Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pociąg specjalny do Warszawy ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8129 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:19

paulinus napisał:  

Patyk84 napisał:  
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow :P

A ja chce teleport...beksa, to by była taka fajna wyprawa....ale kajak w sumie też nie jest zły, tylko troche pizga na dworku a droga długa....chyba zeby tak w czwóreczke wsiąść co by weselej było;)

Paulinko...rozgrzejemy sie...mamy troche "zaleglosci" ;) ...hhih jak to brzmi :P

Sami przeciw wszystkim!!!
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:22

Patyk84 napisał:  

Eee tam....Odra "lekko" zmieni sowj brzeg...specjalnie dla nas:D:D:D

Nie głupie :P aczkolwiek czeka nas pare ciekawych przystanków :D

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:23

paulinus napisał:  

A ja chce teleport...beksa, to by była taka fajna wyprawa....ale kajak w sumie też nie jest zły, tylko troche pizga na dworku a droga długa....chyba zeby tak w czwóreczke wsiąść co by weselej było;)

Jeszcze jakis prowiant na rozgrzanie... kucharz drink Browarek Nie geniuszu??
Buja w obłokach

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:37

Patyk84 napisał:  

paulinus napisał:  

Patyk84 napisał:  
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow :P

Paulinko...rozgrzejemy sie...mamy troche "zaleglosci" ;) ...hhih jak to brzmi :P

To zalatuje prowokacją na kilometr;););) A i owszem "rozgrzewające zaległości" trzeba ponadrabiać w końcu;)

Pszczółek - Ja nie Ty!!!Pamiętaj:P

"CSWD" i to się nie zmieni....
leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 00:03
Łabek86 skąd masz ten podpis "Nasz honor to bronić tych barw, ich mocą żyć każdego dnia..." ? ;) - pytam z ciekawości... :P

Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 00:06

Wasiel napisał:  
Łabek86 skąd masz ten podpis "Nasz honor to bronić tych barw, ich mocą żyć każdego dnia..." ? ;) - pytam z ciekawości... :P

Mała "reaktywacja" :D Stworzony ale troche zapomniany... ;) sugerujesz "plagiat" :D?

Ostatnio edytowany przez: Łabek, 16 listopada 2004, 00:36 [3 raz(y)]

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 08:33
no to widze że bedzie wyjazdowy rekord :D
znajdzie się jeszcze miesce w kajakach w sród kumatych?? woda to mój żywioł a i ogarnąc się można:P

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 12:00

kijevo napisał:  
znajdzie się jeszcze miesce w kajakach w sród kumatych?? woda to mój żywioł a i ogarnąc się można:P

jak coś to dzielimy sie na grupy 200-osobowe zeby przed stadionem łatwiej sie ogarnąć
kumaci meldują sie u Patyka, bo sa jeszcze miejsca przy teleportacji :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 12:20

Sampaio napisał:  

kijevo napisał:  

jak coś to dzielimy sie na grupy 200-osobowe zeby przed stadionem łatwiej sie ogarnąć
kumaci meldują sie u Patyka, bo sa jeszcze miejsca przy teleportacji :D

No przecież z teleportem był kłopot Cfaniak Teraz to tylko kajaki ponoć w gre wchodzą CO Kijevo a Tobie balonik z helem przyczepimy i wyślemy Cię pocztą lotniczą:D:D:D;P

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 13:00

paulinus napisał:  

No przecież z teleportem był kłopot Cfaniak Teraz to tylko kajaki ponoć w gre wchodzą CO Kijevo a Tobie balonik z helem przyczepimy i wyślemy Cię pocztą lotniczą:D:D:D;P

A moze by go tak wyslac taka poczta ptas...oops lotincza leci list

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 13:57
a jak mnie zestrzelą :icon_frown:
JA CHCEM Z KUMATYMI :P

Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 17:13
Antoni obiecal refundacje :) Nic tylko jechac :D

1948
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 17:16

Scarface napisał:  

Patyk84 napisał:  

Scarface napisał:  

F G napisał:  
Scarface a ja mam pytanie, jestes z chorzowa?:)

Moja babićka pohaźi z Chrzanowa !! Ale z chorzowa ?? Raczej nie

PSYCHOFANI.....taki o to przydomek maja chuligani chorzowskiego Ruchu

Pogoń kiedyś nazywała się Kolejarz, craxa to MKS itd. itp. - więc i mi wolno być SZCZECIŃSKIM psychofanem, które to słowo określa bezgraniczną miłość do swojego klubu jej tradycji i szacunek dla barw.

