Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń 1 : 2 Legia [...] << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AtoMen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7841 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:02
Witam
Byłem, widziałem będę długo pamiętał! Pierwszy raz byłem w Szczecinie ale mam nadzieje że nie ostatni. Dzięki wielkie za melanż - nie ma to jak umacnianie przyjaźni piwo
Jeżeli chodzi o sam mecz, to od strony sportowej był wart obejrzenia.
Jeżeli chodzi o trybuny, to chłopaki pokazaliście się z najlepszej strony.
Niesamowicie wyszedł nam hymn Polski, gdy śpiewała go chyba cała 20 tyś. publika łącznie z piknikami. Super też wychodziło klaskanie całego młyna (równiusieńkie) w rytm nabijany przez bęben. Race, kartoniada, folie, serpentyny, konfetti, pieśni o Pogoni, przeplatane z legijnymi ogólnie rzecz biorąc wrażenia pierwsza klasa.
PS. Dziwią mnie trochę komentarze odnośnie tej scysji z ochroną. Koleś spadł z płotu a nie wskoczył specjalnie na murawę, a to że ludzie chcieli pomóc koledze to jest chyba normalne. Dodam jeszcze że to nie tylko kibice Legii próbowali dostać się do ochrony.
Pozdrawiam
Hej MKS, Hej CWKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest ! ! !

Matka mnie rodziła, Ojciec mnie wychował, żebym całe życie (L)egii kibicował ! ! !
AtoMen
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:06
Aha, jeszcze coś....
Kto nie był wczoraj na meczu i nie słyszał hymnu w wykonaniu 20 tyś. osób to podaje linka skąd można pobrać plik - http://www.legia.net/mp3/05pogon_legia.zip
[Ostatnio edytowane przez AtoMen: 2004-08-02 19:08]

Matka mnie rodziła, Ojciec mnie wychował, żebym całe życie (L)egii kibicował ! ! !
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:18
oprawa dobra bardzo......
krecacy mlyn jak zwykle spoxik......
spiewy ludzi hhhhhhmmm......... jestem za tym przeczyszczeniem zeby zostali ci co cos zyja a nie stoja i nic ;/

dobrze ze panie V... jest all dobrze (wygladalo nieciekawie)
ogulnie meczyk bardzo fajny :D

.
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:32
> Obrazek jpg wstawiony na forum

8-)

Pan Ptak do dziś ma rozkmine co przedstawia ta kartoniada tak jak i co poniektorzy kibice ;) [Ostatnio edytowane przez dr_p.: 2004-08-02 19:33]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:44
Teraz na spokojnie moge sie wypowiedziec o meczu. No coz brakowalo nam tesh troche szczescia, ale przede wszystkim zimnej krwi Bataty. Dla mnie najwiekszym idiotyzmem bylo gwizdanie w momencie gdy on schodzil. Pilarz bronil dobrze. 2 gol to napewno nie jego wina. Pierwszego nie widzialem bo.... Negowanie zachowanie Pilarza, ze wychodzil do pilki, to kompletny blad, gdyby nie zrobil tego kilka razy w meczu to Pogon przegralaby wyzej. W tym aspekcie jest rzeczywiscie lepszy od Wyparly. Dajcie mu czas. Jak i rescie nowym... Pogon na poczatku musi sie dotrzec w I lidze. Dlatego beda porazki. Przecierz nasz glowny cel to utrzymanie sie w lidzie a nie puchary...
Jedyne cieszy mnie to po wczorajszym meczu (oprocz pieknej oprawy), ze na nastepne bedzie przychodzilo mniej przypadkowych osob. Legia pokazala nam jak nalezy dopingowac... My sie mozemy od niej tylko uczyc....
Zastanawia mnie jedno, zaczela sie runda jesienna a Moskalewicz jest widocznie w slabszej formie.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-02 19:45]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:50
> > Obrazek jpg wstawiony na forum

8-)

Pan Ptak do dziś
> ma rozkmine co przedstawia ta kartoniada tak jak i co poniektorzy kibice
> ;)

ja kminie tylko to ze jest tam herb Legi barwy Pogoni i na tych twoch "herbach" pisze 4ever... [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-08-02 23:16]

MW'03
Strz@łka
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 19:52
Wszyscy Szczecinianie i kibice Pogoni Szczecin - Dziękuję wam z przywitanie, mecz, oraz świętną atmośferę. Mam nadzieję że Przyjedziecie do Warszawy równie licznie przybędziecie i będzie jeszcze lepsza atmosfera !

