Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 14:30
Po przeczytaniu wiekszosci postow nasuwa mi sie jeden wniosek, polowa osob wpisujacych sie w temacie chodzi na mecze Pogoni od roku, mniejsza czesc od 2 lat a nieliczni dluzej...
Uczepili zescie sie Walburga a w tamtej kadrze byli od niego o wiele gorsi pilkarze (Mial mecze gorsze ale i dobre, nawet bardzo dobre). Ja mam do niego szacunek, ze pozostal do konca. Pewno polowa z osob jadaca po nim teraz jak gral wysmiewala sie z niego, a jak zdobyl bramke z meczu z KSZO to go wychwalala....
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 15:25
Dobijacie mnie naprawde niektórymi typami, Walburg, Choto, Rodriguez, Sobczak, Terlecki , a może Gokmen Kore. Ludzie chodzi o kogo¶ kto wsławił się czym¶ ¶miesznym, niby czemu czepiacie się tak Terleckiego i Walburga. Jeden kretyn napisał jeszcze Rodrigueza, Choto, z góry widać że nawet nie wie kto to jest. O pojawiło sie też nazwisko Saranović, mimo że strzelił bodajże 2 bramki Pogoni. Padaj± też nazwiska ludzi którzy nigdy nie grali w Pogoni (Norbet Witkowski, były 3 bramkarz stomilu ). Starajcie sie uzasadnić tak jak to zrobiłem ja, dlaczego tak uważacie, a nie bez sensu nabijacie sobie posty. Piszcie np. że uważacie że Tomasiewicz (dla niektórych Tomaszewski ), ponieważ zawalił jak±¶ tam bramkę itd.
Akurat mi się nie wydaje, żeby najgorszego zawodnika w historii Pogoni uzasadniać tym, że zawalił "jak±¶ tam bramkę" bo jak to ocenić na podstawie jednej, lub kilku wpadkowych akcji?
Je¶li chodzi o kogo¶ "pod humor" w Pogoni to może Salenko? hehehe król strzelców M¦ wkoncu, nie ma to tamto..
...idę sobie sw± dzielnic± ,z podniesion± przyłbic± i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
To ty uważasz, że Choto i Rodrigues dobrze grali tak? To ci powiem dlaczego akurat oni:
- Choto - zawinił kilka bramek (m.in. po¶lizgn±ł się na piłce)
- Rodrigues - w którym¶ meczu bodajże z Groclinem nietrafił do pustej bramki
Wiem, że Choto teraz gra bardzo dobrze w Legii, ale wtedy gdy występował jeszcze w Pogoni, to mi się ¶miać chciało, gdy widziałem co on wyprawia na boisku.
I nie wyzywaj ludzi od kretynów itp., skoro sam nie jeste¶ od nich lepszy.
Nie wiem , moze niektórzy sie ze mn± nie zgodz± ale jak dla mnie Choto był najlepszym obrońc± (w i tak słabej linii obrony) za czasów Gondora ,co do Rodrigeza to wydaje mi sie że Mikulski a póżniej Wyrobek mogli dać mu więcej szans na gre bo my¶le że i tak posiadał większe umiejętnosci od Saranovica...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Ale mnie rozbawiłe¶ kolego.......... Choto zawinił kilka bramek, obrona była słaba, a jeden zawodnik sam nie będzie na niej grał. Wyzywam ludzi od kretynów, bo mam racje, zobacz ile razy Kaczorowski nie trafił do pustej bramki... Ale skoro ty uważasz że za jedno nie trafienie do pustej bramki Rodrigues jest najgorszym piłkarzem Pogoni to twój problem.
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 19:10
wiesz czemu rodrigez bo zapowiadanao go jako zajebistego zawodnika, który potrafi nie wiadomo co i jest niewiadomo jak dobry a niczego nie pokazał podobnie sytuacja ma sie z Silvera...
Dobijacie mnie naprawde niektórymi typami, Walburg, Choto, Rodriguez, Sobczak, Terlecki , a może Gokmen Kore. Ludzie chodzi o kogo¶ kto wsławił się czym¶ ¶miesznym, niby czemu czepiacie się tak Terleckiego i Walburga. Jeden kretyn napisał jeszcze Rodrigueza, Choto, z góry widać że nawet nie wie kto to jest. O pojawiło sie też nazwisko Saranović, mimo że strzelił bodajże 2 bramki Pogoni. Padaj± też nazwiska ludzi którzy nigdy nie grali w Pogoni (Norbet Witkowski, były 3 bramkarz stomilu ). Starajcie sie uzasadnić tak jak to zrobiłem ja, dlaczego tak uważacie, a nie bez sensu nabijacie sobie posty. Piszcie np. że uważacie że Tomasiewicz (dla niektórych Tomaszewski ), ponieważ zawalił jak±¶ tam bramkę itd.
