| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 20:07
Co tu dużo mówić... Tu nie chodzi o żadną Pogoń... Tylko najnormalniej o kasę. A żeby cokolwiek wskórać Ptak z M.J wciągnęli w to wszytsko prasę i kibiców... Takiego gówna to jeszcze chyba nikt w Pogoni nie narobił jak tych dwóch. A co nie którzy tutaj tak liżą Ptaka że już chłopakowi papier toaletowy nie jest potrzebny. Jak dla mnie Ptak może zatrzepotać skrzydełkami i polecieć do Łodzi tam gdzie jest jego miejsce... niech sobie teraz Widzew zrujnuje... Dziennikarze to jedyni ludzie którzy mogą napisać i powiedzieć o tym co się wyprawia w Szczecinie... a jak zamknie im się usta to już wtedy będzie totalna samowola... Dość okradania tego miasta... mieliśmy i mamy samych złodziei na fotelu prezydenta miasta. Każdy kto tu przyjedzie zbija tylko kasę... albo i nie... ale tu nie zostaje... Przestańcie pierdolić głupoty i zobaczcie co tu się dzieje!!!
Ciekawe ile jeszcze czasu na swojej działce Marian będzie gościł ochroniarzy normalnie to mnie rozwala Czy nimi się obroni jak mu ABW wpadnie na posiadłości?
Normalnie paranoja... Zlewam Ptaka i wszystkich urzędasów-złodziei... Pogoń to nie oni...
>>>>SONG DLA PTAKA<<<<chwilkowo nie działa
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 20:24
> "To kluby powstaly dzieki firmom a nie firmy dzieki klubom. Tak czy owak oczywiste wydaje sie ze Groclin ma barwy zielone a Amica czerwone gdyz takie sa barwy firm ktore te druzyny sponsoruja".
> po dzwudzieste: co ma kurwa piernik do wiatraka?. ty jakies brenie piszesz. moze Pogon tez ma zmienic barwy? sami se kurwa zmiencie najlepiej na sraczkowate! pozatym ma wrazenie ze z ciebie zadna pyra tylko sie zalogowales pod innym nickiem.
... tej, a czy ja gdzies napisalem ze Pogon ma zmieniac barwy? Skoro Amica zaklada sobie klub po to by sie wypromowac to ma prawo miec takie barwy jakie im sie zewnie podoba. Czy ITI zmienia barwy Legii czy Mroz zmiania barwy Kolejorza? Rozumiem ze jesli nie chce zniszczenia Pogoni to nie moge sie nazywac Pyra tak? (a groclin robi foteliki nie telewizory hehe)
|
W ZYLACH SZLACHETNA KREW W SERCU POZNANSKI LECH
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 23:38
> > 
> >
> > nasz prezydent wspiera Pogoń
>
> jak mam to rozumiec? a ....rozumiem to jest poparcie!!!!!
jakbyś mnie znał to byś wiedział, że to czysta ironia, a teksty o przychylności Jurczyka do Pogoni i jego przed referendalne pomysły, moje jedno ciekawe pytanie na czacie na oficjalce z cyklu "nowy stadion czy modernizacja starego" - pan Jurczyk odpowiedział, że bliżej jest budowa 4 trybuny i spełnił swoją obietnicę
trybuna dla gości jest i to jeszcze nie za pieniądze miasta więc to chyba wszystko wyjaśnia
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 31/08/2004 01:23
TO CO ROBIA W GRODZISKU MNIE MALO INTERESUJE I NIC Z HISTARIA JAKIEGOKOLWIEK KLUBU NIE MA A PRZYNAJMNIEJ NIE POWINNO MIEC WSPOLNEGO. POPROSTU GLUPATY WYPISUJESZ. POGON JEST W SZCZECINIE, TU I TERAZ, W TAKIEJ A NIE INNEJ SYTUACJI. IDIOTO TEGO KLUBU NIE DA SIE OD NOWA ZALOZYC, BO SZCZERZE MOWIAC ZROBIONO TO ROK TEMU. WIEC NIE WPIERDALAJ MI BAJEK O GRODZISKU CZY WRONKACH! BO MA TO NIEWILE WSPOLNEGO Z AKTUALNA SYTUACJA W SZCZECINIE.
