| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:09
Zajebisty mecz.Bramki super , fajny doping i atmosfera . 8-1 i jest poprostu ZAJEBIŚCIE kto nie był niech żałuje !!!
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:17
no to mamy nowego snajpera - Krzysssssiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Piiiiiiillllaaaaarrrzzzz ,bylo zajebiscie .doping szczegolnie w drugiej polowie super!
KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!
P.s zajebisty byl konkurs w przerwie meczu i okrecanie sie przed slalomem a potem zaliczanie gleby
jednak ten Terlecki jest swietny przelamal sie chlopak, piekna bramka
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:18
Milar #1
gol i 2 astysty a może i 3?
Terlecki wreszcie cos zagrał.
Bugi sie znalazł 2 razy i strzelił w bramki chodz i mógł wiecej..
Olo sie przełamał.
No i Pilarz strzelił
Tylko obrona musi pewniej grać !
Widać , że sie przełamali w ataku, tak dalej chłopaki !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:21
piekny wynik, ale moglo byc wiecej 1 polowa kiepska, za to w 2 chlopaki pojechali ostro. za wystep chcialbym pochwalic Terleckiego ktory chyba mecz swojego zycia rozegral + ladna bramke strzelil chyba Maciek nam z formy wypadl i mu pilka schodzila dzisiaj no Terlecki, Milar ladnie zagral, duzo mieszal ze obrona nie wiedziala co sie dzieje Bugajowi nie szlo na poczatku ale 2 bramki strzelil i sie bardzo z tego ciesze bo mu sie nalezaly dobra akcja z Pilarzem jak mu Baniak reka machnal zeby szedl strzelac ogolnie super bylo tylko liniowy nawalal w 2 polowie bo pokazywal spalone ktorych nie bylo aha no i nasza obrona za duzo luzu dala napastnikom Mazowsza. no ale dobrze bylo. kurde no wiecej takich spotkan w Szczecinie 
aha bym zapomnial. dobry konkurs w przerwie meczu byl buahahahahaha ale polewka byla
aha jeszcze jedna sprawa co ochronie przeszkadza motyw ze mam karnet zalaminowany?? moja wina ze on jest z takiego papieru ze nawet na srajtasme sie nie nadaje?? a tu dzisiaj ochrona ze ostatni raz na takie karnety wpuszcza. jak to sie zerwie to ten karnecik sobie bedzie mozna w dupe wsadzic
niby 1 mecz a tyle radości 
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:25
kurde nie widzialem 5 goli, mimo, ze bylem na prawie calym meczu. Wrrrr!!!!!!!
Ale mecz super!!!!!!
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:29
A ja chce pochwalić Terleckiego ze zagrał naprawde dobre spotkanie. (wrescie) Moze bedzie krolem strzelcow...
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:36
Mecz jak sam wynik wskazuje byłpod dyktando POgoni. Piękna bramka Terleckiego, oby się przełamał. Wogóle na młynie atmosfera była za mocna: ogórek... , i takie tam.kto był wie. a kto nie to niech żałuje.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:51
Super meczyk wypas fajnie że zmodyfikowaliśmy piosęnkę Legia warszawa na Pogoń szczecińska
TERAZ TYLKO BIĆ REKORDY LEGII LEGIA ŚPIEWA TO PO 20 minnut bez przerwy.
Super mecz chociażmogło być z 18 : 1 a nie 8
super atmosfera na młynie!!!
myśle że tyle styka kto niebył niec h żałuje
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 21:54
A ja nie byłem Ale żałuje...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 22:36
No i nieznacznie sie pomyliłem co do końcowego wyniku... ale któż to mógł przypuszczać że Terlecki rozegra dobry mecz...
1,2,3,4,5,6,7,8 MAŁO !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Mazowsze 8:1 - 22/09/2004 23:11
Pozdro dla tramwaju jadacego w kierunku Bramy Portowej, szczegolnie dla skladu numer 2 
Prosze cie, Prosze cie, Prosze cie, Prosze cie,... WYJDZ STAD PSIE
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-