| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 04:34
echhh... dwa dni budowy kurnik gotowy... szybciej zmienia sie zdanie kibicow... wystarczy jedna wygrana i już wszyscy noszą leonów na rekach... atydzień temu połowa z Was jexdziła po Baniaku jak po psie... ale dobra chuj... pijany jestem i sie czepiam 
Milar - zajebisty drybling i szybkosc... ale to zasze brazylijska okregówka i z gry zespołowej nie pokazał NIC... fartem wkupił się w łaski kibiców strzelając bramke i asystując... co nie zmieniea faktu ze musze przyanc ze wystep mial bardzo udany... ale poczekajmy...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 08:25
CLAUDIO MILAR---mógłbym napisać NO COMMENTS....gość jest dla mnie obok
> Grzelaka, bohaterem meczu.Zajebisty drybling,szybkość,bardzo duzo widzi,potrafi
> sie zachować w polu karnym.Po prostu strzał w dziesiątkę(jak
> narazie)
Zgadzam się z Tobą w 100%. Wiadomo jednak, że w pierwszym meczu chciał się pokazać, szczególnie po nieprzychylnych komentarzach na jego temat. Poczekajmy jeszcze ze dwa mecze i będziemy wiedzieli czy mamy nową gwiazdę. Na miejscu Bataty czułbym się niepewnie 
Niestety gwiazdami wieczoru jak to często bywa był "rudy ch.."
> kazdy wie o kogo chodzi...taki pan...z gwizdkiem i dwoma kartonikami(czerwony i
> żółty) Koleś rozjuszył pół stadionu.....za co czerwona kartka?? Magdoń poszedł
> na piłkę a nie na nogi.....z mojego sektoru naliczyliśmy 4 ręki lecha w polu
> karnym.....
Szkoda gadać....gość sie nadaje do sędziowania Olimpiady
> Niepełnosprawnych.
Z sektora, w którym siedziałem ("4") widzieliśmy pięć "rąk" na polu karnym, ale po drugiej nieodgwizdanej nikt już nie protestował głośno przy następnych bo i tak nie miało to najmniejszego sensu. Piękne w tym wszystkim jest to, że mimo sędziego, który robił co mógł aby wygrał Lech to jednak Pogoń jest zwycięzcą tego meczu !!!
Doping po prostu zajebisty(najgłośniejszy jaki do tej pory
> słyszałem)......Lecha nie było praktycznie słychać. Siedziałem na 4 sektorze i
> nie słyszałem nawet ich bębenków.....Słowiki chyba miały chore
> gardełka.
Moja żona powiedziała mi po meczu, że w domu wyraźnie było słychać, co krzyczymy na staionie a mieszkamy na Książąt Pomorskich. To o czymś świadczy )) Oby tak na wszystkich meczach. Ja dziś nie mówię, wczoraj straciłem głos ))
Czekam na wiecej takich meczyków!!!!
Do zobaczenia na Wisełce !!! Będzie 2:0 dla Pogoni !!!
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 08:29
Nie no Panowie i Panie takiego czegos to ja dawno nie widzialem......
mecz jak to bywa w meczach z Lechem --> zajebisty
no i pare slow do kibicow z sektora 6 jak rozkrecacie doping to spiewajcie to samo co piekielko bo robi sie burdel..
ps..
dla takich chwil warto zyc
pzdr for all a szczegolnie dla TOR BOYSOOW cos dawno sie chlopaki nie widzielismy.....  
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 09:09
Takiej eksplozji radości na trybunach po strzale na 2-1 chyba już dawno nie było
Jak to już pisano dla takich chwil warto żyć...
Milar bardzo pozytywnie zaskoczył pewnie wszystkich chociaż wydawło mi się że gra zbyt chaotycznie ale skoro uwieńczone zostało to sukcesem to nie mam zastrzeżeń będą jeszcze z niego ludzie ;-)
Pozdro 600 dla wszystkich którzy wczoraj dobrze się bawili zarówno na meczu jak i podczas powrotu.
