Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Groclin - Pogoń 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:14
> Dobra mam pytanie! Tak na przyszlosc...
> Jezeli bym dojechal na stacje DUO w ploniach to bym znalzl miejsce u kogos w samochodzie?
> Jak tak to sie chyba zalamie...

tak miejsca znalazlo tak kilkanascie osob

kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:14
Nie ma rady! Na nastepny raz... kilka bronkow w plecak, 20 zl w kieszen i...

Przemk0
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:18

> dlatego jest to haslo wyjazdu bo sie kurwa do tego nikt nie przystosowal :D
>
> a rzeczywiscie moglo byc zajebiscie! szkoda.

dokladnie oto mi chodzilo.. u mnie ekipa pochowala szaliki i byl luzik.. ale wiekszosc na haslo chowamy barwy wychylala sie przez okno i krzyczala "Pogon" machajac czym sie da :D :D

Pogoń
maniak
Kibic
Na forum od 7815 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:48
dodał bym jeszcze Michalskiego starał sie i walczył do konca

maniak
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:55
Ogorek ,Ogorek ,Ogorek zielony ma garniturek :D

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:55
> Kurwa, kolejna czerwona kartka. Najpierw Julcimar w Zabrzu, potem Magdoń, teraz Masternak. Co się dzieje???

Bosh, przestan pierdolic.
...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 04:03
> A oto moje zdanie...
> Mam zal do pewnej osoby - tak Ziemniak do Ciebie (moze teraz jestem najebany, ale pozniej sobie to >wytluamczymy)

Sialalala, ty ! moj nick jest tajny :P

Z daleka nie będzie widać.
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 07:45
> > Kurwa, kolejna czerwona kartka. Najpierw Julcimar w Zabrzu, potem Magdoń, teraz Masternak. Co się dzieje???
>
> Bosh, przestan pierdolic.
> ...

A co, zabronisz mi?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 10:50
akcja chowamy barwy niewyszla niestety :( a mialo byc tak pieknie
ale przed meczem 11 ziomkow normalnie siedzjalo pod kasami i pilo piwko dopiero jak do nas podeszli to si eujawnili a tak mieli luzik

moze next time wyjdzie hehehe

a co do dopingu to niema jak freestyle Patyka :D

.
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 11:19
No więc jak na moje był to mecz katastrofa... Widać było różnice klas, a gdbyby nie Krzysztof Pilarz to Groclin by naprawde rozniósł POGOŃ. Czerwona kartka Masternaka hmm nawet nie wiem dokładnie za co ale heh jak tak dalej pójdzie to będziemy grać rezerwami w 1 lidzie... No i jeszcze Rodrigo... to było nieporozumienie na boisku, nie było żadnej kontuzji tylko Baniak w pore się skapnoł, że 1 liga to za wysoko jak na umiejętności piłkarskie tego zawodnika. Jedyny piłkarz z którego jestem dumny to Julcimar!! Zagrał dobrze, moim zdaniem był tam gdzie powinien i miał kilka dobrych zagrań... Na koniec dodam : CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE, BO NAJLEPSZA W POLCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 11:30
> No więc jak na moje był to mecz katastrofa... Widać było różnice klas, a gdbyby nie Krzysztof Pilarz to Groclin by naprawde rozniósł POGOŃ. Czerwona kartka Masternaka hmm nawet nie wiem dokładnie za co ale heh jak tak dalej pójdzie to będziemy grać rezerwami w 1 lidzie... No i jeszcze Rodrigo... to było nieporozumienie na boisku, nie było żadnej kontuzji tylko Baniak w pore się skapnoł, że 1 liga to za wysoko jak na umiejętności piłkarskie tego zawodnika. Jedyny piłkarz z którego jestem dumny to Julcimar!! Zagrał dobrze, moim zdaniem był tam gdzie powinien i miał kilka dobrych zagrań... Na koniec dodam : CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE, BO NAJLEPSZA W POLCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!

