| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 00:23
No i chyba będzie taki koniec jak za Gondora heh ...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 00:25
> wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
jak masz pisac takie cos to lepiej zamilcz!!
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 00:25
zrobimy manifestacje która pewnie nic nie da heh. Tak naprawde to kibice za wiele nie mogą... strasznie mnie to wkurwia szczerze mówiąc...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 00:56
mam juz tego serdecznie dosc ciekawe ile jeszcze bedzie odcinkow telenoweli " Fochy Antosia "?
niech on w koncu sie zdecyduje i odjedzie bo czas w tej sytuacji dziala na nasza nie korzysc ...
Nawet jesli mimo odjescia Ptaka zostana Bosman i ten nowy sponsor to co z tego skoro Ptaszysko zabierze pol kadry i nie bedzie kim grac tak jak za Gondora...cos mi sie wydaje ze w Pogoni nigdy nie bedzie juz normalnosci i obym sie mylil i oby nie poworcil "Koszmar z ostatniego sezonu w 1 lidze 0:9 i 1-7 (((
jedyne na co mozna liczyc to to ze jakos sie uda ten sezon dociagnac i uniknac degrdacji a potem moze sie cos wyklaruje pozytywnego chco znajac klimat Szczecina to ciezko bedzie na cos takiego liczyc
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 01:14
Ku**a mać
BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(:~(
JESTEM ZDESPERWOWANY MAM JUŻ TEGO DOŚĆ
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 07:32
jakie manifestacje? jakie protesty? o czym wy kurwa mowicie?!
niech spierdala i tyle... a kto ma być na III, czy tam V lidze - ten będzie.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 08:36
Racja Helmut!! Wole Pogon w IV Lidze...ale rzadzona na normalnych zasadach przez normalnych ludzi...Bo chcialem zauwazyc ze sa jeszcze rzeczy wazniejsze od pieniedzy...Ale racja...kto ma byc ten bedzie.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 08:38
> żyd to żyd no nie ? a gdybysmy tak znow (nie daj boże) wylapywali baty od wszystkich jak 2 lata temu ciekawe ile znow osob by przychodzilo...
Ja bym był....
>jakie manifestacje? jakie protesty? o czym wy kurwa mowicie?!
>niech spierdala i tyle... a kto ma być na III, czy tam V lidze - ten będzie.
racja..
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 08:38
> jakie manifestacje? jakie protesty? o czym wy kurwa mowicie?!
> niech spierdala i tyle... a kto ma być na III, czy tam V lidze - ten będzie.
dokladnie
ja juz sie zastanawiam czy jest mozliwosc, odplatnie odstapic mejsce w I lidze innemu klubowi, i za te pieniadze w III lidze mozna by spokojnie utrzymac klub, a pozniej sie zobaczy.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 09:21
> dokladnie
>
> ja juz sie zastanawiam czy jest mozliwosc, odplatnie odstapic mejsce w I lidze innemu klubowi, i za te pieniadze w III lidze mozna by spokojnie utrzymac klub, a pozniej sie zobaczy.
>
>
Nie wygłupiajcie się ludzie i nie róbcie kabaretu wprzeciwieństwie po tym co zosatło po Gondorze są sponsorzy .. i ja nie rozumiem jak ptak (mała literą ponieważ stracił mój szczunek) możę zabrać piłkarzy przecież oni są jego niewolnikami a poza tym kontrakt podpisuje sie kontrakt z klubem a nie z osobą prywatną...
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 09:34
a niech spierdala bedzie mnie tu szantarzowal chuj jebany przynajmniejh bedzie spokoj
najlepsze sa te dupowlazy co mu tam jeszcze wypisuja moze pan zmienii zdanie jestesmy z panem
ci ludze kurwa nie maja szacunku do samych siebie
|
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 09:37
> Nie wygłupiajcie się ludzie i nie róbcie kabaretu wprzeciwieństwie po tym co zosatło po Gondorze są sponsorzy .. i ja nie rozumiem jak ptak (mała literą ponieważ stracił mój szczunek) możę zabrać piłkarzy przecież oni są jego niewolnikami a poza tym kontrakt podpisuje sie kontrakt z klubem a nie z osobą prywatną...
kurwa czlowieku jacy sponsorzy? to co bosman daje to im pewnie starczy na wyjazdy a ten koles ptaka nie myslisz ze chyba bedzie dawal kase
pozatym on ma katry zawodnicze a kopntrakty sa tak podpisane ze mozna je zerwac w kazdejchwili nie podajac przyczyny wiec na obezny skald bym raczej nie liczyl
|
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 10:00
>
> > Nie wygłupiajcie się ludzie i nie róbcie kabaretu wprzeciwieństwie po tym co zosatło po Gondorze są sponsorzy .. i ja nie rozumiem jak ptak (mała literą ponieważ stracił mój szczunek) możę zabrać piłkarzy przecież oni są jego niewolnikami a poza tym kontrakt podpisuje sie kontrakt z klubem a nie z osobą prywatną...
>
>
> kurwa czlowieku jacy sponsorzy? to co bosman daje to im pewnie starczy na wyjazdy a ten koles ptaka nie myslisz ze chyba bedzie dawal kase
>
> pozatym on ma katry zawodnicze a kopntrakty sa tak podpisane ze mozna je zerwac w kazdejchwili nie podajac przyczyny wiec na obezny skald bym raczej nie liczyl
>
Dokładnie.Ptak nie mzoe przeniesc druzyny, ale moze zabrac WSZYSTKICH zawodniow, ktorzy obecnie sa w Pogoni.A jakbysmy chcieli mu podskoczyc to juz zapowiedzial, ze jesli klub zacznie sie zadluzac to doprowadzi do likwidacji Spółki (choc nie wiem na ile to akurat jest mozliwe)
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-