Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> leperjada!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MiSiEk_sz-n
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8080 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 22:03
Ludzie wydaje mi sie ze osoby kture pierdolom od zeczy ze doping chujowy ze to im sie niepodoba i tamto to oni wogule niewiedza co piszom wpadnie ci jakis debil i pieprzy od zeczy człowieku zastanów sie co ty piszesz jak ci sie niepodoba to nie spiewaj nic i zamknij morde i nawet sie niewypowiadaj na ten temat [Ostatnio edytowane przez MiSiEk_sz-n: 2004-03-21 22:06]

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 22:12
Kiełbasiany Nafciarzu: jako jedyny od nas nie pojechałem ja - bo jak mam jechać z takim kretynem jak ty to mi się odechciewa. ("trzeba fazować"). Co do naboru to również nie pierdol głupot :)

ekil: po pierwsze - drzwi wcale nie są otawrte - są uchylone :)
nie można organizować naboru - w ekipie muszą być ludzie którzy znają się wzajemnie i to dosyć dobrze, każdy musi wiedzieć w jakim stopniu może polegać na każdym z pozostałych członków ekipy. Więc jeżeli ktoś do nas dołacza to nie na zasadzie naboru. Są to pojedyńcze osoby, które wprowadzane są stopniowo - tu nie ma tak że zagaduje mnie ktoś przez gg mówiąc "chce być w MW!" - takie coś nie przechodzi. Jeżeli koleś chce coś robić to powoli go wprowadzamu itd. I są (muszą być) to pojedyńcze osoby.

po drugie - nie zauważyłem na tym forum, ani na forum konkurencyjnym osób które powinny się znaleźć w tej ekipie - świadczy o tym chociażby ilość transparentów, jaka przybyła po ostatniej akcji (ZERO). Jeżeli nikomu nie chce się dupy ruszyć żeby wykonać zwykły trasparent to nie sądze żeby starczyło mu chęci i motywacji aby działać na nieco szerszą skalę.

pozdro.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 22:31
Uważam że doping a przedewszystkim jakość młynu można poprawic w jeden sposób...powinny być ograniczenia takie jak :

- wstęp od 16 lat (mam dość piszczących szczyli na młynie)

- nie powinny być też wpuszczane przedstawicielki płci pięknej ( bez urazy ale młyn to nie miejsce dla kobiet które i tak nie udzielają sie w dopingu)

- trzeba dać wszystkim do zrozumienia "jeśli nie masz zamiaru drzeć ryja przez cały mecz to wybierz sobie inny sektor"

Jeśli chodzi o piosenki to nikt tego nie zmieni ze mało kto zna wszystkie,poprostu prawdziwy kibic Pogoni będzie je znał lub będzie chciał je poznać...
to tyle....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 08:49
BoRyS dobrze gadasz wcałości popieram twój pomysł!!!!!!!!!!!!!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 08:58
a ja się nie zgadzam co do kobiet.. dzieciaki okej ale laski kibicują a poza tym pewnie większość przychodzi ze swoimi chłopakamii trochę nietaktowne byłoby to że on siedzi an 12 a ona na 11...moja szmula lubi piłke kibicuje już długo Pogoni razem ze mną i nie chciałbym,żeby jakieś menele na innym sektorze ją zaczepiali-chcę żeby była blisko mnie i tak ma zostać!!!Co do osób poniżej 16 lat okej...

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Mayday
Kibic
Na forum od 8639 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 09:23

ekil: po pierwsze - drzwi wcale nie są
> otawrte - są uchylone :)
nie można organizować naboru - w ekipie muszą być
> ludzie którzy znają się wzajemnie i to dosyć dobrze, każdy musi wiedzieć w jakim
> stopniu może polegać na każdym z pozostałych członków ekipy. Więc jeżeli ktoś do
> nas dołacza to nie na zasadzie naboru. Są to pojedyńcze osoby, które wprowadzane
> są stopniowo - tu nie ma tak że zagaduje mnie ktoś przez gg mówiąc "chce być w
> MW!" - takie coś nie przechodzi. Jeżeli koleś chce coś robić to powoli go
> wprowadzamu itd. I są (muszą być) to pojedyńcze osoby.

po drugie - nie
> zauważyłem na tym forum, ani na forum konkurencyjnym osób które powinny się
> znaleźć w tej ekipie - świadczy o tym chociażby ilość transparentów, jaka
> przybyła po ostatniej akcji (ZERO). Jeżeli nikomu nie chce się dupy ruszyć żeby
> wykonać zwykły trasparent to nie sądze żeby starczyło mu chęci i motywacji aby
> działać na nieco szerszą skalę.