Mam jeszcze jedno pytanie kiedy bedzie kolejna powtórka meczu na Canal+ bo dziś kurka zaspałem [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-21 09:22]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 09:32
Czytam oficjalkę i nie mogę ukryć zdziwienia:
" Honorowe trafienie dla Lecha uzyskał z rzutu karnego Piotr Reiss, któremu piłkarze Pogoni zgotowali niespodziankę spełniając jedno z jego marzeń. Kapitan Lecha powiedział dziś jednej z poznańskich gazet: 'Marzę aby wrócić ze Szczecina na tarczy' - za sprawą ambitnych Portowców to marzenie się spełniło" - o co tu chodzi?
" 4 minuty później w polu karnym Pogoni przewraca się kapitan Lecha ? Piotr Lech." - :xxrotflmao:
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 10:40
Nie normalnie mecz zajeb... doping na 4+.Nowy pilkarz Milar jest dla mnie bohaterem meczu(.czyzby Batata spadl na drugie miejsce?)zobaczymy co pokaze w nastepnych spotkaniach.Widac ze powrot Baniaka byl strzalem w 10
Wszystko byloby ok gdyby Baranowski niezacza swojej szopki(PAMIETAJCIE KIBICE JESTESCIE 11 ZAWODNIKIEM)Polewka na maxa
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 10:43
> Takiej eksplozji radości na trybunach po strzale na 2-1 chyba już dawno nie było
>
No radocha zajebista. Jak by to powiedział mój kolega to to był zbiorowy orgazm   
Ja z tej radochy z kolesiem zjebaliśmy się ze schodów :
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 10:59
> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kibice
> Lecha zaprezentowali sie niezle(choragiewki ,baloniki) i ten ich transpraent
> wa dni budowy -Kurnik gotowy tak narzekali na ten sektor a jakos sie tam
> spokojnie pomiescili.
podsumowujac KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!
Tylko co ma
> ten transparent do kibiców Pogoni? Przecież to nie My budowaliśmy ten sektor..
> Bo wiadomo chyba do kogo się kieruje hasła z transów..
(Najebany,
> spokojniejszy, no i ten Matlak to ogólnie już mi wisi)
a czy ja powiedzialem ze ten transparent odnosil sie do nas do kibicow, raczej nie bo wiadomo ze my z ta busowa nie mielismy nic wspolnego. zauwazylem tylko to ze sie pojawil i nic poza tym . podobalo mi sie to ze zaraz po tym jak sie pojawil ten transpraent to wyciagnieto "rekaw" ktorym wychodza pilkarze na murawe tak zeby zakryl koncowke transparentu . Pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do Helmuta : to chyba oczywiste ze Millar nie mogl zbytnio pokazac gry zespolowej skoro przeprowadzil tylko jeden rozruch z druzyna .
Widac bylo ze zaraz po wejsciu Millara bylo troche zamieszania z rzutami wolnymi bo chec ich wykonania mieli Matlak i Mosklaewicz....na wiazace oceny jego gry poczekajmy jakies 3 kolejki kiedy spotkamy sie druzynami jeszcze bardziej wymagajacymi od Lecha!
Tymczasem jak mozna przeczytac w "Glosie" certyfikat uprawaniajacy do gry Millara doszedl do klubu dopiero 40 minut przed meczem
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a odnosnie tego "wieszania psow" po meczu z Gornikiem to wydaje mi sie ze wtedy trzeba bylo miec raczej pretensje do Malury a tylko posrednio do Baniaka ...a czy my kibice nie moglismy narzekac po tym meczu skoro z dysponujacym srednim poziom gry Gornikiem stwarzamy tylko jedna sytuacje przez caly mecz to poraz kolejny ptowierdza ze "łaska kibicow na pstrym koniu jezdzi "
rowniez pozdrawiam
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 11:02
meczyk fajny wynik tez zadawalajacy 
i brawo za doping widac bylo ze wczoraj cos sie dzialo przynajmniej tak mi sie wydaje
no i ich rozjechalismy a mialem pesymistyczne mysle przed meczem :heads_or_tails:
|
.
