Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 18:27
Mam nadzieję że, Krzysiu zostanie tutaj w Szczecinie i jeszcze bardziej przywiąże sie do Pogoni i do Szczecina.Nie widzę najmniejszego sensu wypożyczania Krzyśka do Widzewa. Szczerze mówiąc ja nie lubię Peskovicia za ta aferę. Stop sprzedawczykom!!!!Na koniec Pilarz jest 1000 razy lepszy od Peskovicia
Krzysiu musi zostać, ja w niego od początku wierzyłem jak odchodził Bodzio (chociaż szkoda go było)że się ogra i z Bełchatowem to była trema.
Krzysiek nie odchodź, jesteśmy z tobą, nigdy cie nie zdradzimy
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 21:59
Nie wyobrazam sobie zeby K.Pilarz odszedl...a Peskovic dziwna sprawa mowi ze chce dobrze zarabiac i dlatego odchodzi z Widzewa a u nas wszyscy twierdza ze obnizka kontraktow...A z tego co pisali Widzew wcale zle nie stoi.Wara pod Pilarza!
Ostatnio edytowany przez: Cz, 1 grudnia 2004, 22:43 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 22:51
Jak na razie na żadnych stronach Widzewa nic nie pisze o tym,że Pilarz miałby zasilić ich klub... Mam nadzieje,że to tylko głupia plotka.Gdyby nie Krzysiu pewnie mieli byśmy o kilka pkt.mniej.
Ten Ptak to jest masakrycznie ślepy ,jak sie ma jedno oko na Maroko a drugie na kaukaz to potem sie osłabia skład zamiast go wzmocnić...ehhh szkoda pisać
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 23:03
Czlowiek KArate (oborna w meczu z odra ) ma odejsc - nie mam mowy Panie Prezesie Ptak !!
poszluchaj kibicow ktorzy go lubia !! nie daj mu odejsc !!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.