Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 13:17
A może z innej beczki. Może tak chóralne skandowanie "Paweł Drumlak". Kwiaty od klubu kibica i właścicieli klubu.
A na wstążkach w kwiatach napis "Dziękujemy, że Cie nie ma."
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 15:56
wystopujcie troche bo pierdolicie trzy po trzy. i tak Pawelek byl dlugo w Pogoni chociaz mogl ja dawno opuscic. i dobrze ze spierdolil od zezolca.przeciez nie musial lizac dupy panom ptasiorkom. jeszcze tak niedawno wszyscy wyzywali antoniego no a teraz jest cacy
powazny prezes jak podpisuje kontrakt z pilkarzem to sie z niego wywiazuje a nie probuje go zmieniac
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 17:30
Moim zdaniem Pawel nie jest zdrajca poniewaz to nie jego wina ze odszedl z Pogońi tylko wyzucil go zazad. A na waszym miejscu byscie chcieli byc bezrobotni bo na pewno nie dlatego Pawel poszedl do Cracovi bo ta dala mu najlepsza oferte.Owszem tez mi sie nie podoba ze wypowiadal sie tak o kibicach cracovi ale nie zapominajcie ze ten czlowiek pomugl Pogoni w wejsciu do ekstraklasy i mysle ze gdyby nie zazad gralby jeszcze dlugo dla Pogońi. Ja osobiscie na pewno nie bede go bluzgal ani wigwizdywal bo moim zdaniem na to nie zasluguje
No dobra powiedzmy, że mam troche inne zdanie na ten temat... No i chciałbym Ci polecić lekturę: "Słownik ortograficzny języka polskiego". Sory sam pewnie wale ortografami ale bez przesady...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 18:44
ludzie zastanowcie sie co wy piszecie Drumlak nie jest zdrajcą. A te prymitywne pomysły powitania go zachowajcie dla siebie przynajmniej nie popiszecie sie chamstwem głupota i prostactwem
widzimy sie na cracovii
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 18:45
to juz nie pamietasz jak po meczu z jaga powiedzial dosc wyraznie ze Pogon mecze kupuje (nie powiedzoal tego wprost ale kazdy wiedzial o co chodzi)[/cytat]
mam nadzieje ze to nie prawda z handlowaniem meczami przez Pogon chociaz kto wie....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876052 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.