Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Płock - Pogoń 3:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
luki_717
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7809 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:33
zgadzam sie z S.S. z tak grajaca obrana co mecz to srednio po 3 bramki w plecy to Pogon za duzo meczy nie wygra :( a co do zmian p.baniaka to mysle ze byly do nieczego Bugaj ktory gral dobry mecz schodzi a za niego beznadziejny terlecki ktory juz dawno powinien grac w rezerwach co zreszta pokazal w meczu przeciwko mazowszu w PP ze tam jest dobry no a co zdjecia Parzego to tez zmiana bez sensu a Grzelak jeszcze nieodzyskal formy po tej kontuzji ale w nastepnym meczu bedzie lepiej:)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:44
ta obrona jest chujowa jak przeciąg:( chuj że strzelamy bramki jak jeszcze wiecej ich tracimy :(

Na zawsze Pogoń
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:46
no i mamy czym sie popisac w okresie zimowym;] Kup nam obronce ej antos kup nam obronce:D:D

a S.S na Lecznej kto ma byc to bedzie;) ja tez bede na 100

MW'03
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:08
> Bez Matlaka, Grzelaka i Bataty ten zespół nieistnieje nie ma kto kierować grą dobrze że jeszcze Milar jest bo bez niego byłaby tragedia.

Zespół istnieje i będzie istniał, tylko nawet bramki Milara nie będą wygrywać meczów jeżeli obrona będzie dziurawa jak sito!!!
Po chuj Bania zdjął Bugaja?, od tego czasu PogoN siadła i dziesięciu Milarów nic by nie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Baniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
virgin
Kibic
Na forum od 7803 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:15
a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam

to ja
KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:33
> a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam

widocznie p.baniak uważał inaczej:P

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:36
> a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam

o to powinniśmy zapytać p.Baniaka!!!! tak samo jak o to dlaczego zdjął Bugaja!!!???
a czy ktoś wie na którym boisku PogońII podejmie Flotę???

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:38
> > a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam
>
> o to powinniśmy zapytać p.Baniaka!!!! tak samo jak o to dlaczego zdjął Bugaja!!!???
> a czy ktoś wie na którym boisku PogońII podejmie Flotę???
>

raczej na głównym

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:52
znowu porażka, :( ale za tydzien i tak wygramy

Łobez zawsze z Pogonią
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:19
> znowu porażka, :( ale za tydzien i tak wygramy

za tydzien;/ nie za dwa??

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:19
> znowu porażka, :( ale za tydzien i tak wygramy

za tydzien;/ nie za dwa??

MW'03
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:20
szkoda :(

Po życia kres!
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:25
Ja tam nie rozumiem Baniaka i jego zmian.Sciaga Parzego i na prawa pomoc daje Moskalewicza, ktory powinien grac w ataku z Milarem!
CHUJ Z WYNIKAMI PORTOWCY JESTESMY Z WAMI!!!

kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:33
Dopóki Baniak bedzie grał na remis dopóty bedzie ciężko coś wygrać na wyjeździe...

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:37
> > znowu porażka, :( ale za tydzien i tak wygramy
>
> za tydzien;/ nie za dwa??

racja za dwa dzieki ze mnie poprawiłes

Łobez zawsze z Pogonią
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:43
Chuj Z Wynikami, Portowcy Jesteśmy Z Wami...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:48
Z taka oborna nie ma co szukac w I lidze w kazdym meczu traca po 2,3 bramki oni bez Matlaka poprostu nie istnieja zobaczymy jak bedzie za tydzien

tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 20:19
> Z taka oborna nie ma co szukac w I lidze w kazdym meczu traca po 2,3 bramki oni bez Matlaka poprostu nie istnieja zobaczymy jak bedzie za tydzien

za 2 tygodnie;) niech Matlak zdrowieje, w przerwie zimowej trzeba dokupic obronce jakiegos dobrego, moim zdaniem przydalby sie jakis dobry napastnik bo Olo jak narazie nic nie pokazuje, sie przelamac nie moze, Bugaj sie powoli rozkreca a Milar nie moze caly czas brudnej roboty za caly zespol odwalac. wogole posypala nam sie druzyna. jak byla 2 liga to sklad byl podobny w sumie a gra zupelnie inaczej wygladala. wiem ze w 2 lidze poziom nizszy byl ale to nie zmienia faktu ze Pogoniarze w zeszlym sezonie grali o wiele lepiej. i wyniki byly o wiele lepsze np. z craxa 3:0, a jednak wydaje mi sie ze craxa lepszym zespolem jest od GKSu ktory nam 2 bramki wbil. w zeszlym sezonie az milo bylo ogladac gre naszych, te akcje:D no a teraz gra sie nie klei zupelnie, duzo niecelnych podan jest i karygodnych bledow defensywy. takie moje zdanie na ten temat:) mam nadzieje ze z czasem coraz lepiej bedzie:) i co by nie było to: "chuj z wynikami..." tylko ta dewiza bedzie obowiazywac dla coraz mniejszej liczby kibicow... moze to i lepiej:P

100% PD
BIMBER22
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 21:03
relacja z gazety wyborczej 21 minuta na stadionie pojawiło się czterech szalikowców Pogoni czy wy kórwa wstydu nie macie czy co

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 21:03
Tak masz racje pomyliło mi sie a poza tym Baniak zapowiadał ze po awanasie do I ligi Pogoń pokaże swoje prawdziwe oblicze poniewaz w I lidze beda mogli pokazac swoje umiejetnosci a nie tak jak w II lidze gdzie preferuje sie gre siłowa i najlepsi zawodnicy Pogoni byli nie miłosiernie poobijani jak narazie to wiekszosc z nich nic specjalnego nie pokazała a to jest skutkiem tego ze jezdza na zajebiste obozo-zgrupowania do jakiegos Gutowa Małego i sprowadzaja takich kaleczniaków jak Terlecki

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880321 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005