Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sledz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7828 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 22:34
> Ja tam osobiscie jestem przeciw bluzganiu (z wyjatkiem craxy) moim zdaniem
> lepiej jest wymyslec cos z jajcem.Bo przeciez mozemy sie bluzgac non stop ale i
> tak Lech nam dojebie " Spierdalaliscie w Pyrzycach Spierdalaliscie" lub " 3
> liga, 3 liga..... " i to w nas uderza a czy kibice Lecha przejmuja sie gdy
> krzyczymy " Nie nie nienwidze Lecha" albo " KKS chujem jest" Lepiej udowodnic
> swoja wyzszosc w inny sposob (choc niestety teraz trudno jest nam ukazac
> wyzszasc od Lecha)

Kriss i GRZ, niestety ale duzo jest racji w Waszych postach, musimy pokazac sie jednak z dobrej strony, to sprawa prestizu, obojetne, jaki bedzie wynik, a nic na to nie wskazuje, ze dobry, choc moze akurat...

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
M.
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 22:56
NAPRAWDE LECH 2 SEZONY TEMU POKAZAL KLASE NIE MOWIE ZE MAMY WOGULE NIE BLUZGAC ALE NIE MOZEMY SIEDZIEC CICHO JA MAM TAKI POMYSL ZEBY BLUZGAC TYLKO JAK LECH BY NA NAS NAJECHAL ALBO COS.I JAK Z SEKTORA PYR PADNIE HASLO cracovia TO OD RAZU CALY MLYN M ''MY PAMIETAMY MORDERCY MY PAMIETAMY...'' CZY NP.CHULIGANI BEZ HONORU...!!! POKASZMY SIE Z DOBREJ STRONY,,MYSLICIE ZE JAK POGON BEDZIE PRZEGRYWAC TO BEDZIE ZADYMA!!!!PEWNIE ZNOWU KILKU GOSCI W SZALIKACH NA RYJACH ZACZNIE TRZESC KRATA I TAK SIE ZACZNIE..TACY NIBY CHULIGANI:) NIE TO CO PRAWDZIWA CHULIGANKA--HONOR

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
sledz
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 23:01
Czy ktos w ogóle wie, od kiedy nie lubimy sie z Lechem??

Na dobre i na złe
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 23:35
Kurwa najepiej by było że pod czas meczu zero bluzgów tylko doping ( bo tego teraz potrzebuje nasza druzyna najbardziej )!!! A przed meczem i po meczu mnie to nie obchodzi . Ale jak znam młyn to pewnie ktoś wyskoczy z jakimis bluzgami !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 23:40
Pożyjemy zobaczymy jak to bedzie

PS
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 00:18
> Czy ktos w ogóle wie, od kiedy nie lubimy sie z Lechem??

http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&id=4032

[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2004-08-18 00:20]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 01:26
A gdy Lech zacznie skandowac na sektorze "Hej hej Sracovia" lub cos w tym stylu to proponuje im odpowiedziec takim oto nowym krotkim tekstem poslyszanym w Krakowie
"Zawsze nad wami pierodolnymi Zydami " ;) [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-08-18 01:27]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
sledz
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 09:18
> > Czy ktos w ogóle wie, od kiedy nie lubimy sie z
> Lechem??

http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&id=4032

Sadu, dzieki, ale niewiele sie dowiedzialem...Sam pamietam moj pierwszy wyjazd, to byl ten kultowy wlasnie na Lecha w 1987r, ale wtedy juz od dawna sie nie lubilismy i tez mi jakos nikt nie powiedzial dlaczego...
Pewno sie jakos zaczelo duzo, duzo wczesniej.
Pozdro

Na dobre i na złe
Pazur
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 09:25
a zna ktos całą piosenke:
Bo dobry poznaniak to martwy poznaniak
złapie poznaniaka zajebie mu z baniaka...

TOR BEER BOYS

Pazur
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 09:27
> Czy ktos w ogóle wie, od kiedy nie lubimy sie z Lechem??

najwyrażniej człowieku pałałasz sympatią do Lecha, moze jakas cicha zgoda?

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 10:17
kurde ludzie prosze Was...NIe meczcie tematu...bedzie i tak jak bedzie i wplywu na to nie macie..A teksty typu "fajnie byloby wymyslic cos w stylu "caly Poznan jednym chorem" z sektorowki (L) " to mnie juz w ogole rozpierdalaja.Na necie nic takim tekstem nie osiagniesz.Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile to pracy kosztuje,nie mowiac juz o finansach(nawet nie chodzi mi o sektorowke).Tak wiec produkujcie sie tu dalej.Boberki i inne wymyslajcie hasla.Powodzenia
ps.a teraz krotkie wyjasnienie czemu mnie to wszystko tak wkurwia.3 przyklady.Pierwszy to oprawy.Na necie milion pomyslow,a ja przychodz co do czego to na prawde niewileu pomaga.Druga sprawa.Tyle tu ciekawych glosow w roznych tematach,a jak jest mecz Pogonki na wyjedzie to tu prawie komplet(a dla tych co nie wiedza,wyjazdy to podstawa zycia kibicowskiego...duzo wazniejsze niz 100 rac u siebie i 12 sektorowek).I po 3 i dla mnie najwazniejsze(bo najbardziej meczace),net netem.Podpowiedzi,rozne naciski jak cos powinno wygladac,a przychodzi mecz a trzeba sie na prawde prosic,zeby cos zaspiewac przez dluzszy okres..glosno i rowno....Tak wiec zycie kibica nie toczy sie przed netem.
ps2.Stary Marych....Pozdro :)

