| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 21:35
wszystko mnie wkurwia...
- wkurwiają mnie frajerzy którzy śpiewają "czy wygrywasz czy nie..." żeby wyjść przed końcem meczu...
- wkurwiają mnie frajerzy którzy przychodzą na swoje pierdolone miejsca 3 minuty po wyjściu piłkarzy i rozpierdalają kilkudniową prace kilkunastu osób
- wkurwiają mnie placki biegające po boisku które nie potrafią grać do końca
- wkurwiają mnie alkonowcy
- wkurwiają mnie drogie napoje
- wkurwia mnie drogi słonecznik
- wkurwiają mnie placki które nie potrafią śpiewać
- wkurwia mnie Baranowski swoimi gadkami o jakis sms'ach
- wkurwia mnie to że za chwilę skończy sie moja internetowa egzystencja
itp. itd.
mecz do dupy, wszystko do dupy...
a przede wszystkim do dupy oprawa meczu... wrzuciłem dziś z kolegami 13 groszy do puszki a tu taka chujowa oprawa?! złodzieje!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 21:53
Zapomniałem o czymś..
W imieniu całego MW dziękuję za pomoc w oprawie, każdej osobie, która włożyła w to swoje przysłowiowe 5 groszy lub fatygę.
Pozdrawiam
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 21:56
> > było 0:4 i takiej wersji bede się trzymać 
>
> no dzieki za info na meczu o wyniku 
>
> > Chociaż w sumie z tego co widziałem było 0:1 
>
> no ja to prawie cala jedna brameczke widzialem
buhaha a ja żadnej 
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:11
> Lissek a co gadales z Terleckim ze wiesz ze jest pusty?
Piszac mojego posta nie widzialem wypowiedzi pomeczowych ale kiedy obejrzalem ryj maciusa na TVP3 w sporvcie to spadle s krzesla a jak uslyszalem jego filozoficzne podejscie do wyniku to mnie zauroczylo i qwa nie lubie zyda niech spie***** do tej saranej lodzi gruby pustak !!! nawet sie wypowiedziec nie umie jelen;/ Pozdro dla Radka Majdana.
PS. Michal W. byl na meczu  ??
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:13
Mecz dobry. Duzo bramek Gralismy z Wisla, chyba wiekszosc sie spodziewala porazki, choc moze niektorzy sie ludzili. Szkoda, ze przegralismy az 5:0. Co do dopingu to moze czasem bylo zamieszania ale jestem pod wrazeniem. Wspomnienia z przed 2 lat wracaja, mimo goli my dalej swoje...
Podziekowania dla prowadzacych doping, dla MW za oprawe.
PS. Ci co wyszli przed zakonczeniem meczu niech spieradalaja i nie wracaja tu wiecej. Takze Ci co pokradli choragiewki z oprawy!!
Ps. Przeprosiny dla smokera za to ze pomylilem go z jakims malolatem. No coz internet...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:20
Moim zdaniem mecz był wyrównany. Pogoń grała dobrze tylko mało skutecznie.., a Wisła zagrała słabo ale zajebiście skutecznie. Radek mógł coś wpuścić ale dobra nowy klub itd... powiedzmy, że wybaczam . Przy bramkach wiślaków tragiczne błędy heh. Wielkim dla mnie zaskoczeniem był dobry mecz w wykonaniu TERLECKIEGO Nie wiem co się stało ale jak dla mnie to był dzisiaj zupełnie inny piłkarz niż we wcześniejszych meczach. Brawa dla niego. Wyróżniłbym jeszcze Parzego, Grzelaka (którzy się naprawde starali), Milara (chłopak próbował, też się starałale niestety miał pecha) i Julcimara. Błąd Mauro mnie rozwalił psychicznie... Oprawa w sumie Spoko tylko gdyby nie to, że mam tylko 170 cm wzrostu to bym lał po mordzie każdego piknika którego spotykam na 12. Ludzie którzy tam chodzą powinni śpiewać itd, a nie głupio komentować kolesia który prowadzi śpiew i siedzieć cały mecz. Na koniec dodam : NO I CO? NO I CO? NO I CO?... Pozdro for all...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:27
Ludzie którzy tam chodzą powinni śpiewać itd, a nie głupio komentować kolesia który prowadzi śpiew i siedzieć cały mecz. Na koniec dodam : NO I CO? NO I CO? NO I CO?... Pozdro for all...
na następnym meczu podejdź do bębna i nam to powiedz. My sobie to z nimi wyjaśnimy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:32
> Ludzie którzy tam chodzą powinni śpiewać itd, a nie głupio komentować kolesia który prowadzi śpiew i siedzieć cały mecz. Na koniec dodam : NO I CO? NO I CO? NO I CO?... Pozdro for all...
>
> na następnym meczu podejdź do bębna i nam to powiedz. My sobie to z nimi wyjaśnimy
>
>
Masz to jak w banku! Many mnie podczas tego meczu bardziej wkurwił niż ten zajebisty wynik, a jak z kolegą w pewnym momencie w sumie dla żartów raz powtórzył jazda jazda biała gwiazda to miałem ochote mu poprostu wpier***** tylko mówie Troche mały jestem
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 22:44
> wydaje mi sie ze przy 0:3 baniak juz byl myslami przy meczu z polonia
> chyba wolal odpuscic sobie i pozwolil sobie na zdjecie nie do konca zdrowego grzelaka oraz parzego (a szkoda...)
> pierwszy raz naprawde podobal mi sie młyn - wielkie respect dla was
> nie sztuka kibicowac gdy Pogon wygrywa... 
> a do wszystkich zagorzałych co mecz im sie okazal za długi: wypierdalac !!!
> wy tu po prostu nie pasujecie...
Dokładnie Sampaio, ci którzy wyszli przed końcem meczu po 4. czy 5. bramce- nieważne. Wypierdalać i nie przychodźcie już tutaj wiecej!!! Nikt nie bedzie za wami tesknić.
Dziękujemy wam, bez was będzie lepiej.
Szacunek dla calego łuku, curva była dzisiaj zajebista...
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6