|
ja kocham Pogon
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 31/08/2004 02:52
do seeedzik. sam sobie zadajesz pytania i sam odpowiadasz. tak kazdy potrafi. odpowiedz lepiej co zrobiczeby Pogon nie z niknela z pilkarskiej mapy Polski? z tego co czytam w twojej wypowiedzi wynika ze nie ma innego wyjscia. poprzez pyt o cene ziemi chcialem ci uswadomic ze Szczecin nie jest dogodnym miejscem do inwestycji.
natomiast odpowiadajac na twoje pytanie napisze ze nie tylko w Szcz sport zwiazany jest z biznesem.( np wielu krajach spolki sportowe zwalnia sie z podatkow). bez inwestora wysokiej klasy Pogon nie ma szans na 1 lige. prosze cie tez zebys jako kolejny w swej riposcie nie pisal o Wronkach, Grodzisku itp. Pogon jest w innej sytuacji. w Szcz nikt nie bedzie finansowal klubu dla przyjemnosci lub dla celow reklamowych. nie ma biznesmenow zwiazanych z ta ziemia, wiec jestesmy skazani na obcych, ktorzy stawiaja calkiem normalne warunki. warunki kozystne takze dla miasta, bo poprzez kupno lub dzierzawe ziemi inwestor staje sie zwiazany z miastem, a co za tym idzie z klubem. o inters klubu dba rownie dobrze jak o wlasny biznes. w takim przypadku moglbys juz przyrownywac Pogon do Amici czy roclinu. wtedy moglibysmy zaczynac dyskusje. byt klubowi gwarantowala by takze kozystna umowa z inwestorem (nie koniecznie z Ptakiem)
moim zdaniem to miasto ponosi cala odpowiedzialnosc za obecny i przeszly stan klubu. to przeciez ono zaprosilo Ptaka (wraz z nim Czesnego, ktory jest pluskwa Ptaka w UM) do wspolpracy, przy duzym poparciu kibicow(przypominam). wiec jesli zawinilo to powinno poprawic sytuacje. to nie jest ich przymus, to jest ich swiety obowiazek! nie musza klaniac sie do stop Ptakowi moga poszukac godziwego inwestora dla Pogoni (to takze ich obowiazek). Pogon nie jest dla nich, oni sa dla Pogoni!
Co innego sprawa biznesu od ktorego sport sie nie uwolni. tylko na takich zasadach jak pisalem wyzej da sie zbudowac w Szczecinie mocny klub. jestem realistom i wiem ze bez tego nie bedzie silnej Pogoni. a intersy mozna robic uczciwie. czy na Pogon bedzie lozyl Ptak czy inny czlowiek? nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, byle by robil to uczciwie i na wczesniej ustalonych zasadach!!!!!!!! (miasto wszystkim prezesom obiecywalo tereny i co? nic). Przykro mi tylko ze Pogoń staje sie koscia niezgody wsrod nas, kibicow.
PS. daj se luz z tym ITI.
|
ja kocham Pogon
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 31/08/2004 08:23
> TO CO ROBIA W GRODZISKU MNIE MALO INTERESUJE I NIC Z HISTARIA JAKIEGOKOLWIEK KLUBU NIE MA A PRZYNAJMNIEJ NIE POWINNO MIEC WSPOLNEGO. POPROSTU GLUPATY WYPISUJESZ. POGON JEST W SZCZECINIE, TU I TERAZ, W TAKIEJ A NIE INNEJ SYTUACJI. IDIOTO TEGO KLUBU NIE DA SIE OD NOWA ZALOZYC, BO SZCZERZE MOWIAC ZROBIONO TO ROK TEMU. WIEC NIE WPIERDALAJ MI BAJEK O GRODZISKU CZY WRONKACH! BO MA TO NIEWILE WSPOLNEGO Z AKTUALNA SYTUACJA W SZCZECINIE.
Kurwa uspokuj sie Mundek, bo tylko robisz z siebie osla, przeczytaj posty poprzednie o czym byla rozmowa, a pozniej na kogos najezdzaj, nie kazdy poznaniak jest nam nieprzychylny.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 31/08/2004 14:27
> do seeedzik. sam sobie zadajesz pytania i sam odpowiadasz. tak kazdy potrafi. odpowiedz lepiej co zrobiczeby Pogon nie z niknela z pilkarskiej mapy Polski? z tego co czytam w twojej wypowiedzi wynika ze nie ma innego wyjscia. poprzez pyt o cene ziemi chcialem ci uswadomic ze Szczecin nie jest dogodnym miejscem do inwestycji.