Sami przeciw wszystkim!!!
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 10:49
a ja mam bardzo wielka prosbe do was wszystkich => a mianowicie chodzi mi o to ze jezeli robimy FALE to robia ja wsyztscy wlacznie z kibola lecha i jak oni tez ja zrobia to nie gwizdzcie, niech sie tez pyry pobawia troche ;]

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 11:40
> a ja mam bardzo wielka prosbe do was wszystkich => a mianowicie chodzi mi o to
> ze jezeli robimy FALE to robia ja wsyztscy wlacznie z kibola lecha i jak oni tez

Bartollo P. przed chwila cos napisal na temat pomyslow i propozycji na necie
Chcesz byc kumaty ale cos ci niewychodzi;)

[Ostatnio edytowane przez Dr_P.: 2004-08-18 11:43]

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 12:28
> kurde ludzie prosze Was...NIe meczcie tematu...bedzie i tak jak bedzie i wplywu
> na to nie macie..A teksty typu "fajnie byloby wymyslic cos w stylu "caly Poznan
> jednym chorem" z sektorowki (L) " to mnie juz w ogole rozpierdalaja.Na necie nic
> takim tekstem nie osiagniesz.Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile to pracy
> kosztuje,nie mowiac juz o finansach(nawet nie chodzi mi o sektorowke).Tak wiec
> produkujcie sie tu dalej.Boberki i inne wymyslajcie hasla.Powodzenia

no coz moj wczesniejszy post post mial byc potraktowany z przymruzeniem oka a nie jako wymyslanie jakis nowych hasel ....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 12:39
> kurde ludzie prosze Was...NIe meczcie tematu...bedzie i tak jak bedzie i wplywu
> na to nie macie..A teksty typu "fajnie byloby wymyslic cos w stylu "caly Poznan
> jednym chorem" z sektorowki (L) " to mnie juz w ogole rozpierdalaja.Na necie nic
> takim tekstem nie osiagniesz.Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile to pracy
> kosztuje,nie mowiac juz o finansach(nawet nie chodzi mi o sektorowke).Tak wiec
> produkujcie sie tu dalej.Boberki i inne wymyslajcie hasla.Powodzenia
ps.a teraz
> krotkie wyjasnienie czemu mnie to wszystko tak wkurwia.3 przyklady.Pierwszy to
> oprawy.Na necie milion pomyslow,a ja przychodz co do czego to na prawde niewileu
> pomaga.Druga sprawa.Tyle tu ciekawych glosow w roznych tematach,a jak jest mecz
> Pogonki na wyjedzie to tu prawie komplet(a dla tych co nie wiedza,wyjazdy to
> podstawa zycia kibicowskiego...duzo wazniejsze niz 100 rac u siebie i 12
> sektorowek).I po 3 i dla mnie najwazniejsze(bo najbardziej meczace),net
> netem.Podpowiedzi,rozne naciski jak cos powinno wygladac,a przychodzi mecz a
> trzeba sie na prawde prosic,zeby cos zaspiewac przez dluzszy okres..glosno i
> rowno....Tak wiec zycie kibica nie toczy sie przed netem.
ps2.Stary
> Marych....Pozdro :)

Racja - za moich czasów ten problem też istniał. Więcej inwidualnie (przesadnie), za mało razem. Net to wyostrza.

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 15:00
Co więcej dodam, że przy takim ustawieniu trybuny dla Leszka, naprawdę doping musi być robiony przez cały stadion zeby to miało efekt. Może takie chwile będą - zobaczymy. Leszek będzie musiał przytachać zaś megafony :D :D :D bo 12-tka chyba ledwie ich bedzie mogła dosłyszeć. [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-18 15:01]

eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 15:39
> Lepiej udowodnic
> swoja wyzszosc w inny sposob (choc niestety teraz trudno jest nam ukazac
> wyzszasc od Lecha)

Najlepiej udowodnic to na boisku zwyciestwem 3:0:D:D:D [Ostatnio edytowane przez eJay: 2004-08-18 15:39]

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
1973
Kibic
Na forum od 7825 dni

*

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 21:39
moim skromnym zdaniem na samym meczu powinno byc chociaz raz bez bluzg [w co oczywiscie watpie!!!]non stop doping!!!,a przed lub po meczu jakas mala ustaweczka np. banda na bande,lub jak kto woli 50/50. Jesli chodzi o mnie to najwieksza nienawiscia daze nie Lecha a sracovie!!!!!

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 21:55
> Pożyjemy zobaczymy jak to bedzie

Dobrze powiedziane ale na bank coś będzie na Lecha, jak na rezerwach jusz na nich jechali

Walczyć Pogoń Walczyc...
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 18/08/2004 23:12
> moim skromnym zdaniem na samym meczu powinno byc chociaz raz bez bluzg [w co oczywiscie >watpie!!!]non stop doping!!!,a przed lub po meczu jakas mala ustaweczka np. banda na bande,lub jak >kto woli 50/50. Jesli chodzi o mnie to najwieksza nienawiscia daze nie Lecha a sracovie!!!!!

Spoko To moze zorganizujemy ustawke 50 na 50 po zakonczeniu meczu na murawie
Oglaszam internetowy casting do ekipy Pogoni ;)
A tak napowaznie z kad sie biora takie Przypały [Ostatnio edytowane przez Dr_P.: 2004-08-18 23:13]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888180 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005