| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:10
> zamknij ryj fan57 !!
jak mnie takie pedały denerwuja !!
to świadczy tylko i wyłącznie wiesz o czym?........
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:14
> a ty Slimos zamknij lepiej buzie i idź posłusznie spać ja ci mamusia kazała,
> lulu
ekil, do szkoły głąbie, do szkoły a
> nie na mecz!!!
> aidenMKS odjeb się i ty wypierdalaj oky, głąbie!!!!
Gosciu przegiołes pałe z tymi tekstami
Jesli jestes taki hojrak i Hi-Man to może chcesz się ustawić na wymiane zdań w realu bo chciałbym Ci przekazać kilka rad o dobrym wychowaniu
[Ostatnio edytowane przez slawekk: 2004-05-16 01:17]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:29
slawekkk, synku przytul się do cycuszka mamusi i zaśnij spokojnie dziecko oky?!!!!!
a na realu dziecko będziesz miał zmieniną pieluszkę !!!! [Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-05-16 01:43]
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:33
fan 57 masz niby tyle latek a zachowujesz sie jak gowniarz
bez pozdrowiem
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:36
Fan57 myslalem, ze mozna z Toba prowadzic rzeczowa dyskusje, ale ty potraktowales to forum jak chata przypierniczajac sie do 3 drugiej wypowiedzi.Za duzo bosmana?? Moze autorami niektorych znich byli nastoletni uczesnicy forum, ale to nie znaczy zeby ich odrazu obrazac!! Na forum kazdy moze prezentowac swoje zdanie. Zachowujesz sie jak to ty bylbys wszystko wiedzacy, a inni maja sie ciebie sluchac jak stado baranow...Uszanuj innych. Bo taka forma dyskusji spowoduje tylko wyniane wyzwisk...
Ps. Ale sie dzisiaj zrobilem kulturalny....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 02:08
poniekąd masz rację i na tym całym forum, naprawdę nie chciałem nikogo urazić, ja jestem z natury naprawdę bardzo spokojnym ludziem.
Ale wiesz co, wkurwia mnie takie coś,: ktoś deklaruje się jako kibol i idzie na stadion i zaczyna złożeczyć policji (JPJ) nawet ani raz nie spojżawsziy w stronę boiska, nie ja to zaobserwowałem ale mój 10cio letni syn zwrócił mnie na to uwagę!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 02:22
Ale wiesz co, wkurwia
> mnie takie coś,: ktoś deklaruje się jako kibol i idzie na stadion i zaczyna
> złożeczyć policji (JPJ) nawet ani raz nie spojżawsziy w stronę boiska, nie ja to
> zaobserwowałem ale mój 10cio letni syn zwrócił mnie na to uwagę!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zmienisz tej sytuacji. To co robia inni to juz ich wybor. A co do Policji to przekonalem sie tydzien temu na wlasnej skorze jacy ludzie tam pracuja i jak postepuja, jak traktuja kibicow. Sami przekonali mnie, ze zasluguja na hasla spiewane na stdionach. Ale rozwalaja mnie 12-stki ktorzy ...spiewaja zawsze i wszedzie... w tlumie, lub idac ulica, ale jak cos sie zaczyna dziac to spierniczaja gdzie pieprz rosnie....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 02:27
Chciałbym przeprosić wszystkich forumowiczy za momentami głupie stwierdzenia i texty, ale zbieram materiały o zachowaniach ludzkich do pracy dyplomowej którą będę zaliczał w Malme. Jeszcze raz, przepraszm wszystkich których uraziłem i być może obraziłem.
DoZoba
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 08:13
heehe troche sie nam sytuacja na forum zaognila 
No ale chyba bedzie ok...zwlaszcza po takim zwyciestwie!!
Fan nie wiem dojakiej pracy zbierasz materialy ale prowokujac ludzi nigdy nie zdobedziesz materialow obiektywnych !!!!
Meczu nie bede komentowal. Po prostu dobra robota!
Natomiast nasuwa mi sie jedna uwaga. Na wszystkich forach Pogoni po kazdym meczu w Szczecinie jest walkowany temat muzyki. Czy ludzie ktorzy odpowiedzialni sa za cos w naszym klubie nie czytaja forow?!?! Moze jakies osoby STAD maja odpowiednie wtyki aby uswiadomic kogo trzeba nie tylko w sprawach tej muzy?
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 09:19
Jakoś nie chce mi się wierzyć że ten Piast jest faktycznie taki słaby... przecież 5-0 to był najniższy wymiar kary! Tyle się teraz słyszy o ustawianych meczach w 2 lidze... Wracając do meczu to Olo jak zawsze najlepszy tylko że teraz dołączył do niego Michalski (widać jak temu kolesiowi zależy na wynikach, mało kto tak przeżywa mecz). Widzów mało ale każdy się chyba tego spodziewał - taka pogoda, no i nieatrakcyjny przeciwnik. Doping też wygląda coraz lepiej
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 09:56
5:0 !!!! Piekny wynik.Druga połowa zdecydowanie lepsza...Wspaniala akcja przeciw policji !!!doping też swietny.Kasów przy wyjsciu zabrakło eheheheh 
PS: Co pisalo na tych płutnach ?
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 10:01
> Kazmierczaka! akcja AntyPolicyjna uczenie reszty stadionu dopingu oraz sam
> doping na 5+ . Szacunek dla tych ktorym wciaz sie chce i wciaz probuja
> wprowadzic zmiany w dopingu na lepsze!
Fan57 ty chyba nie ogladales zadnych
> wiadomosci wciagu tego tygodnia bo chyba nie slyszales o ostatnich "wyczynach "
> poslkiej policji i o zabitych niewinnych ludziach w łodzi i poznaniu? wiec
> prosze cie zamilcz zreszta to mi sie najbardziej podobalo kiedy prawie caly
> stadion spiewal JPJ !
a tobie prawdopodobnie szczeniaku chodzi o to żeby w
> Szczecinie btł trzeci zabity - TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczeniaku to sobie mozesz mowic ale do swoich kolegow o ile ich wogole masz...zreszta nie bede sie znizal do twojego bardzo niskiego poziomu inteligencji..powiem ci tylko jedno marna prowokacja!!!! zreszta i tak dostaniesz BANA wiec szkoda czasu na ciebie! i nawet twoje przeprosiny tu duzo nie zmienia bo to ze piszesz nawet jakas prace dyplomowa nigdy cie nie bedzie usprawiedliwialo bo obrazania innych bez podstawnie! [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-05-16 10:05]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 10:03
Ja nie wiem co napisać bo wszystko już prawie napisane ładny wynik , dobry doping , dobre akcje ze zbieraniem kasy na oprawe
jakiś koleś miał sie zgłosić ??
pozdr
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 10:45
Napisy na płótnach !
Jadąc w kolejności ich pokazywania :
"Pieprzę to całe zgromadzenie jestem chuliganem i już się nie zmienie"
"Jebany pies z pistoletem w ręku chce bym się bał ja nie czuję lęku"
"Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja"
A flag wokół boiska nie było właśnie ze względu na tą akcję
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 11:16
> Napisy na płótnach !
Jadąc w kolejności ich pokazywania :
"Pieprzę to całe
> zgromadzenie jestem chuliganem i już się nie zmienie"
"Jebany pies z
> pistoletem w ręku chce bym się bał ja nie czuję lęku"
"Gumowe, ostre, nogi
> czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja"
A flag wokół boiska nie
> było właśnie ze względu na tą akcję 
Zajebiste hasła, ciekawe kto ma taki polot twórczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3