Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mati.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8139 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 20:52
Hm no jak dla mnie Ci Czesi nie wyglądają na zbyt ciekawych..jednak bym postawił na Polskiego trenera albo jakiegoś z zagranicy w tym także z Czech ale trenera z dorobkiem jakimś a nie Czecha jakiegoś z 3 ligi...bo chyba mamy zacząć zdobywac punkty a nie je tracić bo nowy,niedoświadczony szkoleniowiec ma dopiero zamiar zdobywać doświadczenie itp. Na Ptaka miejscu bym postawił Na Pietrzaka.

Ostatnio edytowany przez: Mati., 7 października 2004, 21:00 [1 raz(y)]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 20:58
Palik ogolnie w czechach postacia anonimowa nie jest... wystarczy powiedziec ze trenowal reprezentacje czech mlodzikow (partacza by nie wzieli) ogolnie to taka gorsza werja Michala Globisza... btw Globisza tez bym chetnie w Pogońi widzial... mysle ze zdal by sie na trenera druzyny :]

POGOŃ SZCZECIN!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:00
szkoda ze wyjebali baniaka tylko dla tego ze przegrała mecz-e z winy obrońców, to ich powinni wyjebać np. do rezerw (rodrigo, julcimar), no ale cóż tak bywa:/ ja w funkcji nowego trenera widział bym kurasa:), a co do czeskich trenerów to powinni podzielić los obrońców - won!!!

Na zawsze Pogoń
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:04

BarcisH ver.2.0 napisał:  
Palik ogolnie w czechach postacia anonimowa nie jest... wystarczy powiedziec ze trenowal reprezentacje czech mlodzikow (partacza by nie wzieli) ...

I liga i dorosli faceci to nie 15, 16-nasto letni mlodzikowie... Asystent Liczki, Pali i samodzielne prowadzenie zesplu w III lidze tez nie daje podstaw do wyciagania wnioskow. Mam nadzieje, ze zima nie bedziemy musieli znowu zmieniac szkoleniowca.

barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:07
ja tez mam taka nadzieje...wolal bym widziec polskiego trenera czyli Bobo albo Żurka :] ale uwazam tez ze lepszy czech niz baniak :]

POGOŃ SZCZECIN!
Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:07
Wlasnie sie martwilem ze bedzie to taki slaby trener jakim jest Palik ktory juz raz sie popisal w Lechu...

Pogoń To My!
Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:17
Noi skonczy sie pewnie tak jak z tym Malura i znowu po pewnym czasie wroci Baniak ;)

Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:18
Panik będzie trenerem Pogoni
Po popołudniowym treningu Miedzi Legnica trener pierwszego zespołu - Bohumil Panik złożył do siedziby klubu pismo o rozwiązanie umowy z dniem 8 października.

Ma to związek z otrzymaną przed kilkoma dniami propozycją z pierwszoligowej Pogoni Szczecin. Chęć przenosin do "portowców" Czech motywuje większymi, aniżeli trzecioligowe ambicjami sportowymi.

Członkowie zarządu przeprowadzili rozmowę z trenerem, jednak z powodu braku kworum decyzja zostanie podjęta w dniu jutrzejszym.

źródło: www.aspnmiedz.lca.pl

i tu jeszcze coś z oficjalki:

Strona oficjalna Pogoni nie zajmuje się upowszechnianiem niesprawdzonych i niepotwierdzonych informacji, stąd w dzisiejszym dniu nie chcieliśmy komentować rewelacji prasowych, tych z regionu i z kraju, wskazujących jako pierwszego trenera portowej jedenastki Bohumila Panika. Szanując rangę strategicznych decyzji Zarządu MKS Pogoń Szczecin SSA, będziemy o nich oczywiście informować społeczność piłkarską Szczecina, ale gdy takowe zapadną. Jutro trener Panik będzie co prawda przebywać w Szczecinie, ale raczej by zapoznać się najpierw z Klubem i miastem tak znaczącym na piłkarskiej mapie kraju. Jest wielce prawdopodobne, że dojdzie do sprecyzowania ustaleń w kwestii podjęcia przez trenera Panika pracy z pierwszym zespołem Pogoni, ale o tym poinformujemy, gdy taki fakt nastąpi.

no i chyba się wszystko wyjaśniło...ja na wstępie jestem jednak lekkim pesymistą..obym się mylił...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:27
Wie ktoś moze jak stoi w tym sezonie Miedz Legnica??? Bo jesli nie jest liderem 3 ligi to niech Panik wypieprza ze Szczecina...Na cholere nam taki zajebisty trener??

