Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8779 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:56

kontiii napisał:  

Pogoń Matek napisał:  

kontiii napisał:  
Ja Tylko powiem jedno: W Sczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia !!!

Brak slow... lepiej nic nie mow
a gra Pogoni byla dobra juz dawno nie widzialem tak dobrej Pogoni , Pogoń Legia na zawsze razem!

Sorx moze masz racje ale troche mnie wkurzylo jak Legia weszla na 4,5 i straszyc piknikow.Nie wiem o co tam dokladnie poszlo ale to troche dziwne.Ja tam do legi nic nie mam.

Kurwa....nastepny. Zamknij sie i nie pisz czegos o czym nie masz pojecia baranie...

Ostatnio edytowany przez: V..., 23 października 2004, 23:05 [1 raz(y)]

MKS
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:58
Jest taka nie pisana umowa ze na necie i ogolnie forum nie opisuje sie takich spraw, jestes ciekawy zagadaj z kims kumatym na priv.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:00

kontiii napisał:  

Pogoń Matek napisał:  

kontiii napisał:  

Brak slow... lepiej nic nie mow
a gra Pogoni byla dobra juz dawno nie widzialem tak dobrej Pogoni , Pogoń Legia na zawsze razem!

Sorx moze masz racje ale troche mnie wkurzylo jak Legia weszla na 4,5 i straszyc piknikow.Nie wiem o co tam dokladnie poszlo ale to troche dziwne.Ja tam do legi nic nie mam.

lollollollol
Jestem za czasowymi banami za glupote.

Obrazek jpg wstawiony na forum
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:00
jednym slowem
MASAKRA !!

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:09
niema to tamto :D dobry ziom. a my swoje---> cwel cwel cracovia:D

MW'03
blessmaster
Kibic
Na forum od 7789 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:11
na walla.com juz dawno sa brameczki z dzisiejszego meczu - zapraszam do sciagania
dzieki dla osoby ktora je tam umiescila :)

FC Gryfice
Davido
Kibic
Na forum od 8152 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:17
Mecz zajebisty...Wiem dokłądnie o co poszło...Musieli nasi zadziałać jeśli chodzi o to z policją i ochroną..:]ale chuj tam... (a w sprawie legi) niewiem po co te bezsensowne wyzwiska w strone legi...zapałacili za to niektóre pikniki..:]pozdro POGOŃ LEGIA 4 -EVER...

POGOŃ TO MY
sledz
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:21
Gratulacje dla Portowców, Przemek, oby tak dalej, a bedzie z ciebie jeszcze lepszy gracz!!!
Rafał- wreszcie sie przebudziłeś, obrona- wreszcie na zero.
Oby tak samo z Amicą, choc mecz będzie raczej trudniejszy, bo Legia ostatnio zupełnie bez formy.
Trenerze- gratulacje za bardzo udane wejście w sezon, w sumie- oby to była właściwa droga dla Portowców.

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:22
Ktos wie w koncu na jakim Polsacie (Sport, 2) jest jutro powtorka, bo niestety nie moglem dzis byc na meczu?

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 00:08
Mecz zajebisty!!!:Ale w sumie to Legia nic nie pokazala, no ale gra sie tak jak przeciwnik pozwala, a Pogon za wiele nie dala pograc Legii.

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 00:14

kontiii napisał:  

Zamknij morde kretynie!!

kontiii napisał:  

Jak sie nie orietujesz w temacie to po chuj sie wypowiadasz??

tomekwoj111 napisał:  
sorry ludzie i tak nie bedziecie wieedziec gdzie ja jjestem ale KUZRWA patrzcie co robia NASI (KURWA PRZYJACIELE Z LEGIII))nie badzcie kurwa slepi!~!!!]

Ty takze zamknij morde!!

A..
Kibic
Na forum od 8566 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 00:17
Kumaci inaczej widze szaleją :) chyba zamknac forum trzeba dla nich (czasowo)

WAZNE INFO: JAKBY KTOS JUTRO O 14:20 MOGL NAGRAC MECZ NA POLSACIE SPORT I W PONIEDZIALEK POZYCZYC MI KASETE TO BYLBYM WDZIECZNY piwo

qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 01:20
Ja wiedziałem, że tak będzie...szkoda patrzeć na to co się dzieje w tym sezonie...no ale skoro się gra emerytami to czego można się spodziewać.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Torney
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 01:55

Kriss napisał:  
Jezeli ci sie nie podoba układ z Legia to moze zacznij chodzic na Arkonie bo na Pogoni takich plackow jak ty nam nie potrzeba.

A do Arkonii co masz?

henieq
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 03:15
S. S. prosze Cie... qrwa mylisz się ....

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
BINDA
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 08:17
Brawo Pogoń świetny wynik , byle żeby teraz Amice rozpierdolić ze 2-0:]

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
OdwiecznaKibickaPogoni
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 08:21
Mecz moze i byl super, dobre akcje no i wygrana!! Ale co sie na tym stadionie dzieje.... juz nie chodzi nawet o jakies glupie sprzeczki itp. Czemu tylko 12 zyje!! Inne sektory nawet tylka nie rusza.... co to sie porobilo. No i poza tym, co to jest 7 tysiecy kibicow.... CO SIE DZIEJE!!?? Kiedys byla taka wspaniala atmosfera, pelno ludzi, a teraz tylko 10 latki pizde dra i mysla ze sa fajni. No i brawo dl 12:D umiemy pokazac kto jest kto!

Dzis zgodnym rytmem bija nam, nasze serca, ktore my, za Pogon damy w kazdy czas, czy w czas dobry, czy w czas zly. Nie dla nas jest porazki smak, nie dla nas forma zla, na cale gardlo krzyczmy wraz POGON MISTRZA POLSKI MA!!!
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 08:27

JuN napisał:  

eJay napisał:  

JamroH MKS napisał:  
na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła

Podbno poszlo o puszke z kasa na oprawe. Ten gosc ja poprostu zawinal i uciekl na 7 i chcial sie ukryc...Ale to niepotwierdzona informacja:)

nie wiesz, nie mow... poza tym to temat nie na internet.

Jun czemu jestes taki przewrazliwiony???. Akurat siedzialem obok tego zdarzenia i slyszalem conieco bo chlopaki spod zegara ktorzy przysli na 7 wyjasnic sprawe darli pyska w nieboglosy i kazdy ich slyszal. Poprostu odpowiedzialem na pytanie Jamrocha, powolujac sie na to co slyszalem ( a slychac bylo BARDZO DUZO ). Pozdro

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 10:13

Kriss napisał:  

Jezeli ci sie nie podoba układ z Legia to moze zaczni chodzic na Arkonie bo na Pogoni takich plackow jak ty nam nie potrzeba.

a od kiedy to my mamy uklad z Legia ?!

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 10:50
3:0 dobry meczyk był. LEgia nic specjalnego niepokazała- wynik zasłuzony, wreszcie zrechabilitowaliśmy się za lige co było 1:2 ;}

Walczyć Pogoń Walczyc...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005