| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 22:19
Jeśli ten herb to dowcip to autorom gratuluje poczucia humoru ... Niestety niemam dekoderu Polsatu i będe skazany na słuchanie audycjii w radiu przerywaną debilną szafą grającą chociaż mam cichą nadzieje że na ten mecz zrobią wyjątek :/ [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-05-20 22:20]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 22:58
Moim zdaniem bedzie 0:1 dla Pogoni oczywiscie, bo cracovia jest slaba jak pies!!! Do boju MKS do boju MKS marsz, marsz, marsz do boju marsz Zwyciestwo czeka nas do boju MKS!!!
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 23:31
, chyba obejrze w Feniksie z kimś normalnym "> Trzeba
> cos zrobić żeby do Bielska pojechać 
myśle że najłatwiej będzie wsiąść w pociąg
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 21/05/2004 09:16
> Jeśli ten herb to dowcip to autorom gratuluje poczucia humoru ... Niestety
> niemam dekoderu Polsatu i będe skazany na słuchanie audycjii w radiu przerywaną
> debilną szafą grającą chociaż mam cichą nadzieje że na ten mecz zrobią wyjątek
> :/
Borys na stronie Craxy mozna wyczytac ze transmisja bedzie rowniez w Radiu Krakow (pewnie troszke stronnicza ale bez grajacej szafy )
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 22/05/2004 00:01
> Już w najbliższą sobotę w programie Studio Futbol Polsat Sport pokaże na żywo
> mecz Cracovia - Pogoń Szczecin - pisze Super Express.
>- Wywróciliśmy naszą
> ramówkę do góry nogami - przyznaje Paweł Wójcik z Polsatu Sport.
No wywrócili jak cholera.Ze strony polsatu sport program na jutro:
17:25 Studio futbol - skróty pozostałych spotkań Bundesligi
17:30 2. liga polska
mecz: Cracovia Kraków - Pogoń Szczecin
18:30 Finał Pucharu Szkocji
mecz: Celtic Glasgow - Dunfermline Athletic
19:20 Studio futbol - skróty pozostałych spotkań Bundesligi
....
Czyżby jakieś przecieki o wcześniejszym przerwaniu meczu?
A tak na poważnie jestem ciekaw jak pokażą polską ligę w polsacie.Ja obstawiam bezbramkowy remis.Mecz na pewno można będzie obejrzerć w corner pubie (tak się kiedyś nazywał..) róg wyzwolenia i małopolskiej.
Pozdrawiam.
[Ostatnio edytowane przez tatran: 2004-05-22 00:02]
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 22/05/2004 00:36
jestem pewien ze Polsat jutro cos zjebie z ta relacja tylko sie zastanawiam co? a co do meczu to czeka nas wg mnie najtrudniejszy mecz sezonu weryfikujacy bezwzglednie nasze umiejetnosci! i nalezy chyba tylko wierzyc w naszych ze w koncu sie przelamia w meczu wyjazdowym! i na koniec powiem ze Cracovia wygrac musi a Pogon moze grac z mniejsza presja iwydaje mi se ze jest to NASZ duzy atut! a nawet w razie wpadki trzeba uwazac zeby nie bylyby to wynik wiekszy niz dwu bramkowy na korzysc Craxy!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 22/05/2004 13:51
Jeszcze nie zdąrzyłem wytypować wyniku tego spotkania...Moim skromnym zdaniem padnie wynik remisiwy 1:1, który jest bardzije korzystny dla ans, my nie musimy wygrać za wszelką cenę a z takiego remisu osobiście bedę zadowolony Pozostało mi tylko jakoś wykombinować miejsce, w którym będzie można obejrzeć meczyk...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 22/05/2004 21:17
niby wynik zajebisty ale ten karny z kapelusza (gość sie przy nim tak wyjebał jakby wpadł na minę) oraz zachowanie Bodzia przy strzale Węgrzyna mnie lekko dobiły
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 23/05/2004 14:52
cos sie tym krakusom pomieszalo i spiewali Pogon sledzie. A przeciez wg nich grala Piotrkovia, wiec czemu nie spiewali buraki na Piotrkovie?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 28/05/2004 08:58
> cos sie tym krakusom pomieszalo i spiewali Pogon sledzie. A przeciez wg nich
> grala Piotrkovia, wiec czemu nie spiewali buraki na Piotrkovie?
Dokładnie I jeszcze jedno: ich zgoda (arka) w gdyni twierdziła, że prawdziwe śledzie to oni.. Więc niech się zdecydują
ps. pozdro dla M.P wiadomo za co 
ps2. Bądź dumny z tego kim jesteś.. (śledź)
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|