I Pogoń też, i Pogoń też - przyjacielem CMKS !!

Jedno serce
------------------------------ (L) ------------------------------
Jeden klub
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 20:00
TB i TC to skroty od hmm jak by to nzawac...grup kibicow :):)

POGOŃ SZCZECIN!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 20:18
> TB i TC to skroty od hmm jak by to nzawac...grup kibicow :):)

Popsułeś zabawe...:nie_nie_nie:

>no juz wiem co to znaczy:D:D

nie wierze, TC i TB ?
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-02 20:20]

Z daleka nie będzie widać.
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 20:27
> Z moimi oczami wszystko ok. Choc na poczatku wydawalo sie groznie. Dzieki
> wszystkim za troske!!!

Vasyl patrz wkońcu się doczekałeś nawet w GW o tobie piszą :D

Podczas meczu Pogoń - Legia jeden z kibiców został poparzony serpentyną, która zapaliła się od racy.
Do incydentu doszło w trakcie drugiej połowy niedzielnego meczu w sektorze dziesiątym, potocznie nazywanym "piekiełkiem".
Jedna z rac spadła na leżące serpentyny. Papier zapalił się. Płonącą serpentynę ktoś odrzucił w górę sektora, a ta poparzyła innego z widzów.
Na szczęście obrażenia były niewielkie. Resztę palących się serpentyn za pomocą gaśnic ugasili ochroniarze.
- Według straży pożarnej stan przygotowania stadionu szczecińskiej Pogoni na ewentualność pożaru jest zadowalający - powiedział rzecznik komendanta straży pożarnej, aspirant sztabowy Mirosław Siewierski.
Jak podkreślił Siewierski, race świetlne "są materiałem pożarowo niebezpiecznym" a ich wnoszenie na stadion powinno być zabronione. [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-02 20:28]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 20:35
>sektorze dziesiątym, potocznie nazywanym "piekiełkiem".

Chyba nie musze kometować tego ? albo czegoś nie wiemy :P

[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-02 20:35]

Z daleka nie będzie widać.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 21:53
>ja kminie tylko to ze jest tam herb Legi barwy Pogoni i na tych twoch
> "herbach" pisze 4ever...ale co znaczy TB i TC??;/ nie kminie:D to nie na >moj leb

To masz powazny problem...

A co do tego tego tekstu GW to z tym artykulem mozesz zglosic sie do sadu po odszkodwanie... Ah zapomnialem, ze ty bez biletu i ci sie nie nalezy... :D Nie byles ubezpieczony... Smiac mi sie chce z tego artykulu. Ochroniarze ugasili... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-02 21:58]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 22:13
> > TB i TC to skroty od hmm jak by to nzawac...grup kibicow :):)

no juz wiem
> co to znaczy:D:D

Nie zla skapa nie ma co....

.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 23:12
hehe Vasyl jestes slawny :)

