| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:00
> Od razu prosba...Nie piszcie NIC na temat sytuacji podstadionowych...Tyle
O co Ci chodzi, możesz jaśniej
>Trzeba teraz czekać gdzie udostepnią na sieci brameczki z meczy z polonią zeby se ściągnac i ocenić a może już macie?? O ile ktoś transmitował bo nawet się nie orientuję!
A może ktoś już wie skąd można było by zjechać
Proszę o link.
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:07
Gratulacje !! Bylo zalozenie zeby miec w 4 punkty w meczach z polonia i gks a wiec to sie musi sprawdzic bo przeciez nie wiedze innego rezultatu jak tylko zwyciestwo Pogońi nad gieksa na papricanie.
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:11
> Gratulacje !! Bylo zalozenie zeby miec w 4 punkty w meczach z polonia i gks a wiec to sie musi sprawdzic bo przeciez nie wiedze innego rezultatu jak tylko zwyciestwo Pogońi nad gieksa na papricanie.
To nie podlega żadnej dyskusji!!!!!!!!!!!! Trzy punkciory są jak ch..!!!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:26
to kto w koncu do h... strzelil ta druga brame dla polonii golas czy magdon? zdecydujcie sie panowie redaktorzy do cholery.ja bylam na MECZU I PRZY TEJ BRAMCE MAGDON BYL DALEKO OD SYTUACJI.CHYBA ZE IM SIE POMYLIL Z KAZMIERCZAKIEM BO ON BYL PRZY PILARZU
|
to ja
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:27
gdyby wszystko byloby oktona sektorze bylo by okolo 150 potrowcow czesc byla trzymana na pod stadionem a potem na dworcu gdanskim sporo osb wiedzac o tym ze nie wejda nie kierowala sie nawet pod stadion
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:27
> > Od razu prosba...Nie piszcie NIC na temat sytuacji podstadionowych...Tyle
>
> O co Ci chodzi, możesz jaśniej
>
pewnie chodzi mu o to zeby nie pisac co sie dzialo bo moze te forum jakas Policja czyta 
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 10:44
> > > Od razu prosba...Nie piszcie NIC na temat sytuacji podstadionowych...Tyle
> >
> > O co Ci chodzi, możesz jaśniej
> >
> pewnie chodzi mu o to zeby nie pisac co sie dzialo bo moze te forum jakas Policja czyta 
>
OKy! Tylko jest taka sprawa - jeżeli nawet czyta to policja (HWDP) to faktów i tak się nie da zmienić, prawda??!!
A jestem ciekawy właśnie tych faktów!!!!
Żeby wyeliminować ploty, powinno się właśnie na tym forum poinformować publikę,(zainteresowanych?) o co tam poszło!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:13
Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy" a nam ,,Elegant Boys 04" i małą z napisem ,,Legia"
|
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:23
> Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy" a nam ,,Elegant Boys 04" i małą z napisem ,,Legia"
Nie możesz jaśniej, o co chodziło, co te kretyny znowu wymyśliły, proszę!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:33
> > Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy" a nam ,,Elegant Boys 04" i małą z napisem ,,Legia"
> Nie możesz jaśniej, o co chodziło, co te kretyny znowu wymyśliły, proszę!!!!!
>
>
chodziło o to że tylko 2 osoby ze Szczecina miało te czipy doładowane. a jednego kibica ze Szczecina to chyba psy pobiły bo jak staliśmy w tym rowie przy Gdańskim to im faka do kamery pokazywał to słyszałem jak rozmawiali między sobą "temu to wpierdolimy" a potem siedział w spożywczym i niechciał wyjść a przed sklepem ze 100 psów na niego czekało
|
LEGIA GOC(L)AW WARSZAWA
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:38
> > > Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy" a nam ,,Elegant Boys 04" i małą z napisem ,,Legia"
> > Nie możesz jaśniej, o co chodziło, co te kretyny znowu wymyśliły, proszę!!!!!
> >
> >
>
> chodziło o to że tylko 2 osoby ze Szczecina miało te czipy doładowane. a jednego kibica ze Szczecina to chyba psy pobiły bo jak staliśmy w tym rowie przy Gdańskim to im faka do kamery pokazywał to słyszałem jak rozmawiali między sobą "temu to wpierdolimy" a potem siedział w spożywczym i niechciał wyjść a przed sklepem ze 100 psów na niego czekało
>
>
z tego wynika że znowu nasz P--------ZPN dał ciała a psiarnia jest taka sama jak wszędzie w tym pojeba..m kraju!!!! HWDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:38
> > > Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy" a nam ,,Elegant Boys 04" i małą z napisem ,,Legia"
> > Nie możesz jaśniej, o co chodziło, co te kretyny znowu wymyśliły, proszę!!!!!
> >
> >
>
> chodziło o to że tylko 2 osoby ze Szczecina miało te czipy doładowane. a jednego kibica ze Szczecina to chyba psy pobiły bo jak staliśmy w tym rowie przy Gdańskim to im faka do kamery pokazywał to słyszałem jak rozmawiali między sobą "temu to wpierdolimy" a potem siedział w spożywczym i niechciał wyjść a przed sklepem ze 100 psów na niego czekało
>
>
A co z flagami?
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:48
> a z fragami to niewiem ale słyszałem ze TB mieli jakas ustawke z polonia o flage Elegantow
i Huj im Wszyskim w Dupe, będziemy ich też gościć!!!! Oj będziemy!!!!!!
Jak sobie PATYK84 życzysz!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 11:51
> Pozdro dla was wszystkich, którzy byli u nas. Jak się wam podobał Rembertów? 
Niestety nie mogłem być i podziwiać tego pięknego miejsca tym razem, ale mam nadzieje że na wiosnę zawitam na rewanżyk do warszawy!!!!
POZDRO
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 12:01
> OKy! Tylko jest taka sprawa - jeżeli nawet czyta to policja (HWDP) to faktów i tak się nie da zmienić, prawda??!!
> A jestem ciekawy właśnie tych faktów!!!!
> Żeby wyeliminować ploty, powinno się właśnie na tym forum poinformować publikę,(zainteresowanych?) o co tam poszło!!!!!!!!!
Wlasnie przez forum i wpisy na temat sytuacji nie zwiazanych z futbolem tworza sie plotki i niedomowienia. Dlatego lepiej pominac ta sprawe i wypowiadac sie tutaj na temat samego meczu jak juz.
A tak poza tym to Fan57 wyluzuj bardziej z grozbami jak to my ich ugoscimy itp. Pozdrowienia
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 12:15
> > OKy! Tylko jest taka sprawa - jeżeli nawet czyta to policja (HWDP) to faktów i tak się nie da zmienić, prawda??!!
> > A jestem ciekawy właśnie tych faktów!!!!
> > Żeby wyeliminować ploty, powinno się właśnie na tym forum poinformować publikę,(zainteresowanych?) o co tam poszło!!!!!!!!!
>
> Wlasnie przez forum i wpisy na temat sytuacji nie zwiazanych z futbolem tworza sie plotki i niedomowienia. Dlatego lepiej pominac ta sprawe i wypowiadac sie tutaj na temat samego meczu jak juz.
> A tak poza tym to Fan57 wyluzuj bardziej z grozbami jak to my ich ugoscimy itp. Pozdrowienia
Soooorki nie myślałem że to tak groźnie zabrzmi, a tak całkiem poważnie to naprawdę jastem spokojnego uspsobienia!! Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem!!!!
POZDRO
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|