| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:18
może to dobrze że już wiadomo że trzeba się wzmocnić bo okienko transferowe otwarte a nie ma co medytować tylko szybko kontraktować napastnika i obrońcę!!!
Dużo gorsza sprawa to błędy w przygotowaniach!!
-siły i zaangażowania starcza na ok 30-35 min.
a to dopiero 2 kolejki.
-szybkość też jest zaniedbana
trudno motorykę będzie teraz nadrobić bo sprawy taktyki też są niedograne (brak zrozumienia zasad systemu wśród nowych graczy).
Panowie do roboty(działacze,trenerzy,piłkarze) bo pali się czerwona latarnia!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:18
> Brak techniki i możliwości szybkościowych sprawdza się przy
> słabszych zawodnikach
Kurde, człowieku, co Ty bredzisz?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:24
No i teraz zrobią kozła ofiarnego z Malury...a może po to go zatrudnili, aby był alibi dla Baniaka ? To Baniak wszystkim steruje i to on sp... przygotowania, a zawodnicy ? gdyby im zależało naprawdę to personalnie nie jest to taki bardzo słaby skład, są gorsi choćby Katowice, a byli blisko niespodzianki w Grodzisku...liczą się ambicja i zaangażowanie....
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:34
Tak sobie przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi... Nasuwa się jedna myśl Nie podoba się? To SPIERDALAĆ! Połowy z Was nie była za kondora, druga połowa po dzisiejszym meczu predko nie przyjdzie. Ludzie KURWA! Chodzicie na Pogoń czy na mecz? Dla Was Pogoń to 90 minut przegranego meczu czy coś co macie w sercach? Używając popularnego tu słowa: OGARNIJCIE SIĘ! Jak interesuje Was tylko dobra gra i zwycięstwa zespołu któremu kibicujecie to w środe macie szance pokibicować na TVN-ie "Szczecin Moim miastem, POGOŃ moim życiem" - niech to hasło będzie dla Was czymś więcej niż tylko hasłem... Nie pozdrawiam
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:54
W części R1 zgadzam się z Tobą lecz jeżeli piłkarz oczekuje od kibica dopingu i wsparcia to kibic oczekuje od piłkarza walki i dobrej gry . Dla przykładu podam Premiership gdzie przy stanie nawet 0:3 (na nie korzyść gospodarzy ) schodzi ich zawodnik to kibice biją mu brawo i dziękują za gre bo wiedzą i widzą ,że zawodnik ich drużyny starał się , zostawił troche zdrowia na boisku w ich grze widać było chęci i ambicje a walka jest mimo wszystko do 90 minuty. Na trybunach jest zawsze komplet bo ludzie przychodzą oglądać swoją ukochaną drużyne lecz ta odwdzięcza się im walką do ostatniego gwizdka.....
|
:
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 23:01
Tradycyjnie jakiś czas była moda na Pogoń. Teraz na Lechu przyjdzie może z 10 tysięcy a potem najwierniejsi i karnetowcy (których pewnie itak przyjdzie połowa) ALE TO DOBRZE LEPIEJ ŻEBY BYŁO 4000 PRAWDZIWYCH KIBICÓW NIŻ 16000 PIKNIKÓW
czy wygrywasz czy nie ja itak kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!
do kilku osób ZOSTAWIĆ PILARZE W SPOKOJU NIEWIEM POCO NAM TEN SRESKOVIC
KUPCIE ze 3 napastników, i zmiencie ustawienie na 4-4-2.
TERLECKI OUT!!!!!
Michalski za mauro i wszystko!!!
PRAWDZIWI KIBICE NA LECHA!!!!!!!!
RESZTA NIECH SIEDZI W DOMCIU I OGLĄDA MECZ W CANAL +
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 23:02
> Tak sobie przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi... Nasuwa się jedna myśl 
> Nie podoba się? To SPIERDALAĆ! Połowy z Was nie była za kondora, druga połowa po
> dzisiejszym meczu predko nie przyjdzie. Ludzie KURWA! Chodzicie na Pogoń czy na
> mecz? Dla Was Pogoń to 90 minut przegranego meczu czy coś co macie w sercach?
> Używając popularnego tu słowa: OGARNIJCIE SIĘ! Jak interesuje Was tylko dobra
> gra i zwycięstwa zespołu któremu kibicujecie to w środe macie szance pokibicować
> na TVN-ie "Szczecin Moim miastem, POGOŃ moim życiem" - niech to hasło będzie
> dla Was czymś więcej niż tylko hasłem... Nie pozdrawiam 
Zasadniczo masz racje............ALE............. .
