacunek u kibicow wzbudza sie wieloletnia wiernoscia w druzynie - wiec nie mozna go od razu skreslac. Ale nie mamy obowiazku mu pomagac. Jak bedzie twardy to wytrzyma, wygra nam pare meczy i bedzie ok. Ale ja w to watpie (choc w wywiadzie w C+ sprawial wrazenie poczciwego chlopa )
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Może być potępiony, jeśli zagra fatalnie w rundzie wiosennej "IDEA" Ekstraklasy. Jeśli będzię głównym sprawcą porażek i będzię popełniał błędy w każdym meczu to powinien być potępiony;-)
help...
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 18:32
Czytajac te wszystkie posty nasunela mi sie pewna mysl.Ktos juz chyba to napisal,moze sie powtorze,ale popatrzmy na tego pilkarza,czlowieka tylko ze strony sportowej i to by bylo tyle w tym temacie.A slowo POTEPIENIE ,kojazy mi sie z czyms gorszym a niezli z tym co on zrobil lub nie(nie mi to oceniac)Kazdy ma swoje zdanie .To na tyle
pozdro
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 18:56
A w necie nadal sztuczny szum ....Wy sobie ocenajcie sobie go jak chcecie po formie sportowej, po koszulce z krotkim rekawkiem, moze nowa fryzure sobie zrobi....Jak dla mnie sprawa jest prosta
"tu wszystko na powaznie - dla Ziomow szacunek, DLA FRAJEROW POGARDE"
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 21:28
po raz kolejny ... Peskovic to sprzedawczyk i tyle nie ma co sie klucic musiscie to zrozumiec i na 100% nie bede go jechal na gorniku <lol> i napenwo ze mna nie beda na niego spiewane bluzgi ktore bedzie spiewac wielka rzesza kibicow...haha Peskovic ro frajer i tyle
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Jaa pierdole....no napewno zasluguje na szacunek bo gra w Pogoni <hahaha> co wy gadacie tak samo sie zgadzam z Mayday w 200% bo i tak bedzie sprzedawczyk jechany...i z tego powodu sie ciesze A Wiec....
Peskovic !!!
Co
Ty Kurwo !!!
Bez komentarza :/
No właśnie chodzi o to czy zasłużył na potępienie... Jak już wyżej wspomniałem jest to bardzo kontrowersyjna sprawa. Nienawidze sprzedawczyków i nie mam szacunku dla takich złodziejii jak Lewna,Warszawski czy Paluch. Tylko że w przypadku Boirsa jest inaczej, koleś przyjechał zza granicy, zapewne nie chciał popadac w żadne układy i konflikty,a nie od dzis wiadomo że jego "koledzy" z zespołu go zastraszyli. Powiedzili mu bodajże że jesli nie wejdzei z nimi w spółke to "ktoś" może połamać mu nogi. Był podstawiony pod murem i uległ presjii. Co do konfidenctwa, wcale nikogo nie wykapował, jego zeznania tylko potwierdziły wcześniej już (bardzo poważne) zebrane dowody przeciwko gnojom i pedałom przez których polska piłka schodzi na dno. Jego zeznanie nie miało większego wpływu na sprawe, kluczowe zeznania złożyli prezes Szymański i trzech anonimowych piłkaży Switu.
Nigdy nie wiadomo co człowiek zrobił by w takiej sytuacjii, takie rzeczy jak wyżej wspomniana sytuacja zdarzają sie u nas w Polsce na okragło,tylko że przeważnie nigdy nie ujrzą światła dziennego.
Przed pochopnym ocenianiem kogoś zachęcam do głębszych przemyśleń i zapoznania sie z faktami.
tak bardzo trafna wypowiedz .. ludzie czy wy nie wiecie o tym ze mu grozili ? jak tu kolega wspomnial to Nogi mieli mu odciac ja slyszalem ze "ktos" mu wbije noz pod zebra .. a wy co byscie zrobili ? wolelibyscie zyc w biedzie i skazanym na nic czy "dolaczyc sie" i kontunuowac kariere ??!!??!! wydal ich poniewaz wiedzial juz ze nie dostanie a jak rownierz Borys wspomnial on nie powiedzial "oni to sprzedawczyki" tylko odpowiadal na pytania zadane ktore mialy doprowadzic do tego co przypuszczano...
A jeszcze do pampersa ".. po raz kolejny ... Peskovic to sprzedawczyk i tyle nie ma co sie klucic musiscie to zrozumiec i na 100% nie bede go jechal na gorniku <lol> i napenwo ze mna nie beda na niego spiewane bluzgi ktore bedzie spiewac wielka rzesza kibicow...haha Peskovic ro frajer i tyle"
jeszcze buzki w tym byly chlopie cieszysz sie ? masz 10lat ? ze tAK MOWISZ ... cieszac sie ... ? moze ty go masz za frajera ale jak narazie ja mam Ciebie za frajera ...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.