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 11:10
>Mam jeszcze jedno
> pytanie kiedy bedzie kolejna powtórka meczu na Canal+ bo dziś kurka zaspałem
> 
12:40 zaczyna sie wstep do meczu
13:00 mecz 
juz sam sprawdzilem trzeba spokojnie obejrzec i posluchac co mowia o Pogoni komentatorzy...
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 11:39
>zgadza sie. niech skurwiel spierdala do swojej
> pyrlandii :[
>grrrrrrrrr
cofam swoja wypowiedz. zdawalo mi sie ze Matlak olal nas a podszedl tylko do Lecha ale tak nie bylo. Po wygranej cieszyl sie z nami i dopiero pozniej podszedl do Lecha. Cofam wszystko
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 11:43
I to mi sie podoba.12-14 tys na meczu.Duza czesc piknikow odgasila z przyjsciem na stadion i odrazu lepiej doping wygladal.Wole zeby na mecz przychodzilo mniej osob a przynajmniej bedzie lepszy doping.
Ilosc nie zawsze znaczy jakosc.:duzy_usmiech:
|
Damy rade...
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 11:53
No na canal + to jest jakaś powtórka
a czy na TVP 3 albo TV Gryf będą jakieś skróty jak tak to kiedy?
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:05
A baranowski jak robil wioche to robi nadal.Burak w srodku meczu podczas dopingu gada o sms-ach i innych pierdolach.Wszyscy spiewaja ile wlezie a ten many prosi o doping...chyba zwariowal.A z tym milarem to sie malo nie spuscil.
Rozwalil mnie jak powiedzial ....zawodnik rodem z urugwaju, z brazylii..... LOL moze jeszcze z afryki 
Ale ogolnie meczyk i doping full wypas
|
Damy rade...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:27
> Nie normalnie mecz zajeb... doping na 4+.Nowy pilkarz Milar jest dla mnie
> bohaterem meczu(.czyzby Batata spadl na drugie miejsce?)zobaczymy co pokaze w
> nastepnych spotkaniach.Widac ze powrot Baniaka byl strzalem w 10
Wszystko
> byloby ok gdyby Baranowski niezacza swojej szopki(PAMIETAJCIE KIBICE JESTESCIE
> 11 ZAWMialODNIKIEM)Polewka na maxa
|
j27
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:28
> Milarowi czasami pilka przeszkadzala ale ogolnie spodobal mi sie lecz nie mozna
pozdro ;">
dobrze ze nie przeszkodzila mu gdy w polu karnym skrcił dwóch obrońców i wylożył Parzemu na 2:1
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:30
prawie wyczerapliscie juz temat do konca wiec nie mam za duzo do pisania
jak dla mnie to ten mecz potwierdzil , ze gra jednym napastnikiem nie jest sluszna
Milar , a wczesniej Mosklaewicz nie mieli komu podawac i huj ze gralismy w 10 
dobra , tyle bo nie chce mi się pisać , moze teraz zacznie sie rywalizacja Milar - Batata 
( moze sie wlaczy tez Giuliano ) wplywajaca korzystnie na Brazylijczykow
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:32
> Nie no Panowie i Panie takiego czegos to ja dawno nie widzialem......
mecz jak
> to bywa w meczach z Lechem --> zajebisty
no i pare slow do kibicow z sektora 6
> jak rozkrecacie doping to spiewajcie to samo co piekielko bo robi sie
> burdel..
ps..
dla takich chwil warto zyc
pzdr for all a szczegolnie dla TOR
> BOYSOOW cos dawno sie chlopaki nie widzielismy.....  
niebylismy na torach bo troche padalo, ale na nastpnym meczu sobie odbijemy
Tor Beer Boys
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6