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:33
jest szosta...ale to i tak niezly wynik bo mu wszystkich co wartosciowszych pilkarzy sprzedali :] ogolnie miedz miala raczej w dole tabeli sie tulac a jest 6 z niewielka strata do vice lidera :]

POGOŃ SZCZECIN!
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:40
JA SIE PYTAM DLACZEGO NIEMOZE ZOSTAC TRENEREM FRAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNCCCCCCCCIIIIIIIISSSSSSSZZZZZZEKKKKK
SSSSSSSSSSMMMMMMUUUUUUDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAA

muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:44
Cytat z forum na stronie Miedzi:

"...Jeżeli to prawda, ze Panik odchodzi, to wielka strata dla nas i wielka szkoda. To jest chyba najlepszy trener jaki kiedykolwiek trenował Miedziankę. Jest to już pewna prawidłowość, że Miedź stanowi dla piłkarzy i trenerów odskocznię do lepszych, bogatszych klubów. Moglibyśmy być z tego dumni gdyby nie to, że Miedź sama dla siebie taką odskocznią do lepszego grania, lepszej ligi być nie może... Dziękujemy Bohumilu za to, że zostawiłeś w naszym klubie kawał dobrej, profesjonalnej pracy."

Z postow wynika ze Panik odwalil tam kawal dobrej roboty...

Kto nie pije ten donosi....
kontiii
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:47
come back Mariusz Kuras !!!!

POGOŃ SZCZECIN MKS
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:50
poczekajmy na oficjalne potwierdzenie nominacji Panika ....ale cos nie za bardzo on mnie przekonuje przeciez jest tylu bezrobotnych polskich trenerow ....no ale Ptak oczywsicie musial znow sobie scignac jakiegos Czecha ....jedna mysl mi sie nasuwa zeby napisac

ZAMIENIL STRYJEK SIEKIERKE NA KIJEK...............

P.s dajcie juz spokoj z Kurasem wiadomo trenerem jest bardzo dobrym moim zdaniem ale badzmy realistami nawet dla Pogoni nie porzuci on Belchatowa gdzie ma niepodwazlna pozycje mocny sklad i poki co lidera 2 ligi......

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:02

BarcisH ver.2.0 napisał:  
Palik ogolnie w czechach postacia anonimowa nie jest... wystarczy powiedziec ze trenowal reprezentacje czech mlodzikow

BarcisH po pierwsze on trenowal mlodziezowke a nie seniorow. A po drugie Malura tez jest znany w czechach bo by trenerem mlodzikow ! Ja bym wrocil do Kurasa !!!!!

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:09
TYLKO MARIUSZ KURAS !! :)

Po życia kres!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:24

.::bartollo2004::. napisał:  

BarcisH ver.2.0 napisał:  
Palik ogolnie w czechach postacia anonimowa nie jest... wystarczy powiedziec ze trenowal reprezentacje czech mlodzikow

BarcisH po pierwsze on trenowal mlodziezowke a nie seniorow. A po drugie Malura tez jest znany w czechach bo by trenerem mlodzikow ! Ja bym wrocil do Kurasa !!!!!

Bartollo czytasz co piszesz ? przecież Barcish napisał, że trenował młodzieżówkę! A poza tym jak znasz sposób żeby zaciągnąc Kurasa do Pogoni to droga wolna, ale zdaje mi się, że nikt nie rzuci "od tak" 2 lat roboty...

God, I'm glad I'm not me.
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:34
Najlepiej to Mario Kuras lub Lesio Jezierski :]

Tylko Pogoń!
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:36
Razem z nim odchodzi Baranowski ?

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 22:43

ToMeK MKS napisał:  
Razem z nim odchodzi Baranowski ?

nie bo wtedy nie bedzie z czego brechtac na meczach...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876572 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005