| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 18:34
MASZ RACJE!!!!! Czlowiek wiele zrobil i należą mu się slowa uznania... Dzieki Panie Antoni!!!!! Ja przynajmniej doceniam Pana zaslugi!!!! Oby tak dalej....
|
Mike love POGOŃ ----- forever !!!
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 18:50
he he ciekawy temat, chyba sobie poczytam , a tak apropo, ktory to juz raz? 
po przeczytaniu
co ja mysle o ptaku wiekszosc bywalcow juz chyba wie i powtarzac sie nie bede 
do reszty chcecie mu podziekowac to podziekujcie, czy wszystko za was ma robic MW? [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2004-06-04 19:13]
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:21
Ja proponuje, zeby Ptak odszedl i nie niszczyl wiecej wspanialej atmosfery. Niech wroci gondor i wszystko znowu bedzie wspaniale. Bedziemy mieli wzmocnienia i wygramy Puchar Polski. Szkoda, ze okregowy.
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:35
Uważam ,że p. Ptak przegina , ciągle narzeka to na to ,a to na tamto . Przepraszam ale kto tu jest sposnorem , albo on zle pojmuje to słowo , ciągle narzeka w gazetach i jest to naprawdę ......
|
:
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:47
> czy wszystko za was ma robic MW?
Myślałem, że taką pełnią funkcję? Bo jeśli nie pełnią funkcji swego rodzaju reprezentantów kibiców, to po kiego chuja w ogóle są i jeszcze żądają pieniędzy od Ptaka lub innych kibiców?
Przy okazji wklejam mój post, który pewnie sam zniknął w następstwie niewyjaśnionych okoliczności.
Miałem tu już nie pisać, ale zmieniłem zdanie (na potrzeby tego tematu).
Pytanie do ortodoksyjnych przeciwników Ptaka. Czy każda osoba, która nie ma nic do Ptaka jest Ptakofanem? Jeżeli tak, to jesteście pojebani. Ja rozumiem pojęcie "Ptakofan" jako osobę, która będzie wspierać Ptaka zawsze i wszędzie, nieważne co się stanie. Czy znacie takie osoby? Ja nie znam. Z prostej przyczyny - Ptak nie zrobił niczego złego, więc takie osoby nie mogły się
pojawić.
Ja oceniam człowieka po tym, co robi, a nie po tym co potencjalnie może zrobić. Czy jesteście pewni, że Ptak zamierza się zmyć? NIE. Czy jesteście pewni, że Ptak jest tu tylko dla kasy? NIE. Czy Ptak zrobił dla Pogoni więcej dobrego niż złego? TAK.
Różnica między mną, a Wami polega na tym, że ja kieruję się faktami dokonanymi. Wy kierujecie się emocjami, spekulacjami i przeszłością.
Czy podoba Wam się to, czy nie - to w dużej mierze dzięki Ptakowi (NIE DZIĘKI WAM, MOI DRODZY) jesteśmy tu, gdzie jesteśmy. W pierwszej lidze. Ponownie.
Czy podoba Wam się to, czy nie - Ptakowi należy się wdzięczność za dotychczasowe dokonania w Szczecinie (jak każdemu, kto wykonał dobrą robotę). Nieokazanie tej wdzięczności (chociażby głupie prześcieradło z odpowiednim napisem, nikt przecież nie będzie rozkładał przed Ptakiem czerwonej wykładziny) jest przejawem ignorancji i głupoty.
Media traktują Ptaka stronniczo, czy podoba się to Wam czy nie, taka jest prawda obiektywna. Pokazuje się tylko złe strony, podkreśla się i wyolbrzymia potknięcia, nie zauważa zasług. Czy oczekiwanie chociażby głupiego "dziękuję" jest czymś nienormalnym?
Gdyby tak traktowano Was w pracy, długo byście tam wytrzymali? Pewnie nie, mimo że Wy mielibyście jakieś profity (pensja). A Ptak dokłada do interesu i mimo to jest opluwany.
