Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:58
Jest taka nie pisana umowa ze na necie i ogolnie forum nie opisuje sie takich spraw, jestes ciekawy zagadaj z kims kumatym na priv.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ja Tylko powiem jedno: W Sczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia !!!
Brak slow... lepiej nic nie mow
a gra Pogoni byla dobra juz dawno nie widzialem tak dobrej Pogoni , Pogoń Legia na zawsze razem!
Sorx moze masz racje ale troche mnie wkurzylo jak Legia weszla na 4,5 i straszyc piknikow.Nie wiem o co tam dokladnie poszlo ale to troche dziwne.Ja tam do legi nic nie mam.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:17
Mecz zajebisty...Wiem dokłądnie o co poszło...Musieli nasi zadziałać jeśli chodzi o to z policją i ochroną..ale chuj tam... (a w sprawie legi) niewiem po co te bezsensowne wyzwiska w strone legi...zapałacili za to niektóre pikniki..pozdro POGOŃ LEGIA 4 -EVER...
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 23:21
Gratulacje dla Portowców, Przemek, oby tak dalej, a bedzie z ciebie jeszcze lepszy gracz!!!
Rafał- wreszcie sie przebudziłeś, obrona- wreszcie na zero.
Oby tak samo z Amicą, choc mecz będzie raczej trudniejszy, bo Legia ostatnio zupełnie bez formy.
Trenerze- gratulacje za bardzo udane wejście w sezon, w sumie- oby to była właściwa droga dla Portowców.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 00:08
Mecz zajebisty!!!:Ale w sumie to Legia nic nie pokazala, no ale gra sie tak jak przeciwnik pozwala, a Pogon za wiele nie dala pograc Legii.
Ja Tylko powiem jedno: W Sczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia !!!
Zamknij morde kretynie!!
Sorx moze masz racje ale troche mnie wkurzylo jak Legia weszla na 4,5 i straszyc piknikow.Nie wiem o co tam dokladnie poszlo ale to troche dziwne.Ja tam do legi nic nie mam.
Jak sie nie orietujesz w temacie to po chuj sie wypowiadasz??
sorry ludzie i tak nie bedziecie wieedziec gdzie ja jjestem ale KUZRWA patrzcie co robia NASI (KURWA PRZYJACIELE Z LEGIII))nie badzcie kurwa slepi!~!!!]
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 01:20
Ja wiedziałem, że tak będzie...szkoda patrzeć na to co się dzieje w tym sezonie...no ale skoro się gra emerytami to czego można się spodziewać.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 08:21
Mecz moze i byl super, dobre akcje no i wygrana!! Ale co sie na tym stadionie dzieje.... juz nie chodzi nawet o jakies glupie sprzeczki itp. Czemu tylko 12 zyje!! Inne sektory nawet tylka nie rusza.... co to sie porobilo. No i poza tym, co to jest 7 tysiecy kibicow.... CO SIE DZIEJE!!?? Kiedys byla taka wspaniala atmosfera, pelno ludzi, a teraz tylko 10 latki pizde dra i mysla ze sa fajni. No i brawo dl 12 umiemy pokazac kto jest kto!
Dzis zgodnym rytmem bija nam, nasze serca, ktore my, za Pogon damy w kazdy czas, czy w czas dobry, czy w czas zly. Nie dla nas jest porazki smak, nie dla nas forma zla, na cale gardlo krzyczmy wraz POGON MISTRZA POLSKI MA!!!
na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła
Podbno poszlo o puszke z kasa na oprawe. Ten gosc ja poprostu zawinal i uciekl na 7 i chcial sie ukryc...Ale to niepotwierdzona informacja
nie wiesz, nie mow... poza tym to temat nie na internet.
Jun czemu jestes taki przewrazliwiony. Akurat siedzialem obok tego zdarzenia i slyszalem conieco bo chlopaki spod zegara ktorzy przysli na 7 wyjasnic sprawe darli pyska w nieboglosy i kazdy ich slyszal. Poprostu odpowiedzialem na pytanie Jamrocha, powolujac sie na to co slyszalem ( a slychac bylo BARDZO DUZO ). Pozdro
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 24/10/2004 10:50
3:0 dobry meczyk był. LEgia nic specjalnego niepokazała- wynik zasłuzony, wreszcie zrechabilitowaliśmy się za lige co było 1:2 ;}
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.