hehe najpierw fota z zaglebia teraz artykulik :P
niezle niezle

.
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 23:56
Mecz sredni, ale atmosfera i oprawa zajebista!!!:D.Moim zdaniem Pilarz zagral bardzo dobry mecz(jakos pierwszej bramki nie widzialem).Najlepszy w naszych szeregach byl Grzelak, ktory calkowicie przycmil Karwana, az w pewnym momencie zapomnialem ze Karwan jest na boisku.Moim zdaniem na Terleckiego nie powinnysmy gwizdac.Chlopak poprostu nie wytrzymal kondycyjnie.A winni sa trenerzy ze tak dlugo trzymali go na boisku.A co do gwizdow na Batate to w pelni sie z tym zgadzam.Sergio cala runde wiosenna mial nieudana, a kibice wciaz dodawali mu otuchy skandujac jego imie, lub tez nazwisko.No ale miarka sie przebrala, a te gwizdy powinny mu dac wiele do myslenia na temat jego gry.Batata gra bardzo nanszalancko, a zawodnik jego klasy powinien takie sytuacje wykorzystywac.No ale mam nadzieje, ze wkoncu zacznie on prezentowac forme z rundy jesiennej albo tez i lepsza:D.A co do prawej polowy to nie wiem czemu zszedl Guliano(zastepujacy go Probierz wiekszosc dosrodkowan posylal w obronce)Mauro zagral dobrze w obronie, ale cieniutko w ataku, przy wyprowadzaniu pilki nie potrafil podac celnie na odleglosc kilku metrow.Nie wiem czemu nie zagral Łabedzki, czemu tak pozno wszedl Tralka, ktory wniosl sporo orzywienia.A co do ataku to nie ma co obwiniac Moskalewicza o zla gre, mial przy sobie dwoch wyzszych obroncow, a wszystkie pilki dostawal gora.Po tym meczu moge jasno stwierdzic, ze Bugaj moze grac w pierwszej lidze, ale nie z takimi druzynami jak Legia, poprostu jest za slaby a do gry na takim poziomie nic nie wnosi.No ale ogolnie podsumowujac mecz w wykonaniu Pogoni dobry, a atmosfera i oprawa zajebista!!!:D

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 01:59
na TVN24 w "Bez komentarza" pokazali minute ciszy + hymn.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 02:44
co z tego, ze bylismy lepsi :( niewykorzystane sytuacje się mszczą, w nazym przypadku to powiedzenie sie sprawdzilo niestety, co za duzo to nie zdrowo Batata, za bardzo chcial sobie pokiwac :( zamiast odrazu strzelac, zmarnowal takie setki :(

wnuczek33
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 03:14
To że zaczęła się mała afera było za sprawą waszej ochrony która pokręciła chłopaków od nas.A że stało się to po straconej bramce to czysty zbieg okoliczności.

Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Legia gra...
wnuczek33
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 03:38
Witam ziomków ze Szczecina.Przeczytałem wypowiedzi na tym forum i coś mnie ZANIEPOKOIŁO.Niektórzy z was mają jakieś dziwne pretensje do nas do Legii.A to że wymienialiśmy z wami uprzejmości dopiero jak wygrywaliśmy a to że była lekka przepychanka z waszą ochroną i jeszcze jakieś tam bzdury.Ja byłem u Was od piątku wieczorem.Zostałem zajebiście przyjęty przez prawdziwych kibiców Pogonii.Za to im dziękóweczka.Przyjaźń między naszymi klubami będzie zależała właśnie od takich kibiców jak Oni.Byłem na meczu i to że wymienialiśmy z wami uprzejmości jest kompletną bzdurą.Taka wymiana była przez cały mecz z obydwu stron.Mnie osobiście zaniepokoiło co innego.Dlaczego u Was na stadionie gwiżdżecie na piłkarzy Legii zchodzących z murawy.Na Legii napewno nie gwizdaliśmy do waszych piłkarzy. I żeby gwizdały tylko pikniki to bym zrozumiał ale widziałem na własne oczy jak gwiżdżą ludzie z waszego młyna.I powiem szczerze że nie najlepiej to wyglądało.Pozdrawiam prawdzieych kibiców ze Szczecina którzy śpiewając: "LEGIA POGOŃ" naprawdę tak myślą i są za nami całym sercem jak my za nimi.Pozdrowienia także dla kibiców Pogonii bawiących się z nami w pubie Pogonii przy dworcu kolejowym.Dzięki i prawdziwych kibiców zapraszam do Warszawy.

Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Legia gra...
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 07:54
> Mnie osobiście zaniepokoiło co innego.Dlaczego u Was na stadionie
> gwiżdżecie na piłkarzy Legii zchodzących z murawy.

Hmmm, Saganowski został lekko wygwizdany, to fakt. Ale trudno się dziwić, skoro podczas swojego pobytu na murawie zaznaczył się głównie bandyckim wejściem od tyłu w nogi Julcimara (za które powinien na kopach wylecieć z boiska) oraz schodzeniem z boiska w tempie rodem z oddziału geriatrycznego.
Gdyby to nie była Legia, pewnie nie skończyłoby się na gwizdach.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888220 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005