Nie wszystkie wypowiedzi sieją destrukcje lecz są wynikiem pewnego spojrzenia na sytuacje która nie jest wesoła(sportowo).
Ponadto krzyki w stylu wyrzucić Baniaka!,Kupić świstaka .Dawidek w...laj itp. to też objaw pewnej flustracji po poraZkach ale równiez swiadczące o zainteresowaniu Pogonią i przeżywaniem tego co się dzieje.
Dużo gorsi są nieobecni którzy czytają tylko wynik w poniedziałkowym wydaniu gazety i od tego uzależniają swoją wizytę na Twardowskiego.
A miłość do Pogońi nie koniecznie musi objawiać się stwierdzeniem ,,nic się niestało,Portowcy nic się nie stało"....w pzeciwieństwie serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 23:05
Pogoń nie przegrała dla tego że miała hujowe ustawienie ! Tylko dla tego bo Baniak nie jest Trenerem ! tylko jakiś czech który nie umnie dobrze mówić po polsku !
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 23:45
Minely dopiero 2 kolejki! Zagralismy z dwoma dobrymi rywalami, nie zdobylismy punktu, ale moze tak byc ze nawet po 6 kolejce nasze konto bedzie takze na 0, chociaz przy odrobinie zaangazowania (i sił) pilkarzy bedzie moglo to wygladac oczywiscie inaczej. Martwic moga bramki stracone pod koniec meczu (mnie nawet wkurwily), ale jesli opis meczu na oficjalnej jest obiektywny to chyba nie jest nawet tak zle, chociaz kondycyjne to oni na bank nie sa dostatecznie przygotowani...
No i oczywiscie efektem tego meczu bedzie maly luzik na stadionie...
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 23:58
tak, tak, tak
wywalmy jeszcze:
- Moskalewicza bo nie strzelił nic
- Batate bo nie spełnia nadzieji
- Magdonia bo jest za wysoki
- a Rodrigo bo jest kurwa czarny =]
ogolnie fajnie, bo w młynie nie bedzie takiego tłoku, a im mniej przypadkowych ludzi tym lepszy doping
edit: co nie znaczy, ze sie ciesze ze przegralismy =P [Ostatnio edytowane przez Necro100: 2004-08-07 23:59]
|
Tu byłem.
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:12
> Pogoń nie przegrała dla tego że miała hujowe ustawienie ! Tylko dla tego bo
> Baniak nie jest Trenerem ! tylko jakiś czech który nie umnie dobrze mówić po
> polsku !
pomysl co ty mowisz .. ? baniak wszystkim razdzi a malura jest chyba tylko od tego aby nie bylo pustego miejsca na lawce rezerwowych ..
a co do tego ze malura nie potrafi dobrze mowic po polsku to ..zostawie twoja wypowiedz bez komentarza .
Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:32
> PS. jest jeden pozytyw takiej sytuacji... na
> Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami -
> pikniki już wymiękają 
no nie wiem.. za gondora na lechu bylo najwiecej ludzi mysle ze jeszcze teraz tak drastycznie nie zmniejszy sie frekwencja, ale jezeli przegraja mecz z lechem to na penwo "najwierniejsi' zaczna wymiekac
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:35
Ale zagotowało się - powiem tak, czas na ZMIANY. Napewno w ustawieniu, w składzie, i w samym sztabie szkoleniowym. Po co dwóch trenerów   ? Jeden wystarczy !!! Tak jak pisałem wcześniej - przegrana z Legią grającą dość cienko na początku sezonu oraz niewyraźny mecz z Spartą a teraz porażka z Górnikiem w też marnym stylu (zwłaszcza końcówka) nic dobrego nie wróży na następne kolejki. Co do frekwencji na stadionie - Panowie, wiem że są wśród was ideologicznie, fanatycznie wierni kibole, ale po co ta napina że niby to wy jesteście the best. Takie są prawa tego sportu i trybun, że gdy klub gra cienizne, szmire niekiedy to i ludzie nie widzą powodu wydawać czasem ostatniego grosza, a Pan Ptak wie wszystko najlepiej i pieniążki ma i klub utrzyma jak będzie miał taki kaprys i wcale nie potrzebuje nas - czytaj pieniążków z biletów - no chyba że w celach marketingowych. Wydawać by się mogło że za dużo postawiono na eksperymenty tuż przed rozpoczęciem ligi. A sam już słynny system Baniaka nie mógł się rzeczowo sprawdzić ani dobrze utrwalić w różnych kombinacjach w II lidze - bo na kim ? I liga wykazuje w naszym zespole minusy i braki ale to dobrze że teraz - im szybciej tym lepiej. CZAS NA ZMIANY.