Nic dodac nic ując...

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Jacho MKS
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 12:51
> Ludzie wydaje mi sie ze osoby kture pierdolom od zeczy ze doping chujowy ze to
> im sie niepodoba i tamto to oni wogule niewiedza co piszom wpadnie ci jakis
> debil i pieprzy od zeczy człowieku zastanów sie co ty piszesz jak ci sie
> niepodoba to nie spiewaj nic i zamknij morde i nawet sie niewypowiadaj na ten
> temat

[Ostatnio edytowane przez MiSiEk_sz-n: 2004-03-21 22:06]
Co do tych debil o których mówi miśieki to wypada spojżec na pisownie miśka.Człowieku ci co powinni się wypowiadać ,to te osoby które mają coś do powiedzenia w jaki sposób poprawić coś z dopingiem żeby naprawdę uginały się nogi tym co do nas przyjadą na Paprykanę,a nie na forum swoim się znas nabijają.Moim kolejnym pomysłem jest to zeby zorganizować nagranie wszystkich naszych piosenek śpiewanych przez nas i puszczanie początku nagrań na rozkrętke.A przy okazji zyski ze sprzedanych płyt przeznaczyć na oprawę meczów.Taką płytkę ja napewno kupię!!!!!

POGOŃ TO MY A NIE JAKIEŚ PTASZYNY!!!!!!!!!!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 13:27

> > nabijają.Moim kolejnym pomysłem jest to zeby zorganizować nagranie wszystkich
> naszych piosenek śpiewanych przez nas i puszczanie początku nagrań na
> rozkrętke.A przy okazji zyski ze sprzedanych płyt przeznaczyć na oprawę
> meczów.Taką płytkę ja napewno kupię!!!!!

Przecierz pare lat temu Quo Vadis nagral taka plytke... A pomysl z przychodzeniem 2 godzinnym przed meczem przynajmnmiej na razie jest dobry...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
-HL
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 13:42
>Jeśli chodzi o piosenki to nikt tego nie zmieni ze mało kto zna
> wszystkie,poprostu prawdziwy kibic Pogoni będzie je znał lub będzie chciał je
> poznać...
>to tyle....

Spiewnik jak sie wkurwie to sam za swoje pieniadze napisze, wydrukuje i skseruje bo to co sie teraz dzieje jest zenujace...Zenujace jest tez to ze piesni trzeba uczyc za pomoca spiewnika, ale coz...ot taki nasz szczecinski klimat;-)
pozdro

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 17:02
Po części rozumiem niektórych, którzy są nieco zawiedzenie tym co było zaprezentowane na meczu z ŁKS-em. Faktem jest, że mogło to wypaść znacznie lepiej, ale moim zdaniem jest to świetny pomysł, tylko wymaga on trochę większego wyćwiczenia...Jeśli ktoś będzie teraz zawsze kierował dopingiem przez mikrofon to bardzo dobrze, teraz przynajmniej doping będzie zgrany - popatrzcie jak dobrze to funkcjonowało (do czasu oczywiście...)! Jeśliby to dopracować to będzie naprawdę świetnie! Jestem jak najbardziej za. Jak to mówi pewno przysłowie: Nie od razu Kraków zbudowano/Pierwsze koty za płoty. Uczymy się przecież na własnych błędach i następnym razem wyeliminuje się te z tego spotkania i będzie dobrze! Brawo dla pomysłodawców!

Llibertat per a Catalunya!
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 17:19
Hanki popieram -ale kto się zajmie tym mikrofonem na następnym meczu?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 17:21
> Hanki popieram -ale kto się zajmie tym mikrofonem na następnym meczu?
jak to kto?! Mr.Krzysztof z Gryfina pseudonim "Guchy";)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 17:53
hehe to czekamy w takim razie na efekty jego pracy ;)pozdro

JP
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 18:16
O ile mikrofon będzie...

WFH - tylko nie to... ;)

MW'03
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7997 dni

Odp: leperjada!!! - 22/03/2004 18:27
W F H - jestem jak najbardziej za!!!!!! "... a tera kulwa wsisciii!!!!" [Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-03-22 18:29]

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768928732 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005