Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 20:52
Hm no jak dla mnie Ci Czesi nie wyglądają na zbyt ciekawych..jednak bym postawił na Polskiego trenera albo jakiegoś z zagranicy w tym także z Czech ale trenera z dorobkiem jakimś a nie Czecha jakiegoś z 3 ligi...bo chyba mamy zacząć zdobywac punkty a nie je tracić bo nowy,niedoświadczony szkoleniowiec ma dopiero zamiar zdobywać doświadczenie itp. Na Ptaka miejscu bym postawił Na Pietrzaka.
Ostatnio edytowany przez: Mati., 7 października 2004, 21:00 [1 raz(y)]
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 20:58
Palik ogolnie w czechach postacia anonimowa nie jest... wystarczy powiedziec ze trenowal reprezentacje czech mlodzikow (partacza by nie wzieli) ogolnie to taka gorsza werja Michala Globisza... btw Globisza tez bym chetnie w Pogońi widzial... mysle ze zdal by sie na trenera druzyny
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:00
szkoda ze wyjebali baniaka tylko dla tego ze przegrała mecz-e z winy obrońców, to ich powinni wyjebać np. do rezerw (rodrigo, julcimar), no ale cóż tak bywa:/ ja w funkcji nowego trenera widział bym kurasa, a co do czeskich trenerów to powinni podzielić los obrońców - won!!!
I liga i dorosli faceci to nie 15, 16-nasto letni mlodzikowie... Asystent Liczki, Pali i samodzielne prowadzenie zesplu w III lidze tez nie daje podstaw do wyciagania wnioskow. Mam nadzieje, ze zima nie bedziemy musieli znowu zmieniac szkoleniowca.
Ma to związek z otrzymaną przed kilkoma dniami propozycją z pierwszoligowej Pogoni Szczecin. Chęć przenosin do "portowców" Czech motywuje większymi, aniżeli trzecioligowe ambicjami sportowymi.
Członkowie zarządu przeprowadzili rozmowę z trenerem, jednak z powodu braku kworum decyzja zostanie podjęta w dniu jutrzejszym.
źródło: www.aspnmiedz.lca.pl
i tu jeszcze coś z oficjalki:
Strona oficjalna Pogoni nie zajmuje się upowszechnianiem niesprawdzonych i niepotwierdzonych informacji, stąd w dzisiejszym dniu nie chcieliśmy komentować rewelacji prasowych, tych z regionu i z kraju, wskazujących jako pierwszego trenera portowej jedenastki Bohumila Panika. Szanując rangę strategicznych decyzji Zarządu MKS Pogoń Szczecin SSA, będziemy o nich oczywiście informować społeczność piłkarską Szczecina, ale gdy takowe zapadną. Jutro trener Panik będzie co prawda przebywać w Szczecinie, ale raczej by zapoznać się najpierw z Klubem i miastem tak znaczącym na piłkarskiej mapie kraju. Jest wielce prawdopodobne, że dojdzie do sprecyzowania ustaleń w kwestii podjęcia przez trenera Panika pracy z pierwszym zespołem Pogoni, ale o tym poinformujemy, gdy taki fakt nastąpi.
no i chyba się wszystko wyjaśniło...ja na wstępie jestem jednak lekkim pesymistą..obym się mylił...
"...Jeżeli to prawda, ze Panik odchodzi, to wielka strata dla nas i wielka szkoda. To jest chyba najlepszy trener jaki kiedykolwiek trenował Miedziankę. Jest to już pewna prawidłowość, że Miedź stanowi dla piłkarzy i trenerów odskocznię do lepszych, bogatszych klubów. Moglibyśmy być z tego dumni gdyby nie to, że Miedź sama dla siebie taką odskocznią do lepszego grania, lepszej ligi być nie może... Dziękujemy Bohumilu za to, że zostawiłeś w naszym klubie kawał dobrej, profesjonalnej pracy."
Z postow wynika ze Panik odwalil tam kawal dobrej roboty...
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 21:50
poczekajmy na oficjalne potwierdzenie nominacji Panika ....ale cos nie za bardzo on mnie przekonuje przeciez jest tylu bezrobotnych polskich trenerow ....no ale Ptak oczywsicie musial znow sobie scignac jakiegos Czecha ....jedna mysl mi sie nasuwa zeby napisac
ZAMIENIL STRYJEK SIEKIERKE NA KIJEK...............
P.s dajcie juz spokoj z Kurasem wiadomo trenerem jest bardzo dobrym moim zdaniem ale badzmy realistami nawet dla Pogoni nie porzuci on Belchatowa gdzie ma niepodwazlna pozycje mocny sklad i poki co lidera 2 ligi......
BarcisH po pierwsze on trenowal mlodziezowke a nie seniorow. A po drugie Malura tez jest znany w czechach bo by trenerem mlodzikow ! Ja bym wrocil do Kurasa !!!!!
Bartollo czytasz co piszesz ? przecież Barcish napisał, że trenował młodzieżówkę! A poza tym jak znasz sposób żeby zaciągnąc Kurasa do Pogoni to droga wolna, ale zdaje mi się, że nikt nie rzuci "od tak" 2 lat roboty...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876572 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.