Oceniajmy ludzi po faktach, a nie po artykułach szmatławych redaktorków. I bądźmy sprawiedliwi, a nie ślepi. Tylko o to mi chodzi. Nie nakłaniam Was do zmiany stosunku do Ptaka, traktujcie go tylko jak człowieka, nic więcej.
A jak coś spieprzy lub zacznie zwijać manatki po ubiciu interesu, wtedy róbcie z nim co chcecie, wtedy ja również będę z Wami i będę pierwszym, który na niego nasra. Wtedy i ja będę miał do tego prawo, i Wy. Teraz tego prawa nie macie.
Pozdrowionka przesyła pan z wieloma szóstkami.
Pozdrawiam jeszcze raz.
[Ostatnio edytowane przez Viceroy: 2004-06-04 19:57]
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:49
> Uważam ,że p. Ptak przegina , ciągle narzeka to na to ,a to na tamto .
Być może reaguje zbyt emocjonalnie. Ale to nie zmienia postaci rzeczy.
> Przepraszam ale kto tu jest sposnorem
Sponsorem jest Bosman. Ptak jest inwestorem.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:58
> > czy wszystko za was ma robic MW?
Myślałem, że taką pełnią funkcję? Bo jeśli
> nie pełnią funkcji swego rodzaju reprezentantów kibiców, to po kiego chuja w
> ogóle są i jeszcze żądają pieniędzy od Ptaka lub innych kibiców?
MW jest grupa ultras, wiesz chyba co znaczy to slowo?, chyba nie myslisz ze kazde haselko jakie sobie jeden z drugim internalta wymysla, to MW juz beda zapierdalac i robic transparent bo taka wola kibicow.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 19:58
> > czy wszystko za was ma robic MW?
Myślałem, że taką pełnią funkcję? Bo jeśli
MW zajmuje się przygotowaniem opraw meczowych (jest grupą ultras ;-) )... MW posiada też własne zdanie i jeśli nie chcą dziękować panu Ptakowi, to tego nie zrobią... Nawet pod wpływem kilku tysięcy onanizujących się z jego powodu wiernych fanów ;-)
[Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2004-06-04 19:59]
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:02
Hilek, na pewno nie onanizuję się pod wpływem Ptaka, zaręczam. A co do MW, o tym co miałem na myśli pogadamy w cztery oczy 
Pzdr, 666.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:19
> > może sam zaczniesz
> finansować klub
>Ja już go finansuje kupując bilecik na każdy mecz
> 
> ozdro dla normalnych
>tylko że pan Ptak dał 8mln zł,a ty raptem 10 zł
> na jeden mecz,wpływy z biletów to tylko 22% budzetu klubu
Kazdy daje tyle ile moze!!!
To nie ja zalozylem sobie za cel prowadzenie klubu - tylko Ptak
Jesli nie daje rady - to nie wstyd. Tylko ze takie sciemnianie i wieczne narzekanie moze wkur... nawet najspokojniejsza osobe. Jesli mu brak kasy powinien zabrac sie sie za marketnig i szukanie sponsorow. Ma do tego komorke marketingowa i to JA powinien rozliczac.
Jestesmy w Polsce . Tu nie ma Latwo!! Kazdy ma tyle na ile sobie zapracuje albo ile ukradnie. Narzekaniem nic nie zdzialasz a narobisz sobie wrogow.
Pozdrawiam wszystkich.Ptakofanow, neutralnych i tych ktorzy P. maja w d.
Pogon laczy a nie dzieli
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:22
Dobra przebrnelem przez ta sterte komentarzy.
Pierwsze co widze to Pogon teraz ma pelno oodanych kibicow. Tylko gdzie oni krwa byli rok temu....
Zadnym politykom, dzialaczom nie zamierzam dziekowac to po drugie, bo POGON TWORZA KIBICE. Niektorzy juz dziekowali Bekdasowi i co...