Co ty pierdolisz!!! Jaka roznica klas??? Przeciez Groclin w 1 polowie tylko raz powaznie zagrozil bramce Pilarza (strzal Mili sam na sam, bo ten wczesniejszy stzral to byl fart), natomiast Mila pozniej tak cieniowal ze boje sie ze to on ma grac w reprezentacji. Jeszcze duzo mu brakuje. Co do poziomu sedziowania to sie nawet nie wypowiadam. Sedzia wyznawal chyba motto "nie dotykac Groclinu" bo kazdy faul nagradzal zolta kartka dla Pogońiarzy. Trafna uwaga Matlaka w tym momencie "pzrestan kurwa plakac" do zawodnika Groclinu okazala sie adekwatna do sytuacji na boisku. grodzisk kladl sie na murawe przy byle okazji (brylowal w tym Moskała, ktory powinien otrztmac czerwona kartke wczesniej, ale chuj z tym). Grociln nic szczegolnego nie pokazal, a wygral tylko dzieki sedziemu. Z Pogoni wyrozniam Pilarza i Parzego (musi zagrac z Wisla od poczatku), slabiej Milar (choc i tak niezle) i Moskalewicz. SLabo Kazmierczak i Rodrigo. Reszta miernie (moze oprocz Julcimara). Szkoda, bo byla szansa na remis....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 12:01
Trudno jak zwykle trafił nam sie jakiś pedalski sędzia."Wieśniaki tu,wieśniaki tam,laske zrobią nam" :D
Za dwa tygodnie odprawiamy Skisłą :P Ciekawe tylko kto zagra w obronie :P

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 12:47
pozdro dla alkofanów z przytocznej :)
meczyk całkiem fajny, bo nie bvyło zbyt dużo zajebaneych typów - paru trzeba było ogarnac ale było git, niestety paru idiotów wybralo Terek zxamiast Grodziska - pozdro dla nich (zjeby)

ps. pozdro z Warszafki - A Meeelaaanż Trwaaaa!

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 13:04
> natomiast Mila pozniej tak cieniowal ze boje sie ze to on ma grac w reprezentacji. Jeszcze duzo mu brakuje.
buehehe a do kogo mu dużo brakuje jak w Polskiej repce sami tacy cieniasy graja... :) Co nie zmienia faktu ze Mila sie nie nadaje :)

Po życia kres!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 13:07
Wydaje mi Sie ze Baniak powinien wrócić do ustawienia 3-5-2 (z jesieni 2 ligi) kiedy to Pogoń grała naprawde dobrze.. lub spróbować 4-4-2 BO z jednym Napastnikiem to my grać nie możemy !!

a z Wisła w obronie zagra Batata zapewne :) pisze bo ktoś sie pytał :>

Po życia kres!
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7997 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 13:21
Pozdro Helmut!!! Dobrze bylo... dojechali cali??

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 13:32
> ale przed meczem 11 ziomkow normalnie siedzjalo pod kasami i pilo piwko dopiero jak do nas podeszli to si eujawnili a tak mieli luzik

co ty pierdolisz? ujawnieni cały czas byliśmy i każdy powinien wiedzieć skąd jesteśmy, bo trochę się wyróżnialiśmy. Na przyszłość jak nie wiesz to nie pisz. KuKurydza!!!

kamyk
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 13:51
> Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z Wami :D
> Wiesniaki/Pedaly Tu Wiesniaki/Pedaly Tam Wiesniaki/Pedaly laski robia nam :D
>
> dobrze bylo. szkoda strat z gorzowa a coz. tak to jest!jak sie nie wie ze w wiekszych miastach chowa

Sluchaj Maślak, cipa to ja nie jestem zeby chowac klubowe barwy w jebanym gorzowie. Wybacz

.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 14:07
> > ale przed meczem 11 ziomkow normalnie siedzjalo pod kasami i pilo piwko dopiero jak do nas podeszli to si eujawnili a tak mieli luzik
>
> co ty pierdolisz? ujawnieni cały czas byliśmy i każdy powinien wiedzieć skąd jesteśmy, bo trochę się wyróżnialiśmy. Na przyszłość jak nie wiesz to nie pisz. KuKurydza!!!
>
>
>

nie no jedna z tych osob mi mowila ze sie wroznialiscie ale normalnie chodziliscie tam i nikt sie nieczepialem i tyle (moze chodzi o kogo innego niewiem) ja mnapisalem to co mi powiedzjano wiec moze to zle ujolem albo cos no i tyle chyba.

.
Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 14:19
> > Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z Wami :D
> > Wiesniaki/Pedaly Tu Wiesniaki/Pedaly Tam Wiesniaki/Pedaly laski robia nam :D
> >
> > dobrze bylo. szkoda strat z gorzowa a coz. tak to jest!jak sie nie wie ze w wiekszych miastach chowa
>
> Sluchaj Maślak, cipa to ja nie jestem zeby chowac klubowe barwy w jebanym gorzowie. Wybacz

lol189

to moze ja jestem cipa, ale mam caly woz :|

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768884202 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005