Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Widzew 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7114 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 12:50
Pierwszy raz od wielu meczy mogę rzec iż przegraliśmy " bo mieliśmy pecha" ...
Szkoda że Grosicki się spalił dwa razy w sytuacjach 1 na 1 a Widzew , no cóż.... Jest beznadziejną drużyną ale jeden skuteczny Napoleoni wystarczy.
Co do dopingu to bluzgi na Widzew kompletnie burackie ale momentami zrywy z pojedynczymi piosenkami były całkiem efektowne jak na taką kaszane i liczbe osób...
Pod dachem wyrastaja także "nowe gwiazdy" które w kazdym meczu łapią po pare piłek a potem sobie ochrona spaceruje w ich poszukiwaniu.

ogółem mecz bez histori tak jak większość ostatnio.

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 29/04/2007 21:54

eJay napisał:  
Te bilety za 5 zł to ściema. Byłem godzinke przed meczem, w 3 kasach nie było ani jednego. Wchodze na stadion, a tam moze garstka ludzi. Sektory za piataka ledwo zapelnione w polowie :D
.

Godzine przed meczem? Z baranowskim na wódke się umówiłeś?
A bilety za 5zl byly z tego co mi wiadomo jeszcze po rozpoczeciu meczu, więc na ch się wciąż żalicie?

Następnym razem zamiast bluzgać na kibiców drużymy gości ruszcie swoje grube dupy i pojedźcie gdzieś w Polske.
Chociaż to będzie trudne, Amiki już nie ma, na Legie kasy nie będzie, a na Grodzisku mama bedzie kazała uczyć się do matury.

MKS Pogoń Szczecin Polska
psychopig
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 29/04/2007 23:33

monter napisał:  

eJay napisał:  
Te bilety za 5 zł to ściema. Byłem godzinke przed meczem, w 3 kasach nie było ani jednego. Wchodze na stadion, a tam moze garstka ludzi. Sektory za piataka ledwo zapelnione w polowie :D
.

A bilety za 5zl byly z tego co mi wiadomo jeszcze po rozpoczeciu meczu, więc na ch się wciąż żalicie?

Następnym razem zamiast bluzgać na kibiców drużymy gości ruszcie swoje grube dupy i pojedźcie gdzieś w Polske.
Chociaż to będzie trudne, Amiki już nie ma, na Legie kasy nie będzie, a na Grodzisku mama bedzie kazała uczyć się do matury.

Odpierdolcie się w końcu od grubasów i starych kibiców. Jak Wy smarki chodziliście na Pogoń w pampersach, to grube dupy bluzgały na każdym meczu, kiedy wróg przyjechał.
Teraz nie można złego słowa powiedzieć, bo takie trendy? Bluzy z kapturem to hools, raca to utras itd.
Kiedyś jechało się na wyjazd i każdy był przygotowany na atrakcje. Teraz każdy jest od czegoś innego, jak w scenariuszu.
A Wy swoim działaniem, powoli ,rozpierdalacie cała jedność kibicowską na Naszym stadionie.

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 29/04/2007 23:56
kiedy byles ostatnio na wyjezdzie? Badz pewny ze teraz tez wszyscy co jada to sa przygotowani na atrakcje.
Bluzganie na wroga jest pewnego rodzaju okazaniem slabosci i kompleksow, w calej Polsce odchodzi sie od tego, bo co to za odwaga pobluzgac, kiedy wiesz ze plot Cie ochroni.

Co do podzialow, ktos porzadek musi zachowac bo takiego rozpasania to dawno nie bylo, skoro sie mienisz starszym kibicem to powienes wiedziec jak bylo wczesniej.
jakbys byl w Lodzi to bys wiedzial dlaczego bluzgow mialo nie byc, to tyle.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 09:53

monter napisał:  

eJay napisał:  
.

Widze, ze macie jakiś problem, na dodatek "nie do rozgryzienia". Byłem w 3 kasach człowieku i nigdzie nie było biletów za 5 zł, a twoje "Jak mi wiadomo" niewiele mówi, bo nie sprawdziłeś czy to prawda.

Co do wyjazdów - czy naprawde nie ma juz w tej kwestii normalnosci. Odpierdolcie sie od zwyłych kibicow, nie kazdy ma checi aby jeździc w Polske. Czy "wyjazdowicz" to klasa wyższa, a lokalny kibic to plebs?? Opamietajcie sie, jezeli obu zalezy na Pogoni to po kiego chuja wywolywac jakieś sztuczne konflikty??