Moze i Ptak ma troche racji ze sam tego w pierwszej lidze tego nie pociagnie, tylko za co on placi ludziom od marketingu itp.?? Znajac zycie jak zacznie sie gra na I ligowym froncie i slabsze wyniki to duzo obecnych entuzjastow przestanie chodzic i dochody spadna. Wszyscy politycy szczecinscy pewno teraz swietuja awans ale jak trzeba gadac o konkretach to ich nie ma. Niech daja SPOLCE MKS, powtarzam spolce a nie konkretnej osobie, tereny pod sniezna gorke to w koncu moze klub bedzie mial jakies stale i pewne zrodlo finansowania a przy okazji utorzy nastepne miejsca pracy. Mozna to zrobic, tak jak to zrobili ludzie z PW podpisujac umowe z Ptakiem w której reprezentowali interesy nasze i zrobili to dobrze. No i oczywiscie niech miejscy politykierzy przestana sie klocic, robic wlasne interesy i rzadac lapowek a zajma sprawami miasta i takze stadionem, ktory moze byc jego wizytowka. W calej Europie kluby pilkarskie to biznes, ktory robi sie dzieki kibicom.
PS, Jakos nie slyszalem, zeby fani Chelsea dziekowali Abramowiczowi a co do IV ligi to na nia tesh chodze i nie narzekam z tego powodu.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:24
> > Miałem tu już nie pisać, ale zmieniłem zdanie (na potrzeby tego
> tematu).
Pytanie do ortodoksyjnych przeciwników Ptaka. Czy każda osoba,
> która
> nie ma nic do Ptaka jest Ptakofanem? Jeżeli tak, to jesteście pojebani. Ja
> rozumiem pojęcie "Ptakofan" jako osobę, która będzie wspierać Ptaka zawsze i
> wszędzie, nieważne co się stanie. Czy znacie takie osoby? Ja nie znam. Z
> prostej
> przyczyny - Ptak nie zrobił niczego złego, więc takie osoby nie mogły się
> pojawić.
Ja oceniam człowieka po tym, co robi, a nie po tym co potencjalnie
> może zrobić. Czy jesteście pewni, że Ptak zamierza się zmyć? NIE. Czy jesteście
> pewni, że Ptak jest tu tylko dla kasy? NIE. Czy Ptak zrobił dla Pogoni więcej
> dobrego niż złego? TAK.
Różnica między mną, a Wami polega na tym, że ja
> kieruję
> się faktami dokonanymi. Wy kierujecie się emocjami, spekulacjami i
> przeszłością.
Czy podoba Wam się to, czy nie - to w dużej mierze dzięki
> Ptakowi (NIE DZIĘKI WAM, MOI DRODZY) jesteśmy tu, gdzie jesteśmy. W pierwszej
> lidze. Ponownie.
Czy podoba Wam się to, czy nie - Ptakowi należy się
> wdzięczność za dotychczasowe dokonania w Szczecinie (jak każdemu, kto wykonał
> dobrą robotę). Nieokazanie tej wdzięczności (chociażby głupie prześcieradło z
> odpowiednim napisem, nikt przecież nie będzie rozkładał przed Ptakiem czerwonej
> wykładziny) jest przejawem ignorancji i głupoty.
Media traktują Ptaka
> stronniczo, czy podoba się to Wam czy nie, taka jest prawda obiektywna.
> Pokazuje
> się tylko złe strony, podkreśla się i wyolbrzymia potknięcia, nie zauważa
> zasług. Czy oczekiwanie chociażby głupiego "dziękuję" jest czymś nienormalnym?
> Gdyby tak traktowano Was w pracy, długo byście tam wytrzymali? Pewnie nie, mimo
> że Wy mielibyście jakieś profity (pensja). A Ptak dokłada do interesu i mimo to
> jest opluwany.
Oceniajmy ludzi po faktach, a nie po artykułach szmatławych
> redaktorków. I bądźmy sprawiedliwi, a nie ślepi. Tylko o to mi chodzi. Nie
> nakłaniam Was do zmiany stosunku do Ptaka, traktujcie go tylko jak człowieka,
> nic więcej.
