| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 10/07/2004 18:51
> 24.07.2004 beniaminek ekstraklasy Pogoń Szczecin podejmie niemiecki zespół hert
> berlin prosimy o zrzutke na oprawe tel.4-614-542
podaj adres to przynose ci do domu.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 10/07/2004 22:33
Hilek, dostałeś ode mnie wiadomość na GG? Bo coś się nie odzywasz?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 11/07/2004 11:31
Po co oprawa na sparingu ? Chyba że ktoś bardzo lubi....8-)
btw. chyba sobie karnet zakupie albo nie, bo sobie biletów nie dostane z takich szlagierów jak Pogoń - Legia, Pogoń - Lech 
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-07-11 11:35]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 11/07/2004 11:42
Nom zgadzam się , po co robić oprawę sparingu ?? , lepiej przeznaczyć te pieniądze na oprawę kolejnych spotkań (Legia,Lech,Wisła) , swoją drogą to pierwsze słyszę o oprawach na sparingach..........
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 11/07/2004 11:59
Kurwa,ale Wy wszyscy zyjecie tym co ktos napisze na necie...O Nowym88 nic nie wiem,wiec najprawdopodobniej jest to jakis wolny strzelec,ktory nie zna sie na klimatach i zadnych pieniedzy od nikogo nie powinien dostac.Co do oprawy na meczach sparingowych,ostatnio na fazke byla zrobiaona minioprawa przez chlopakow jezdzacych na wyjazdy+MW'03 na PN - Lech i bylo calkiem milo.Wierzcie mi,ze wszystko w sprawie opraw jest pod kontrola i zadne wynalazki typu Nowy88 nic w tej kwestii nie maja do powiedzenia.Wielka prosba, nie placzcie od razu jak ktos sie pojawi i cos napisze,bo to jest az smieszne...
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 11/07/2004 12:33
Panie Patyk spokojnie Nikt tu nie płacze, lepiej niech mi ktos powie czy tylko ten jeden sparing jest w Szczecinie bo jakoś nie moge znaleść się...i nie wiem
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|