> natomiast odpowiadajac na twoje pytanie napisze ze nie tylko w Szcz sport zwiazany jest z biznesem.( np wielu krajach spolki sportowe zwalnia sie z podatkow). bez inwestora wysokiej klasy Pogon nie ma szans na 1 lige. prosze cie tez zebys jako kolejny w swej riposcie nie pisal o Wronkach, Grodzisku itp. Pogon jest w innej sytuacji. w Szcz nikt nie bedzie finansowal klubu dla przyjemnosci lub dla celow reklamowych. nie ma biznesmenow zwiazanych z ta ziemia, wiec jestesmy skazani na obcych, ktorzy stawiaja calkiem normalne warunki. warunki kozystne takze dla miasta, bo poprzez kupno lub dzierzawe ziemi inwestor staje sie zwiazany z miastem, a co za tym idzie z klubem. o inters klubu dba rownie dobrze jak o wlasny biznes. w takim przypadku moglbys juz przyrownywac Pogon do Amici czy roclinu. wtedy moglibysmy zaczynac dyskusje. byt klubowi gwarantowala by takze kozystna umowa z inwestorem (nie koniecznie z Ptakiem)
> moim zdaniem to miasto ponosi cala odpowiedzialnosc za obecny i przeszly stan klubu. to przeciez ono zaprosilo Ptaka (wraz z nim Czesnego, ktory jest pluskwa Ptaka w UM) do wspolpracy, przy duzym poparciu kibicow(przypominam). wiec jesli zawinilo to powinno poprawic sytuacje. to nie jest ich przymus, to jest ich swiety obowiazek! nie musza klaniac sie do stop Ptakowi moga poszukac godziwego inwestora dla Pogoni (to takze ich obowiazek). Pogon nie jest dla nich, oni sa dla Pogoni!
> Co innego sprawa biznesu od ktorego sport sie nie uwolni. tylko na takich zasadach jak pisalem wyzej da sie zbudowac w Szczecinie mocny klub. jestem realistom i wiem ze bez tego nie bedzie silnej Pogoni. a intersy mozna robic uczciwie. czy na Pogon bedzie lozyl Ptak czy inny czlowiek? nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, byle by robil to uczciwie i na wczesniej ustalonych zasadach!!!!!!!! (miasto wszystkim prezesom obiecywalo tereny i co? nic). Przykro mi tylko ze Pogoń staje sie koscia niezgody wsrod nas, kibicow.
>
> PS. daj se luz z tym ITI.
>
Mam nie porownywac z wronkami i grodziskiem ,prosze bardzo ,ale to ty zaczales o filantropach wiec ci napisalem ze nie kazdy chce cos wzamian od mia sta za finansowanie klubu, ze w Szczecinie nie jest jak we wronkach i w grodzisku ,racja nie ma sie o co sprzeczac jest inaczej, to ze nie ma powaznych inwestorow w Szczecinie to wina wlodarzy miasta ( o zgrozo ktore szczecinskie spoleczenstwo same sobie wybralo) co nie zmienia faktu ze klubu nie musi utrzymywac jeden inwetor, dlaczego nie moze byc wielu sponsorow ktory reklamowaliby sie poprzez klub ?? bo kazdy chce byc najwazniejszy ??bo kazdy chce zeby to jego firma byla tym sponsorem tytularnym??. Co do zwalania winy na miasto to mam tylko nadzieje ze wszyscy wieszajacy psy na wladzach miasta nie glosowali na SLD i Jurczyka w wyborach (a ci co takiego prawa nie posiadaja nie powtorza w przyszlosci tego bledu) i wzieli udzial w referenadum o odwolaniu MJ.
PS co do ITI to tez tylko przyklad ,jego rozwiazanie jest nad wyraz proste, ITI chcialo zainwestowac w widzew czy Legie bo to sa najbardziej w ostatnich latach rozponawane kluby w Polsce (jest jeszcze wisla,ale juz nie do kupienia) Pogon niestety taki klubem nie jest, coz prawda bywa bolesna ale taka jest i trzeba taka przyjac
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|