To ty uważasz, że Choto i Rodrigues dobrze grali tak? To ci powiem dlaczego akurat oni:
- Choto - zawinił kilka bramek (m.in. po¶lizgn±ł się na piłce)
- Rodrigues - w którym¶ meczu bodajże z Groclinem nietrafił do pustej bramki
Wiem, że Choto teraz gra bardzo dobrze w Legii, ale wtedy gdy występował jeszcze w Pogoni, to mi się ¶miać chciało, gdy widziałem co on wyprawia na boisku.
I nie wyzywaj ludzi od kretynów itp., skoro sam nie jeste¶ od nich lepszy.
Ale mnie rozbawiłe¶ kolego.......... Choto zawinił kilka bramek, obrona była słaba, a jeden zawodnik sam nie będzie na niej grał. Wyzywam ludzi od kretynów, bo mam racje, zobacz ile razy Kaczorowski nie trafił do pustej bramki... Ale skoro ty uważasz że za jedno nie trafienie do pustej bramki Rodrigues jest najgorszym piłkarzem Pogoni to twój problem.
Po tym jak zrobiles Pogon w FMie mozna bylo zobaczyc ze na pilce to Ty sie znasz... tylko ze nienajlepiej... Choto sie wywalał o piłkę, to było po¶miewisko na trybunach, je¶li tego nie wiesz, to się nie odzywaj. Rodriguez? Kole¶ co dostał piłkę w polu karnym i miał szansę stać się bohaterem meczu, w sytuacji sam na samnie potrafi jej nawet przyj±ć...
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 19:17
Przykro się czyta wypowiedzi gówniarzy :/ hehe z tym Rycakiem to przesadzili¶cie. Zadonik który zawsze grał do końca, co z tego że brakowało mu techniki czy jakiegos tam wyszkolenia. Wszystko nadrabiał sercem, które miał do walki dla Pogoni. Popieram Barcisha, że ten temat jest do dupy, za dużo na tym forum jest dzieciaków.
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 19:27
Dobra moja lista. Postanowiłem j± zrobić od czasów Bekdasa... dlaczego? Najgorszy piłkarz, to nie jest dla mnie zawodnik który wybitnie Ľle grał na boisku, bo takich było wielu, ale też taki który miał nasz klub w dupie i przyszedł tu tylko dlatego że pojawiły się pieni±dze. A pieni±dze pojawiły się z Bekdasem, dlatego:
- Salenko, grał mało choć nadzieje były wielke
- Kore Gokmen ("dostałem go od kolegi który prowadzi 2 ligowy klub czeski" nie mam więcej pytań...)
- Jacek Chańko (był drogim piłkarzem, a nie pokazał NIC)
- Marcin Włódarczyk (nieporozumienie Ptaka)
- Michał Probierz (j.w.)
Piszcie np. że uważacie że Tomasiewicz (dla niektórych Tomaszewski ), ponieważ zawalił jak±¶ tam bramkę itd.
kiedys (juz nie pamietam w jakim meczu) Majdan pu¶cił bramke między nogami z wolnego. To byly jego pocz±tki wtedy wielu sie z niego nabijało a teraz jest najbardziej utożsamianym zawodnikiem Pogoni. Nie porównuje go z Tomasiewiczem, pamietam chociażby 2 bramki ktore pu¶cił z ponad 30 metrów w jedym meczu (nie pamietam dokladnie z kim), albo jak wszystkie piłki które leciały mu w ręce pi±stkował. Tak więc to że zawalił "jak±s" tam bramkę nie powinno mieć wpływu na ocenę, a całokształt
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Przykro się czyta wypowiedzi gówniarzy :/ hehe z tym Rycakiem to przesadzili¶cie. Zadonik który zawsze grał do końca, co z tego że brakowało mu techniki czy jakiegos tam wyszkolenia. Wszystko nadrabiał sercem, które miał do walki dla Pogoni. Popieram Barcisha, że ten temat jest do dupy, za dużo na tym forum jest dzieciaków.
bo w sumie temat powinien miec tytuł: "kogo Ľle wspominasz lub z kogo miałe¶ niezł± polewkę"
ja może odbiegnę od tematu i powiem że bardzo rozczarował mnie Solnica (więcej sobie po jego grze obiecywałem), do tego dochodzi Fylkir (Tomasiewicz) no i miło wspominam jeszcze siatkarskie zagrania Oleszka oraz statsowanie (potrafił pierdoln±ć nawet z 40 m) gazeciarza Faltyńskiego
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.