| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 09:08
> Zna ktoś może dokładny termin spotkania i godzinę   ?
> PS
> Skąd można sie dowiedzieć w przyszłości o terminach spotkań poza naszymi serwisami oczywiście.
Mecz jest o 18-tej
Informacje o terminach i godzinach meczy są na stronach PZPN
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 11:22
Musimy wkońcu zainkasować kolejne trzy punkty w lidze . Teraz albo nigdy , poprostu musimy wygrać z tak słabym przeciwnikiem jak GKS a inny wynik niz nasze zwycięstwo będzie można uznać za kompromitacje.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 14:56
Panowie moze wiecie czy bedzie cos "specjalnego" (Ultras) na tym meczu bo bdyby mialo byc to sam bym cos ladnego zrobil mianowicie:
---------------------------------
| |
| Konfetti |
| |
| Serpentyny |
| |<--SEK.NR 2 MUSI BYC PONIEWAZ TYLKO TAM MAM KARNET=/
| Konfetti |
|Raca Raca Raca Raca Raca|
-----------------------------------
MURAWA
Raca = taka mini czyli kolorowe iskry leca z tego ..... niepamietam jak to sie nazywa ale dobre jest tylko bym sie postral znalezc granatowo-bordowe
Serpentyny = rolki na kase fiskalna
Konfetti = wyciete z gazet ...
Jezeli nie bedzie tego na gksie to pewnie na innym meczyq bedzie a jak nie to bedzie moze na lechu w pyrlandi Pozdro!
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 16:06
> Panowie moze wiecie czy bedzie cos "specjalnego" (Ultras) na tym meczu bo bdyby mialo byc to sam bym cos ladnego zrobil mianowicie:
> ---------------------------------
> | |
> | Konfetti |
> | |
> | Serpentyny |
> | |<--SEK.NR 2 MUSI BYC PONIEWAZ TYLKO TAM MAM KARNET=/
> | Konfetti |
> |Raca Raca Raca Raca Raca|
> -----------------------------------
>
> MURAWA
> Raca = taka mini czyli kolorowe iskry leca z tego ..... niepamietam jak to sie nazywa ale dobre jest tylko bym sie postral znalezc granatowo-bordowe
> Serpentyny = rolki na kase fiskalna
> Konfetti = wyciete z gazet ...
> Jezeli nie bedzie tego na gksie to pewnie na innym meczyq bedzie a jak nie to bedzie moze na lechu w pyrlandi Pozdro!
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 17:48
> Panowie moze wiecie czy bedzie cos "specjalnego" (Ultras) na tym meczu bo bdyby mialo byc to sam bym cos ladnego zrobil mianowicie:
> ---------------------------------
> | |
> | Konfetti |
> | |
> | Serpentyny |
> | |<--SEK.NR 2 MUSI BYC PONIEWAZ TYLKO TAM MAM KARNET=/
> | Konfetti |
> |Raca Raca Raca Raca Raca|
> -----------------------------------
>
> MURAWA
> Raca = taka mini czyli kolorowe iskry leca z tego ..... niepamietam jak to sie nazywa ale dobre jest tylko bym sie postral znalezc granatowo-bordowe
> Serpentyny = rolki na kase fiskalna
> Konfetti = wyciete z gazet ...
> Jezeli nie bedzie tego na gksie to pewnie na innym meczyq bedzie a jak nie to bedzie moze na lechu w pyrlandi Pozdro!
zobaczymy co da sie zrobic   
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 19:22
Spotkanie z Pogonią to jednak nie tylko kolejny ważny mecz o punkty, ale także pojedynek wyjątkowo prestiżowy. Właścicielem szczecińskiego klubu jest bowiem Antoni Ptak, znany nie tylko z nietypowych pomysłów, ale i ciągłych ataków na GKS i przede wszystkim prezesa Dziurowicza. To właśnie pan Ptak w minionym sezonie domagał się zdegradowania GKS i wprowadzenia w to miejsce do ligi Pogoni Szczecin. To także Antoni Ptak wykrzykiwał, że doprowadzi nasz klub do bankructwa. Na szczęście efekt tych zapowiedzi jest równie mizerny jak obecna forma sprowadzonych przez Ptaka do Szczecina piłkarzy i właśnie w formie tych ostatnich powinniśmy upatrywać naszej szansy na punkty.
/cyt. pochodzący z www.gks.katowice.pl/
No, no to się chłopaki zagotowali na Szczecin. A 3:0 powinniśmy im strzelić i pokazać wyższość siły Gryfa nad kilofa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 20:44
> W sobotę się chajtam mam nadzieję,że piłkarze zrobią mi miły prezent i będzie 3:0.
> Oczywiście sala będzie w borodowo-granatowo
a to gratulować czy współczuć  ??
Ale mimo wszystkiego gratulacje mam nadzieję że wybranka(niedaj boże wybranek ) to rodowita szczecinianka ewentualnie warszawianka i kibic Pogoni.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 24/09/2004 21:08
Wejdzcie sobie na strone www.gks.katowice.pl i poczytajcie sobie jak to nasz pan antoni grozil ze zniszczy ten ich gks itp.no i oczywiscie ze sa w stanie zremisowac z Pogońia a nawet pokusic sie o zwyciestwo
|
Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Gks Katowice - 25/09/2004 12:17
Ale ma nadzieję że na mecze będziesz jeździł a z tego co wiem to w Gorzowie jest conajmniej kilkudziesięcioosobowa grupa kiboli która jeździ niemal na wszystkie mecze kiedyś mieli nawet swoją flagę ale ostatnio już jej nie widuję.
PS
hanysem chujowo być nie jeść nie pić i w syfie żyć
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|