No dobra to badz sobie tym szczecinskim psychofanem...Ale twoj post jak pewna osoba wczesniej slusznie zauwazyla ukazuje raczej glupote...

tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 17:44
ode mnie z parafii jest pielgrzymka autokarowa na mecz organizowana. sa jeszcze wolne miejsca:D moge kogos wkrecic;) dodatkową atrakcją bedzie to, że kółko różańcowe sie wybiera:D:D mocne wrazenia gwarantowane:]

100% PD
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 17:57

trib napisał:  
ode mnie z parafii jest pielgrzymka autokarowa na mecz organizowana. sa jeszcze wolne miejsca:D moge kogos wkrecic;) dodatkową atrakcją bedzie to, że kółko różańcowe sie wybiera:D:D mocne wrazenia gwarantowane:]

jak kólko różańcowe bedzie jechac to ja bym chciał żebys mnie wkręcił ;)

Łobez zawsze z Pogonią
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 17:58

alex napisał:  

trib napisał:  

jak kólko różańcowe bedzie jechac to ja bym chciał żebys mnie wkręcił ;)

A dziewczyny z oazy tez jada??:D:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 18:10

eJay napisał:  
A dziewczyny z oazy tez jada??:D:D

wedlug ostatnich informacji z oazy bedzie wyslana delegacja kilkunastu dziewczyn ktore wraz z pania organistka zorganizuja nam podklad dzwiekowy oraz chórki do dopingu takze fajna imprezka sie szykuje:D

100% PD
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 18:31
co wy za bzdury gadacie

kazdy kumaty wie ze na ten mecz wyrusza pielgrzymka z pod katedry 5 dni przed meczem idzjemy z kapcia :)
na 100km przed stolica na znak protestu przeciw polowaniu na renifery pocinamy na kolanach rakieta

pozdro dla wtajemniczonych??!! :P1 miejsce

.
tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 18:54

Mikus napisał:  
co wy za bzdury gadacie

kazdy kumaty wie ze na ten mecz wyrusza pielgrzymka z pod katedry 5 dni przed meczem idzjemy z kapcia :)
na 100km przed stolica na znak protestu przeciw polowaniu na renifery pocinamy na kolanach rakieta

pozdro dla wtajemniczonych??!! :P1 miejsce

patrz no:| a o tym to probosz juz nie powiedzial...:P

wogole dla naszych biednych forumowiczow - kajakarzy mam lepszy pomysl: teraz całymi dniami podmuchuje(wiatr męski) albo czasem nawet piździ(wiatr żeński) wiec zamiast kajakami plyncie optymistami:D (dla niekumatych w temacie optymisty to sa takie zaglowki teoretycznie jednoosobowe:P). optymist ma same plusy: jakby rzeka sie skonczyla to mozna lodke wziasc na plecy, a jakbysmy za dlugo zabawili w Wa-wie i by nas zima zaskoczyla to mozna miecz wyciagnac i sanki zrobic lub jakby Odre nam zmrozilo to mozna optymista na bojera przerobic:D:D to by bomba byla dopiero:)

100% PD
M.
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 19:15
jak to wszystko sie czyta to mozna stwierdzic tylko jedno to bedzie super wyjazd...:D i skoro nie ma jednak rowerow :( to mam pytanie czy mozna sie jeszcze zabrac teleportem i czy ta wyprawa bedzie z przesiadkam ii ile trwa podroz??

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005