Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Inauguracja Legia-Pogon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pawel211
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7965 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/02/2005 10:08
a co wiesz to z własnego doświadczenia bo sam tkaie coś sobie wykonałeś

Żeniu
Kibic
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 07/02/2005 18:24
PZPN poinformował, że spotkanie inaugurujące rundę wiosenną (Legia - Pogoń) odbędzie się w piątek (11 marca) o godzinie 20-tej. Oby piątek okazał się dniem szczęśliwym dla Legii, podobnie jak w mistrzowskim sezonie 2001/2002 ;-). info : www.legialive.pl

"1948 & 1916"
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8025 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 10/02/2005 13:12
ja bede jechal po wyrobieniu tymczasowej karty. fakt, wyniesie mnie to troche drozej ale co tam..liczy sie wyjazd :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
JLW
Kibic
Na forum od 7647 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 12/02/2005 21:59
Ja mam takie pytanko odbiegające od tematu, czy wasz meczyk z Podbeskidziem jest w niedziele 6 marca o 13? Chcielibyśmy z paroma kumplami wybic się z wawki na to spotkanie, więc byłbym wdzięczny za odpowiedż.
Pozdrawiam

P. S Jako, że to mój pierwszy post na tym forum to witam wszystkich!

LEGIA WARSZAWA
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 12/02/2005 22:22
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Pogoń Szczecin - 6 marca, 13:00
Pozdro ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 13/02/2005 10:32
Podbeskidzie nieźle ostatnio kopie. 3-0 z katowickimi hanysami to już coś.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 14/02/2005 21:12
Pogoń i tak rozjebie ich jak pył .... pozdro dla Legii widzimy sie 11 marca . A melanż trwaaaa ....;]

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 15/02/2005 13:51
hehe łysy predzej bym powiedzial ze Legia nas rozwali i to mocno nawet jesli to i tak Pogon Legia na zawsze razem;)

Pogoń To My!
pchela
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 16/02/2005 11:19
wygramy mowie wam 1 3 bedzie!nie wieze ze mozemy przegrac.Legia nie ma zbytnio duzo wzmocnien ale wieze ze Legia zagra w pucharze uefa bo zajmie 2 miejsce w ldize tuz za niestety wisła!więc na warszawe marsz!MECZ WALKI I PRZYJAZNI!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 18:29
mam takie pytanie nie mam kasy zeby jechac pociagiem i moze ktos mialby wolne miejsce w samochodzie to moglbym sie zabrac jak tak to gg mam w profilu

Łobez zawsze z Pogonią
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 18:43

alex napisał:  
mam takie pytanie nie mam kasy zeby jechac pociagiem i moze ktos mialby wolne miejsce w samochodzie to moglbym sie zabrac jak tak to gg mam w profilu

Kredycik :)

Sami przeciw wszystkim!!!
BTR
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 18:50

alex napisał:  

Z tego co wiem to Andrzej K. ma kilka wolnych biletów...:P

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 19:01

Bator napisał:  

Bilety grupowe dla wszystkich :D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 19:10

Patyk84 napisał:  

alex napisał:  

niestety w kredyty juz sie nie bawie, starzy juz za mnie nie beda placic

Łobez zawsze z Pogonią
P_S
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 19:19

alex napisał:  

Patyk84 napisał:  

alex napisał:  

niestety w kredyty juz sie nie bawie, starzy juz za mnie nie beda placic

To wez sie do roboty i jakas prace dorywcza sobie znajdz i bedziesz mial problem z glowy.Proponuje zapisz sie do Bratniaka ( cos w stylu posrednika pracy ).I praca sama bedzie do ciebie dzwonic.Do mnie dzwonia prawie co tydzien z propozycja pracy na weekend.Tylko nie polecam przyjmowania propozycji do pracy w Realu.Z wlasnych doswiadczen wiem ze bardzo marnie tam placa i do tego bardzo ciezko sie tam pracuje.Wszystko przyjmuj tylko nie Real bo odechce ci sie pracowac.

Ostatnio edytowany przez: P_S, 22 lutego 2005, 19:46 [1 raz(y)]

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 19:51
dzieki za propozycje ale nie mieszkam w Szczecinie tylko 100km od Szczecina, a w mojej miejscowosci jest najwyzsze bezrobocie w kraju. a jakie sa tam srednio stawki i czy ktos moze za mnie sie zglosic

Ostatnio edytowany przez: Zieny, 22 lutego 2005, 20:02 [1 raz(y)]

Łobez zawsze z Pogonią
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 21:38

Patyk84 napisał:  

Bator napisał:  

a czy ten kanar znalazl w kocnu niejakiego Andrzeja K. :D bo z tego co pamietam byl odsylany na poczatek a pozniej wracal na koniec i mowi ze go tu przyslali :)

deszcze nie spokojne(DDW)
*zablokowany
Na forum od 7669 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 22:56
w dziale troszke histori jak opisywales mecz pp z odra opole pomonoles kilka ciekawych faktow.byles na tym meczu?bylo wesolo.
ja dotarlem na wlasna reke jadac pociagiem przez miasto jelcz na dworcu zauwazam swieze napisy Pogoń Szczecin to byl dla mnie znam ze lider 1 ligi juz tu jest, przd stadionem zbiera sie odra ja wyczekuje portowcow i sa prowadza grupe na pieszo podchodza pod bramy ...bilety w promocji wjazd z brama,ja stoje z kibicami odry padaja komentarze..."spojrzcie na niach co drugi to kryminalista i alkoholik..." az mi sie milo na duchu zrobilo hehe.na poczatku meczu odra biegnie do nas my sie dozbrajamy psy blokuja odre.nasz sektor nie zamkniety mozemy poruszac sie po stadionie wychodzimy co rusz z sektora nagle wchodzi na sektor ojciec z dziecmi siada posrod nas i mysli ze to sektor odry szybko go informujemy u kogo gosci szkoda tylko ze legii nie pozwolili wysiasc w opolu wracal iw 200 szt z pp,pare osob z odry dostaje po gebie przy pobliskim grilu gdzie trwala promocja jedzenia,po meczu lekki podchody na dworcu wracamy z pilkarzami i mimo porazki dobre nastroje piwko w promocji droga luz

tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 22/02/2005 23:16
To trzeba to bylo w tamtym temacie napisac...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
BTR
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 23/02/2005 11:47

Master napisał:  

Patyk84 napisał:  

Bator napisał:  

a czy ten kanar znalazl w kocnu niejakiego Andrzeja K. :D bo z tego co pamietam byl odsylany na poczatek a pozniej wracal na koniec i mowi ze go tu przyslali :)

Andrzej K. skutecznie ukrywał się już przed wieloma kanarami,na niejednym wyjezdzie(chodzą plotki że Andrzej wogule nie wysiada z Terespola-to jest dopiero ŻYCIE NA KREDYCIE:D) i żaden jak do tej pory go nie znalazł.W sumie nie miałbym nic przeciwko gdyby nie fakt że dość często to właśnie Andrzej ma mój bilet...nie wiem

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865181 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005