| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 31/08/2004 07:24
Arek87 - vlepy dobre... szczególnie graficznie są cacy... rozkminiaj dalej - ale projekty podrzuć mi na gadu - numer znasz... Pzdr
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 31/08/2004 15:57
odcinajac sie od problemow klubowych zrobilem nowa vlepe i dopiero rozkminilem ze wczesniej robilem za male ;p oto ona :

|
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 31/08/2004 20:17
widze że kilka osób nabrało zapału do pracy i w niedługim czasie coś może z tego być więc 3 prośby:
- nie róbcie projektów z postaciami z bajek... szkoda Waszej pracy, bo prawie na bank takie vlepy nie będą wydrukowane... chyba że projekt naprawde zrobi wielkie wrażenie
- projekty róbcie najlepiej o wymiarach 50x50mm w rozdzielczosci 300 DPI ( 590x590 pixeli)
- projekty podsyłajcie do mnie - nie wklejajcie na forum (konkurencja nie śpi - moje gg: 4974083,
ewentualnie e-mail: [email protected]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/09/2004 14:36
> no i co z waszym zapałem?
ja zrobilem jedna nowa ale niewiem taka sobie chyba jest , i jeszcze 3 ale niewiem jakie hasla tam dac zeby nie byly dretwe , a Ciebie nie ma na gg nigdy to nie moge sie skontaktowac
|
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/09/2004 21:37
> > no i co z waszym zapałem?
>
> ja zrobilem jedna nowa ale niewiem taka sobie chyba jest , i jeszcze 3 ale niewiem jakie hasla tam dac > zeby nie byly dretwe , a Ciebie nie ma na gg nigdy to nie moge sie skontaktowac 
no takie mam zajebiste wakacje ze mnie nigdy nie ma 
zostaw projekty na mejlu - [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 07/09/2004 21:33
> wyslalem 3 projekty na ten adres co podales ...
ten motyw z jaskinia bardzo fajny... podoba mnie sie ;-)
daj mi swoje gg tak zebysmy mogli sie jakos porozumiec - zagadam jak bede mial chwile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 04/10/2004 00:45
Spoko, wszystko do nas dochodzi. Nie tylko pan H. czuwa Dziękujemy za projekty i mile widziane są następne.. Póki co, zatrzymamy je do wewnętrznego wglądu. Żadnych promocji Jarek nie ma i nie będzie Szczególnie dla Ciebie !
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|