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 11:02
wiec jak nie jezdzicie na wyjazdy to w Szczecinie grzecznie zamknac buzki i nie bluzgac bo bedziecie dostawac po buzkach
to tyle nara leony

Better dead than red!
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 11:16

eJay napisał:  
Widze, ze macie jakiś problem, na dodatek "nie do rozgryzienia". Byłem w 3 kasach człowieku i nigdzie nie było biletów za 5 zł, a twoje "Jak mi wiadomo" niewiele mówi, bo nie sprawdziłeś czy to prawda.

Sprawdziłem, Ty niewierna świnio. Nawet kupiłem 2 sztuki w kasie nr 1 na Karłowicza, za które zapłaciłem 10zł (2x5zł, nadążasz?).

eJay napisał:  

Co do wyjazdów - czy naprawde nie ma juz w tej kwestii normalnosci. Odpierdolcie sie od zwyłych kibicow, nie kazdy ma checi aby jeździc w Polske. Czy "wyjazdowicz" to klasa wyższa, a lokalny kibic to plebs?? Opamietajcie sie, jezeli obu zalezy na Pogoni to po kiego chuja wywolywac jakieś sztuczne konflikty??

Sztuczne konflikty to wywołujesz TY bijąc pianę przy byle okazji.
Zapewne jesteś oczytany, więc odsyłam Cię do książek Romana Zielińskiego abśy zrozumiał choć trochę realia życia kibicowskiego, z małą poprawką, że wydawnictwa te powstały w latah 90tych.

MKS Pogoń Szczecin Polska
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7963 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 11:46
Ja byłem raptem 10 minut przed rozpoczęciem spotkania i spokojnie kupiłem bilet za 5 zeta w punkcie lotto na rogu Mickiewicza i Karłowicza,a zasiadłem tradycyjnie na siódemce.
Co do samego meczu,szkoda trzech punktów,ale jeśli nie wykorzystuje się takich sytuacji to o czym tu gadać.Chłopaki z plaży raczej nie uratują nam pierwszej ligi,ptaszysko pewnie zaciera ręce

jns
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 12:11
psychopig - jak tak bardzo chcieliście pobluzgać na Widzewa, to mogliście wykrzyczeć im to w twarz z bliska, a nie z drugiego końca stadionu. Na tyle Was stać?
Nauczcie się, że wrzuty na inne zespoły są objawem kompleksów wobec tych ekip, także radzę trochę przystopować.

WNB
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 12:13

Mietow napisał:  
psychopig - jak tak bardzo chcieliście pobluzgać na Widzewa, to mogliście wykrzyczeć im to w twarz z bliska, a nie z drugiego końca stadionu. Na tyle Was stać?
Nauczcie się, że wrzuty na inne zespoły są objawem kompleksów wobec tych ekip, także radzę trochę przystopować.

dokładnie-odchodzi się od tego i to trzeba ogarnąć!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 12:13

monter napisał:  

eJay napisał:  

Sprawdziłem, Ty niewierna świnio. Nawet kupiłem 2 sztuki w kasie nr 1 na Karłowicza, za które zapłaciłem 10zł (2x5zł, nadążasz?).

eJay napisał:  

Sztuczne konflikty to wywołujesz TY bijąc pianę przy byle okazji.
Zapewne jesteś oczytany, więc odsyłam Cię do książek Romana Zielińskiego abśy zrozumiał choć trochę realia życia kibicowskiego, z małą poprawką, że wydawnictwa te powstały w latah 90tych.

Ja biję pianę? Człowieku, nie biłem żadnej piany. Ty pierwszy napisales, aby ruszyć dupy (poza tym nazwałeś mi swinia, co niezbyt dobrze o Tobie swiadczy). Jesteś chyba przewrazliwiony na tym punkcie. Poza tym jak wspomniałem, byłem w 3 kasach i zostałem z biletem za 15 zł. Niespecjalnie szczęśliwy, ale bez bólu. Wiec przestan tu pisac bajki o tym, ze zaczynam jakieś napinki, bo to nieprawda.

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 13:02
Zdjęcia : Pogoń - Widzew

TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 15:03
eJay:

A o Tobie dobrze świadczy bluzganie na inne kluby? No właśnie. Więc już się nie pogrążaj.

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 16:06

TymoN napisał:  
eJay:

A o Tobie dobrze świadczy bluzganie na inne kluby? No właśnie. Więc już się nie pogrążaj.

A czy ty siedziales obok mnie i slyszales co spiewam?? Napisalem co w tym temacie na inny klub?? Nie?? No to wała...