Pozdr. dla wytrwałych.
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:46
Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem, czyli przepieprzamy pierwsze 5 spotkan. Stadion robi sie luzniejszy, bedzie latwiej wszystkich ogarnac, bo i piknikow nie bedzie ;-)
Pamietajcie.
POGOŃ TO MY!
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:47
> > Tak sobie przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi... Nasuwa się jedna myśl 
> Nie podoba się? To SPIERDALAĆ! Połowy z Was nie była za kondora, druga połowa
> po
> dzisiejszym meczu predko nie przyjdzie. Ludzie KURWA! Chodzicie na Pogoń czy na
> mecz? Dla Was Pogoń to 90 minut przegranego meczu czy coś co macie w sercach?
> Używając popularnego tu słowa: OGARNIJCIE SIĘ! Jak interesuje Was tylko dobra
> gra i zwycięstwa zespołu któremu kibicujecie to w środe macie szance
> pokibicować
> na TVN-ie "Szczecin Moim miastem, POGOŃ moim życiem" - niech to hasło będzie
> dla Was czymś więcej niż tylko hasłem... Nie pozdrawiam 
ZGODA, ALE KRYTYKI NIE ZASZKODZI w pozytywnym kierunku oczywiście bo tak może się czasem stać że będziemy grać w iV Lidze i też będzie fajnie. Gondor nie słuchał, Bekdas nie słuchał, Rynkiewicz też. I co ? ZABILI POGOŃ bo każdemu się wydawało że jest najlepszy i wszystko wie, a tu gówno.
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:50
Jak czytam niektorych wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac. Wszyscy zrobili sie wielkimi taktykami. 2 porazki i wielki lament. Fakt popelniono w Pogoni pare bledow ale zeby odrazu wszystkich wywalac, zmieniac taktyke itp...
Bledy popelnil Ptak nie przemyslana polityka transferowa, po 2 nie wiem po co byly te jego bunczucne zapowiedzi o pucharach skoro mamy sklad na walke o utrzymanie sie i o to powinnismy walczyc, a tak pikniki podchwycily to i teraz lamentuja. Kolejny blad to widac zle przygotowanie kondycyjne i chyba zamieszanie z trenerami, ktorzy w meczu nie widza co zrobic. Skoro juz dokonano zmian w zespole to trzeba temu zespolowi dac czasu i spokoju. 1 liga to nie druga i jeszcze potrzeba nam napastnika z prawdziwego zdarzenia....
Najbardziej martwi mnie, ze zawodnicy Pogoni nie walcza do upadlego, a tego od nich bysmy wymagali...
Moze zimny prysnic Zabrza podziala tylko lepiej na pilkarzy i kibicow... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-08 00:55]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 08/08/2004 00:55
> Jak czytam niektorych wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac.
> Wszyscy zrobili sie wielkimi taktykami. 2 porazki i wielki lament. Fakt
> popelniono w Pogoni pare bledow ale zeby odrazu wszystkich wywalac, zmieniac
> taktyke itp...
> Bledy popelnil Ptak nie przemyslana polityka transferowa, po 2
> nie wiem po co byly te jego bunczucne zapowiedzi o pucharach skoro mamy sklad na
> walke o utrzymanie sie i o to powinnismy walczyc, a tak pikniki podchwycily to i
> teraz lamentuja. Kolejny blad to widac zle przygotowanie kondycyjne i chyba
> zamieszanie z trenerami, ktorzy w meczu nie widza co zrobic. Skoro juz dokonano
> zmian w zespole to trzeba temu zespolowi dac czasu i spokoju. 1 liga to nie
> pierwsza i jeszcze potrzeba nam napastnika z prawdziwego
> zdarzenia....
> Najbardziej martwi mnie, ze zawodnicy Pogoni nie walcza do
> upadlego, a tego od nich bysmy wymagali...
> Moze zimny prysnic Zabrza podziala
> tylko lepiej na pilkarzy i kibicow...
Zgoda 100%. ;-) WOLĘ BYĆ ŚLEDZIEM NIŻ PTAKIEM ;-) [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-08 00:56]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|