Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kto nowym kapitanem Pogoni? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MaT
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8021 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 12:09

Sampaio napisał:  

adas|MKS napisał:  
Nie to żebym był rasistą ale mi sie to nie podoba, ze czarnoskory zawodnik jest kapitanem

widzę że co niektórzy mają we łbie nieźle nasrane

dokladnie

Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 12:16
Jezeli Ptak chce opierac druzyna na latynosach to jest to dobre rozwiązanie, dogada sie i z polakami i rodakami, jednak pozostaje kwestia czechów :P

Baru
Kibic
Na forum od 7634 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 14:25
Julci wpisał sie do historii. Pierwszy kapitan czarnoskory w Pogoni!

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 19:50
Dobry wybór, Julci to nie przypadkowa osoba.

Obrazek gif wstawiony na forum
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 05/03/2005 20:31
Dobrze jest należy mu się, chociażby za to, że się nauczył polskiego. A tak przy okazji, wydaje mi się, że to pierwszy kapitan w Polsce pochodzenia latynowskiego. jak jestem w błędzie to przepraszam. :D
Dzieki happy za zwrOcenie uwagi

Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 6 marca 2005, 23:36 [2 raz(y)]

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 06/03/2005 14:31
Po pierwsze szacunek dla Julci, a po drugie (2) , czarnoskory a Latynoskie pochodzenie to roznica..
JULCI jest latynosem....
A jaki to ma zwiazek jakiego pochodzenia jest, moze byc i z Marsa, ale pozostali zawodnicy mu zaufali i wybrali go Kapitanem druzyny..
Oj widac ,ze co niektorzy maja rasistowskie podejscie.. hahahahah..
Nie kolor sie liczy ale co soba reprezentujesz...

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 07/03/2005 13:34

adas|MKS napisał:  
Nie to żebym był rasistą ale mi sie to nie podoba, ze czarnoskory zawodnik jest kapitanem :P takie jest moje zdanie :) pozdr Juci ;)

Nie zdziw się jak za 2-3 sezony kapitanem będzie Chińczyk.. przy tej polityce kadrowej trzeba się spodziewać wszystkiego :D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 07/03/2005 14:34

k(c)ompanyPL napisał:  

Nie zdziw się jak za 2-3 sezony kapitanem będzie Chińczyk.. przy tej polityce kadrowej trzeba się spodziewać wszystkiego :D

heh faktycznie teraz mozna sie wszystkiego spodziewac...

Wg mnie to Polak powinien byc kapitanem, a i to ze druzyna ma byc oparta na Brazylijczykach czy innych obcokrajowcach to tez niczemu dobremu nie wrozy... tylko nie wiem dlaczego tak ciezko im siegnac po mlodych pilkarzy ktorzy sie zapowiadaja Kaiserslautern sciagnelo zawodnika z III ligi POLSKIEJ,a Ci szukaj gosci ktorzy pograja dwa sezony gora trzy... Moze sie myle ale czas pokaze ;] a tak poza tym P.Ptak czas pomyslec o szkoleniu mlodziezy bo zachodniopormorskie jest najgorszym regionem w tych sprawach ... :/
Dobrze, ze chociaz trener Pietrzak mysli o wychowankach...

PS. nie spinajcie się tak mocno... na tego wcześniejszego posta popeka wam cos

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 10/03/2005 17:48
Cóż Julcimar. troche zaskoczenie ale nie mam większych oporów. Chociaż moim zdaniem to Grzesiu Matlak powinien być kapitanem bo to taki dobry duch zespołu, twardy i przy tym skuteczny,
POGOŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861414 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005