| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 23/08/2004 14:46
W sumie to 100 zł chyba można poświęcić na koszulke...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 23/08/2004 15:05
"> i chcialbym podzielic sie z
> wami moja opinia na temat tej koszulki a wiec wydaje mi sie ze brakuje jednego
> bardzo waznego szczegółu a mianowicie znaczka sponsora BOSMANA(dla nie
">)powinien on byc umiesczony z przodu koszulki , material jest
> to 100% poliestru wiec dobrze sie zastanówcie czy chcecie wydac 100zł na ta
> koszulke a zapomnial bym o najwazniejszym brak jakiegokolwiek napisu czy numeru
">
>
taa, to znajdz mi gdzies znaczek canal+ na tej koszulce...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 23/08/2004 15:25
Właśnie kupiłem najnowszą koszulkę Pogoni w Galaxy za 100 PLN, jest naprawdę fajowa, ale bez logo Bosmana, czego zresztą w ogóle nie przewidziałem i dlatego właśnie chętnie ją odsprzedam ze zniżką 10% tj. 90 PLN
Moj nr gg 5638831
Zapraszam zainteresowanych.
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 23/08/2004 15:32
ja kupilem koszulke w galaxy Z LOGIEM BOSMANA, brakuje tylko napisu CANAL+ nad logiem Bosmana... Czyzby nowa partia byla wybrakowana? [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-08-23 15:34]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 25/08/2004 14:38
No właśnie zapytaj się bo nie wiem czy kupować czy nie heh ;]
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/08/2004 16:26
> WIECIE CZY SĄ JUZ W GALAXY KOSZULKI POGONI ALE Z LOGIEM BOSMANA?
Byłem w Galaxy na stoisku Pogoni i pytałem o logo Bosmana, tylko pierwsza partia koszulek (10 szt.) miała logo Bosmana, nastepne były już bez.
Ekspedientka powiedziała, że nie dostają już nowych z logo Bosmana, zresztą to samo powiedział sprzedawca na Turzynie (ta sama cena i model).
Pozdro
|
Na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/08/2004 18:24
> Byłem w Galaxy na stoisku Pogoni i pytałem o logo Bosmana, tylko pierwsza partia koszulek (10 szt.) miała logo Bosmana, nastepne były już bez.
> Ekspedientka powiedziała, że nie dostają już nowych z logo Bosmana, zresztą to samo powiedział sprzedawca na Turzynie (ta sama cena i model).
> Pozdro
>
>
A gdzie na Turzynie są koszulki Pogoni ??
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/08/2004 19:02
Hehe... chcecie miec logo Bosmana, zakupicie taka koszulke, a tu dojdzie kolejny sponsor i tez bedziecie chcieli go miec dlatego proponuje czysta koszulke tylko z Gryfem i znaczkami Lotto - ta koszulka zawsze bedzie na czasie a zauwazylem ze na tym Wam zalezy...
Pozdro!
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/08/2004 20:04
> A gdzie na Turzynie są koszulki Pogoni ??
Na Turzynie widziałem je dzisiaj na jednym ze stoisk przy wejściu od przystanku linii 75/ 76,
cena 100 PLN.
Co do loga Bosmana i koszulki, pewno, że sponsor się zmieni i koszulka w jakimś sensie przestanie "być aktualna", ale z Bosmanem miała swój smaczek....
Pozdro dla zakochanych w Bosmanie.
10 w skali Beauforta
Ps. Jesli ktoś ma nową koszulkę w pasy z logo Bosmana, a wolałby czystą, to chętnie się zamienię i jeszcze trochę dopłacę :-)
|
Na dobre i na złe
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-