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 16:50
a ja wam powiem szczerze ze mam dopiero 15 lat i walac prosto z mostu starzy na wyjazd mnie nie puszcza, na widzewa nie bluzgalem bo lubie ten klub zaraz po Pogońi i legi moj 3 ulubiony, ale czemu zednego dopingu przecie te protesty nic nie daja ;/

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
SISMIC
Kibic
Na forum od 7708 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 30/04/2007 16:54

szymon2004 napisał:  
a ja wam powiem szczerze ze mam dopiero 15 lat i walac prosto z mostu starzy na wyjazd mnie nie puszcza, na widzewa nie bluzgalem bo lubie ten klub zaraz po Pogońi i legi moj 3 ulubiony, ale czemu zednego dopingu przecie te protesty nic nie daja ;/

Kiedyś zrozumiesz ;)

Szczecińska albo żadna!
n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 01:43

Mietow napisał:  

najwiekszym na POGONI siedliskiem tego typu negatywnych bluzgow bylo ZAWSZE piekielko, czyli 12-tka, czyli miejsce najbardziej KUMATYCH kibicow i to oni zwykle rozkrecali te kompleksiarską chujnię... amen...

p.s. może się mylę?????

Werft
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 07:51

Longinus napisał:  

dokładnie-odchodzi się od tego i to trzeba ogarnąć!!

hmmm a jak 2 lata temu ja proponowalem doping bez bluzgow to oprocz paru osob wszyscy patrzeli na mnie jak na idiote
Jak inni (Legia, Lech) zaczynaja cos robic to wtedy Pogon tez łaskawie moze cos podobnego
Ale jesli mamy byc pierwsi to nie - czemu - bo inni tego nie robia
Wkur... mnie takie ogladanie sie na innych - Dlaczego MY nie mozemy byc wzorem dla innych??
A tak to zawsze jestesmy prowincja

no to ponarzekałem ;)
A jak chcecie bluzgac to bluzgajcie komus w twarz - wtedy dopiero pokazecie jacy jestescie odwazni
A najwiekszych krzykaczy chetnie zobaczylbym kiedys na wyjezdzie

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
kus
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 07:59
n mylisz się. Zauwaz: byl prowadzony doping w meczu z taka Leczna gdzie nikt nikogo nie bluzgal. Kto spiewal caly mecz? Sektory pod zegarem. Dopiero gdy 11 i 12 zaintonowaly "Gola, gola..." to kulturalna reszta stadionu z checia sie podlaczyla. Jakby wszyscy byli tacy "chujowi jak dresy z 12tego" to by bylo dobrze.

n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogoń - Widzew 0:1 - 01/05/2007 09:36

kusik napisał:  
n mylisz się. Zauwaz: byl prowadzony doping w meczu z taka Leczna gdzie nikt nikogo nie bluzgal. Kto spiewal caly mecz? Sektory pod zegarem. Dopiero gdy 11 i 12 zaintonowaly "Gola, gola..." to kulturalna reszta stadionu z checia sie podlaczyla. Jakby wszyscy byli tacy "chujowi jak dresy z 12tego" to by bylo dobrze.

11/12 bluzga znacznie wiecej, jak idzie "gola" to jeszcze pół biedy...

np. zaprosilem kiedys kolege na mecz Pogoni z ŁKS'em - całkiem niedawno, jeszcze w II lidze - gość mój jest z Łodzi (tyle, że akurat kibicuje RTS'owi...). Może jestem przewrażliwiony, ale pomimo nachmielenia się kilkoma chłodnymi Bosmanami,poczułem sie mocno niesmacznie,gdy prawie co chwila szło gromkie "Jude Jude cała Łódź".To żenujące, że coś takiego się u nas w ogóle śpiewa,tymbardziej,że jak zresztą wspomniałeś cały stadion najchętniej właśnie wtedy sie podłącza...

Jako że na brazylianę nie chodzę (wolę lokalną okręgówkę),w drodze wyjątku postanowiłem wybrać sie jesienią na mecz z Lechem. Zaprosiłem nań swoją kuzynkę pochodzącą z Poznania,ktorą akurat gościłem w domu. Jako, że czasem zdarza się jej skoczyć ze znajomymi na Bułgarską,chciałem pokazać jej jak to zajebiscie jest u nas w Szczecinie,co to Pogoń, licząc na jakiś fajną oprawkę ultras i ogolnie cos po czym ciary przechodzą na samą myśl.Nic fajnego się nie wydarzyło,oprawy nie było,"doping" - jeden wielki podsycony ogromnym wkurwieniem bluzg, jednym słowem nic, co mogłoby wywrzeć... Na dodatek na boisku w dupe 1:3...

I tak jest prawie zawsze... A najgorsze jest to, ze ten negatywny doping nie idzie juz (jak kiedys) w parze z równie głośno i chętnie wykrzykiwanym dopingiem pozytywnym, co tylko podkreśla wizerunek frustracji i zakompleksienia...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005