| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 14:57
Ptaszor w tym momencie zachowuje się jak dzieciak, któremu zabrali zabawki z piaskownicy, śmieszne są te jego wszystkie gatki typu jak nie to czy tamto to odchodzę, co on sobie sqrwiel myśli do cholery!?!?!?! Qrde to już nie pierwszy raz zaczyna nas szantażować, ale mam nadzieje, że już ostatni, bo następnego już nie będzie...
PTAK!! CO?? TY JUŻ DOBRZE WIESZ CO...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 14:59
Co za chamstwo. Dzisiaj juz v.pl nie dziala, obwieszczono tylo ze zaprzestaja dzialalnosci dla dobra klubu:/ Chyba wracamy do komuny....
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:02
TO po prostu PRL !!!! Panie Ptak, Pogon to wlasnie tacz ludzie jak serwis v.pl - zmieniali się piłkarze, inwestorzy, ale oni zawsze byli z Portowcami i nikt nigdy nie mógł zarzucić im działania na szkodę Klubu! sprawa Milara to kpina - to oficjalka powinna przeprosić za błędne info i nie byłoby tematu. Mam nadzieje tylko że Pogońonline przejmie rolę rzetelnego, uczciwego żródła informacji o Pogoni - a jeśli i ona ma się nie spodobać Ptakom to droga wolna, to jest k***a Szczecin a nie prywatny folwark jakichs frustratów
|
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:03
Nie no kurwa ten Ptak ostro ma najebane w tej glowie! Przez jeden nieprzychylny artykul na stronie internetowej on chce odchodzic? Niech wypierdala bo dosyc juz mam jego fochow! V.pl niech wznawia dzialalnosc i chuj kladzie na ptaszyska!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:06
Teraz się pewnie Ptak do tej strony przyczepi..... Znajdzie jakiś powód....Według mnie nie odszedł by z Pogoni ze względu na strone bo by się z niego w całej Polsce śmiali...ale redakcja Pogoń.v.pl woli nie ryzykować...A wogule to może odejść, klubu nie przeniesie (albo coś innego zrobi) bo tak jest podpisane, że wszyscy w radzie sie muszą zgodzić.Chyba że ci wierni kibice (Pawlak i innni) dadzą się przekupić.....Poradzimy se POGOŃ TO MY i STOP DLA CENZURY
P.S: Naprawde szkoda Pogoń.v.pl bo stronka spoko i pierwsza o Pogoni (5 lat histori w łeb przez takiego zioma......) [Ostatnio edytowane przez ..::śmiel@q::..: 2004-08-23 00:00]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:08
Co to ma do cholery znaczyć. V.pl zawiesz dzialalność...Po trochu sami są sobie winni, ale Ptak nie ma prawa robić takie rzeczy bo to jest strona nieoficjalna do k****. Dawno zrozumiałem że nasi dobroczyńcy zyją jeszcze jak za komuny a transformację to zauważyli jedynie po stanie swojego portfela..., z tym że to wszystko wygląda na sprawkę dawida. a już zaczynalem go lubic po tych teatralnych akcjach na lechu. Moze udawal, ale z wyczuciem, hehe. A teraz zostajecie tylko wy. Bo o ile Ptak w miare dobrze zarządza klubem to oficjalka jest po prostu do dupy. a teraz wiedząc, że jesteście sami pewnie nie bedziecie chcieli się wychylać... Choć mam nadzieję, ze tak się nie stanie
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:11
Szkoda stronki, bo sie stale roziwjała i osiagnela naprawde wysoki poziom (w przeciwenstwie do oficjalki ktora jest strasznie chujowa...). Pozdro dla v.pl i mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys pojawicie 
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:16
To juz ptaku przesadził. powinnismy coś z tym zrobić. On kur** nie może nami pomiatać. V.pl też mnie wk*** tym artykułem (mowili prawdę, ale w żalośnie zaczepny sposób), ale ptak po raz kolejny zachowuje sie jak Bog. A nim nie jest!!!. Jest nikim, ktory posiada troche gotówki. Zal byloby to wszystko teraz stracic, ale poprostu nie wiem co o tym myśleć... Jeśli on tak traktuje osoby, które naprawde coś robią dla klubu, to co on myśli o zwykłych kibicach co chodzą na mecze. Coś mi się wydaje, ze Widzew niedlugo znajdzie nowego sponsora....Choc mimo wszystko chciałbym aby Ptak pozostał, Bo czuję, że jak ochłonie to zmieni zdanie. Dlatego narazie nakazywalbym SPOKÓJ. Na razie.....
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
|