| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 14:55
o 12 było juz okkoło 70 osób ! BIlety zaczeli sprzedawać kilka minut po 13 30 !Wtedy juz niewidziałem ile osób byłobo stałem 10 metrów od kasy ! ale koleś mi mówił że było okoł0 200 ludzi ! Pierwszy który stał w kolejce ustawił się w niej przed 8 !!! Brawo dla tego pana ! Wkurwiły mnie te zasrane koniki stoje 3 godziny przed kasą a tu koles przychodzi pietnaście minut przed i się wpycha!
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 15:34
No ja przyszedłem około 13.40 i stanołem na koniec kolejki, kolejka zakręcała koło stadionu i kończyła się prawie koło działek. Postałęóóło 30 minut i poszlśmy z kolesiem spróbować wepchać się na lewo udało się, jestem bardzo zadowolony i posiadam bilet na sektor 12, co z tego że już same chujowe miejsca, ale bilet jest
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 15:41
> No ja przyszedłem około 13.40 i stanołem na koniec kolejki, kolejka zakręcała
> koło stadionu i kończyła się prawie koło działek. Postałęóóło 30 minut i
> poszlśmy z kolesiem spróbować wepchać się na lewo udało się, jestem bardzo
> zadowolony i posiadam bilet na sektor 12, co z tego że już same chujowe miejsca,
> ale bilet jest
no ja byłem o 10.30 z przerwami i bilet tez dostalem centralnie na srodek 12 miejsce dobre.teraz pora czekać na mecz.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 18:07
o ja **** jakie zainteresowanie przed tymi kasami mam 1 sektor rząd .. 2 od dołu <lol> to se najwyżej postoje... dobrze że spotkałem kumpla bo bym se nic nie kupił (przy kasach byłem gdzies o 14.40?)
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 18:21
Qrde a ja sie niestety nie załapałem. Pojechałem kiedy mogłem , postałem z 15 min a tu mowia ze zostaly tylko bilety po 80 zl . I tak dobrze ze stalem tylko 15 min , Ci co stali juz przy kasach musieli byc wqrwieni.
MA KTOS DO SPRZEDANIA BILET ?? JAK COS TO PROSZE O KONTAKT NA GG : 3145760
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 18:48
Ja dostałem dobre miejsca na 12 ale co tam się działo pod kasą jak zwykle kolejka nagle się potroiła wszyscy zaczeli się pchać itd.ale jestem zadowolony miałem farta.
P.S.stałem od 10
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 22:29
> Qrde a ja sie niestety nie załapałem. Pojechałem kiedy mogłem , postałem z 15
> min a tu mowia ze zostaly tylko bilety po 80 zl . I tak dobrze ze stalem tylko
> 15 min , Ci co stali juz przy kasach musieli byc wqrwieni.
MA KTOS DO
> SPRZEDANIA BILET ?? JAK COS TO PROSZE O KONTAKT NA GG : 3145760
pewnie koniki beda mialy , he he GG nie znam.
to zapowiada sire najwiekszy piknik ewropy. Ile oni mieli tych biletow dal kibicow 1000?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 00:11
> JA JUZ SŁYSZAŁEM ŻE KONIKI SPRZEDAJĄ ZA 100 ZŁ
jak nikt by u takiego smiecia biletu nie kupował to na nastepnym meczu by juz nimi nie handlował
to chyba jedyny sposob na zlikwidowanie tego procederu (poza uzyciem metod niewerbalnych)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 07:59
jeśli ,,konie "sprzedają po 100 zł to warto szybko wykupić te po 80 zł.
Można też zapytać w dużych zakładach pracy (UM,PKP,TP.S.A)bo oni sporo pobrali bo bilety częściowo były dofinansowane i pewnie bez problemu wielu odstąpi za normalną cenę.
A KONIOM MÓWIĘ NIE I NASYŁAM URZĄD SKARBOWY ZA NIELEGALNY OBRÓT BEZ ZEZWOLENIA NA DZIAŁALNOŚĆ .
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 13:07
> JA JUZ SŁYSZAŁEM ŻE KONIKI SPRZEDAJĄ ZA 100 ZŁ
moze bede mial do sprzedania bilet na 12 za 60zl, jakby byl ktos chetny to gg w profilu...
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 17:22
Czesc ! Wczoraj rano czekałem za biletami od 8 do 14 (co prawda jeden ziomus mnie zmienial ;] ) bylem za taka grupa drugi. Ok godz 12 bylo conajmiej z 70 osob wedlug mnie nawet i wiecej. Mi udalo sie kupic bilet ale ...przy samym plocie na dole bo za 30 i 50 juz tylko takie zostaly a za 80 to mi sie nieoplacalo, bo musialem kupic dla swojej rodziny.
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 19:06
Typy nie zalamujecie mnie...co to za roznica ktory macie rzad na 12stce - przeciez wiadomo ze tam bedzie mlyn i tam siedziec nikt nie bedzie! pozdro
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|