A jak coś spieprzy lub zacznie zwijać manatki po ubiciu
> interesu,
> wtedy róbcie z nim co chcecie, wtedy ja również będę z Wami i będę pierwszym,
> który na niego nasra. Wtedy i ja będę miał do tego prawo, i Wy. Teraz tego
> prawa
> nie macie.
ZGADZAM SIE W
> 100% z TOBĄ!!!
JA TEZ CIEBIE POPIERAM !!!!!! PRZYPOMINAM ZROBIC TRANSPARENT DLA ANTONIEGO "DZIEKUJEMY CI ANTONIO" CI CO CHCA TO ZROBIC TO NAPISZCIE TU BO JAK NIETO SAM ZACZNE ROBIC !!
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:28
> > > czy wszystko za was ma robic MW?
Myślałem, że taką pełnią funkcję? Bo
> jeśli
MW jest
> grupa ultras, wiesz chyba co znaczy to slowo?, chyba nie myslisz ze kazde
> haselko jakie sobie jeden z drugim internalta wymysla, to MW juz beda
> zapierdalac i robic transparent bo taka wola kibicow.
ALE JAK CHYBA WIEKSZOSC KIBICOW CHCE TRANSPARENT KTORY PODZIEKUJE MU ZA TO ZE TU PRZYSZEDL TO CHYBA POWINNO SIE WZIAC ZA TO (MW niemam do was takic hszczegolnych pretensji ale mam nadzieje ze to zrobicie i was we wlasnej osobie o to prosze!!)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:34
A ja myślę, że Ptak sonduje nastroje w narodzie i sprawdza, w jaką panikę ludzie w magistracie wpadną po jego deklaracja o chęci odejścia. Pan Ptak zrobił dla Szczecina, a w szczególności Pogoni bardzo dużo i co do tego chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwości. Chęć odejścia takiego inwestora, na którym Prezydent Jurczyk ostatnimi opiera całą swoją kampanię musi wzbudzić strach w Urzędzie Miejskim i przyspieszyć działania zmierzajace do uzyskania przez Pana Ptaka jak największych korzyści finansowych. Pod tym względem Pan Ptak jest bardzo dobrym graczem biznesowym.
Co do histerii wśród kibiców, która to wybuchła po dzisiejszym artykule, to z całą pewnością jest ona wliczona w strategię wywoływania strachu w UM. W końcu tak liczna grupa kibiców jest bardzo dużą siłą nacisku, nie można jej bagatelizować.
A z kolei jeśli ktoś zapyta, co w tej sytuacji z Pogonią to myślę, że niewiele się zmieni. Dla nas jest ona wielką chlubą i miłością, a dla Pana Ptaka - hobby, ale i (a może przede wszystkim) inwestycją, która musi przynosić profity. Zatem nie można tak poprostu wynieść się ze Szczecina pod pozorem obrażalstwa tym bardziej, że umowa pomiędzy Panem Ptakiem a Stowarzyszeniem MKS Pogoń nie pozwala mu na samodzielne przeniesienie klubu do innego miasta. Więc najpierw trzeba sprzedać udziały w MKS Pogoń. Na klub w takiej kondycji z całą pewnością chętni by się znaleźli.
Ale koniec tych wywodów. Sądzę, że Ptak dobrze gra i Pogoń dobrze gra. Z tych gier musi wyjść mocna drużyna na I ligę, czego sobie i wszystkim kibicom Pogoni serdecznie życzę.
Pozdrowienia dla wszystkich.
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:34
Kwestię transparentu zostawmy, to był tylko temat poboczny, a wszystko już z Hilkiem wyjaśnione.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:40
> > > Miałem tu już nie pisać, ale zmieniłem zdanie (na potrzeby tego
> tematu).
