| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:33
zgadzam sie z S.S. z tak grajaca obrana co mecz to srednio po 3 bramki w plecy to Pogon za duzo meczy nie wygra a co do zmian p.baniaka to mysle ze byly do nieczego Bugaj ktory gral dobry mecz schodzi a za niego beznadziejny terlecki ktory juz dawno powinien grac w rezerwach co zreszta pokazal w meczu przeciwko mazowszu w PP ze tam jest dobry no a co zdjecia Parzego to tez zmiana bez sensu a Grzelak jeszcze nieodzyskal formy po tej kontuzji ale w nastepnym meczu bedzie lepiej
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:08
> Bez Matlaka, Grzelaka i Bataty ten zespół nieistnieje nie ma kto kierować grą dobrze że jeszcze Milar jest bo bez niego byłaby tragedia.
Zespół istnieje i będzie istniał, tylko nawet bramki Milara nie będą wygrywać meczów jeżeli obrona będzie dziurawa jak sito!!!
Po chuj Bania zdjął Bugaja?, od tego czasu PogoN siadła i dziesięciu Milarów nic by nie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Baniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:36
> a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam
o to powinniśmy zapytać p.Baniaka!!!! tak samo jak o to dlaczego zdjął Bugaja!!!
a czy ktoś wie na którym boisku PogońII podejmie Flotę
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 18:38
> > a moze mi ktos powiedziec czemu p.baniak nie wystawił w obronie magdonia?on ostatnio jest b dobry.tak uwazam
>
> o to powinniśmy zapytać p.Baniaka!!!! tak samo jak o to dlaczego zdjął Bugaja!!!
> a czy ktoś wie na którym boisku PogońII podejmie Flotę
>
raczej na głównym
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 19:43
Chuj Z Wynikami, Portowcy Jesteśmy Z Wami...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 20:19
> Z taka oborna nie ma co szukac w I lidze w kazdym meczu traca po 2,3 bramki oni bez Matlaka poprostu nie istnieja zobaczymy jak bedzie za tydzien
za 2 tygodnie niech Matlak zdrowieje, w przerwie zimowej trzeba dokupic obronce jakiegos dobrego, moim zdaniem przydalby sie jakis dobry napastnik bo Olo jak narazie nic nie pokazuje, sie przelamac nie moze, Bugaj sie powoli rozkreca a Milar nie moze caly czas brudnej roboty za caly zespol odwalac. wogole posypala nam sie druzyna. jak byla 2 liga to sklad byl podobny w sumie a gra zupelnie inaczej wygladala. wiem ze w 2 lidze poziom nizszy byl ale to nie zmienia faktu ze Pogoniarze w zeszlym sezonie grali o wiele lepiej. i wyniki byly o wiele lepsze np. z craxa 3:0, a jednak wydaje mi sie ze craxa lepszym zespolem jest od GKSu ktory nam 2 bramki wbil. w zeszlym sezonie az milo bylo ogladac gre naszych, te akcje no a teraz gra sie nie klei zupelnie, duzo niecelnych podan jest i karygodnych bledow defensywy. takie moje zdanie na ten temat mam nadzieje ze z czasem coraz lepiej bedzie i co by nie było to: "chuj z wynikami..." tylko ta dewiza bedzie obowiazywac dla coraz mniejszej liczby kibicow... moze to i lepiej
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 02/10/2004 21:03
Tak masz racje pomyliło mi sie a poza tym Baniak zapowiadał ze po awanasie do I ligi Pogoń pokaże swoje prawdziwe oblicze poniewaz w I lidze beda mogli pokazac swoje umiejetnosci a nie tak jak w II lidze gdzie preferuje sie gre siłowa i najlepsi zawodnicy Pogoni byli nie miłosiernie poobijani jak narazie to wiekszosc z nich nic specjalnego nie pokazała a to jest skutkiem tego ze jezdza na zajebiste obozo-zgrupowania do jakiegos Gutowa Małego i sprowadzaja takich kaleczniaków jak Terlecki
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|