Pytanie do ortodoksyjnych przeciwników Ptaka. Czy każda osoba,
> która
> nie ma nic do Ptaka jest Ptakofanem? Jeżeli tak, to jesteście pojebani. Ja
> rozumiem pojęcie "Ptakofan" jako osobę, która będzie wspierać Ptaka zawsze i
> wszędzie, nieważne co się stanie. Czy znacie takie osoby? Ja nie znam. Z
> prostej
> przyczyny - Ptak nie zrobił niczego złego, więc takie osoby nie mogły się
> pojawić.
Ja oceniam człowieka po tym, co robi, a nie po tym co potencjalnie
> może zrobić. Czy jesteście pewni, że Ptak zamierza się zmyć? NIE. Czy jesteście
> pewni, że Ptak jest tu tylko dla kasy? NIE. Czy Ptak zrobił dla Pogoni więcej
> dobrego niż złego? TAK.
Różnica między mną, a Wami polega na tym, że ja
> kieruję
> się faktami dokonanymi. Wy kierujecie się emocjami, spekulacjami i
> przeszłością.
Czy podoba Wam się to, czy nie - to w dużej mierze dzięki
> Ptakowi (NIE DZIĘKI WAM, MOI DRODZY) jesteśmy tu, gdzie jesteśmy. W pierwszej
> lidze. Ponownie.
Czy podoba Wam się to, czy nie - Ptakowi należy się
> wdzięczność za dotychczasowe dokonania w Szczecinie (jak każdemu, kto wykonał
> dobrą robotę). Nieokazanie tej wdzięczności (chociażby głupie prześcieradło z
> odpowiednim napisem, nikt przecież nie będzie rozkładał przed Ptakiem czerwonej
> wykładziny) jest przejawem ignorancji i głupoty.
Media traktują Ptaka
> stronniczo, czy podoba się to Wam czy nie, taka jest prawda obiektywna.
> Pokazuje
> się tylko złe strony, podkreśla się i wyolbrzymia potknięcia, nie zauważa
> zasług. Czy oczekiwanie chociażby głupiego "dziękuję" jest czymś nienormalnym?
> Gdyby tak traktowano Was w pracy, długo byście tam wytrzymali? Pewnie nie, mimo
> że Wy mielibyście jakieś profity (pensja). A Ptak dokłada do interesu i mimo to
> jest opluwany.
Oceniajmy ludzi po faktach, a nie po artykułach szmatławych
> redaktorków. I bądźmy sprawiedliwi, a nie ślepi. Tylko o to mi chodzi. Nie
> nakłaniam Was do zmiany stosunku do Ptaka, traktujcie go tylko jak człowieka,
> nic więcej.
A jak coś spieprzy lub zacznie zwijać manatki po ubiciu
> interesu,
> wtedy róbcie z nim co chcecie, wtedy ja również będę z Wami i będę pierwszym,
> który na niego nasra. Wtedy i ja będę miał do tego prawo, i Wy. Teraz tego
> prawa
> nie macie.
ZGADZAM SIE W
> 100% z TOBĄ!!!
JA TEZ CIEBIE POPIERAM !!!!!! PRZYPOMINAM ZROBIC TRANSPARENT
> DLA ANTONIEGO "DZIEKUJEMY CI ANTONIO" CI CO CHCA TO ZROBIC TO NAPISZCIE TU BO
> JAK NIETO SAM ZACZNE ROBIC !!
Bartollo ty o nic nie proś sam w tym poście który tutaj cytuję napisałeś że odjebiesz ten transparent więc rób. Efekty zobaczym na GKS [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-06-04 20:41]
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:41
Dziwne zamiast sie cieszyc ze Pogoń awansowala do I ligii zaczynaja sie problemy wsrod wlascicieli itd.
Ale Ptak nie moze odejsc i tego niezrobi.Naleza mu sie podziekowania A co do Jurczyka to wykazal sie wielkim czynem bo przynousł przed referendum makiete z mysla o tym ze wiekszosc z nas przekupi tym.I co?? NIC to na niego powinien byc jakis transparencik tak żeby mu glupio sie troszke zrobilo...
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7