| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 20:18
przekonacie sie nie długo ze komus zalezy na niepowodzeniu Pogońi i zrobi tak ze ptak sobie wyjedzie
|
Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 20:35
> Misiaczku, mam jedno zajebiscie wazne pytanie :
o co ty kurwa walczysz
> ?!!?
hehe ziomek jest niezly
chce robic manifestacje, a nic sie nie dzieje,
Ptak zostaje, a nawet jak odejdzie to zostawia niezadluzony klub w IV lidze
moze mu sie podobalo na ostatniej manifestacji i chce sobie podymic 
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 20:40
>hehe... rozjebałeś mnie. Najwięcej to my mamy PtakoFanów, a ilu
> kibiców? Kto widział (sezon temu) ten wie...
Może kto był ten wie...
A Ptako czy Bekdaso czy jeszcze jakich tam innych fanów zawsze bedzie jak będą wyniki.
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 20:46
> harlem-czytaj uwaznie powiedziałem ze jak ''ptak odejdzie''
zwracam honor, ale i tak uwazam, ze po niepotrzebna zadna manifestacja
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 20:54
> helmut- teraz pewno chodzi i nie mow ze nie bo napewno chodzisz i gadasz ze
> ptakovia i takie tam a przyjdzie co do czego to na mecz lecisz bez sensu albo
> jestes kibicem terazniejszej druzyny albo nie
odpowiedź jest prosta - nie. Jestem kibicem Pogoni Szczecin i dlatego też pojawiam się na stadionie przy Twardowskiego - tak samo jak większość... co nie znaczy że będe wpadał w euforię po każdym zagraniu piłkarzyków ptaka... widzisz... dla niektórych Pogoń to coś więcej niż banda idiotów uganiających się za piłką ... POGOŃ jest na trybunach.... itp. itd. (chcesz się dowiedzieć wiecej to poczytaj sobie starsze tematy bo nie chce mi sie rozwodzić po raz 10452 na ten sam temat). pzdr.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:02
> harlem-ale dlaczego uwazasz ze nie trzeba jezeli ptak by odleciał ??
bo i tak nic one nie daja, poza tym ja za Ptakiem tesknic nie bede
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:03
>hehe... rozjebałeś mnie. Najwięcej to my mamy PtakoFanów, a ilu
> kibiców? Kto widział (sezon temu) ten wie...
Pod wzgledem kibicowskim bardzo tesknie za tymi czasami aż sie lezka w oku zakreca no ale jak faktycznie wiekszość ludz przychodzi poogladać mecz to nie ma co nawet probować :/ ale spokojni badzmy Pogoń nie zawsze bede wygywać przestaną to zobaczymy ilu mamy kibiców i wtedy taki misiek napisz ilu jest prawdziwych kibiców..... jak wogule sie pofatyguje na stadion [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-18 21:04]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:15
za czasow begdasa na 5 moze 6 meczach było duzo ludzi na legi wisle orlenie i tam jeszcze 2 lub 3 reszta meczy to było po 4 tys. na meczach a teraz srednia to 12 tys. teraz jest lepiej na meczach
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:19
tu sie zgodze z helmutem ,pogon to ludzie na trybunach a nie akurat w danym momencie wystepujacy w druzynie pilkarze ,teraz graja jedni za rok inni a na trybunch ludzie ci sami ,tylko czy to ze jak Pogoń wygrywa to przychodzi wiecej ludzi jest zle ??(wiadomo ze tak ,ale nie do tego zmierzam ) ludzie powinni byc z druzyna na dobre i na zle ,ale co im zrobisz ze przychodza na stadion jak Pogoń wygrywa ,wygonisz ich ?? pewnego typu ludzi juz nie nauczysz ze na mecz sie chodzi czy druzyna wygrywa czy nie .Ale jest nadzieja przecierz ,kupe 13,14-latkow ,dlaczego chodza na Pogoń ,bo chca byc tam gdzie jest modnie ale jednoczesnie wpaja sie im do lba chodzenie na mecze ,przyzwyczajenie zostaje i pozniej taki gosciu nie ma dylematu co zrobic ,pojsc z dziewczyna naa spacer ,z kolegami na piwo ,posiedziec w domu przed telewizorem ; gra Pogoń to jazda na stadion .Ale jezeli Pogon bedzie w 4 lidze to oni nie beda chodzic na stadion bo to inni tak robia(bo ci inni tak robic nie beda ) ,szacunek i przywiazania do klubu nie wywalczy sie na 4-ligowych boiskach(ilu jest zagorzalych fanow arkoni??(nic im nie ujmujac)) trzeba osiagac sukcesy ,sciagac na stadion jak nawiecej kibicow.
PS co do dyskusji o tym czy ptak i jego Pogoń to dobrze czy zle dla Szczecin sie wypowiadac nie bede ,bo uwazam to za bezcelowe ,on jest w tym momencie potrzebny temu klubowi i przyszlosci pilki w szczecinie
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:21
helmut- dla mnie tez Pogoń to cos wiecej i nawet jak bedzie trzeba to i na 4 lige bede chodził ale na razie mamy tą Pogoń a Ty jak nie chcesz to nie chodz skoro nie jestes kibicem terazniejszej druzyny
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:23
> za czasow begdasa na 5 moze 6 meczach było duzo ludzi na legi wisle orlenie i
> tam jeszcze 2 lub 3 reszta meczy to było po 4 tys. na meczach a teraz srednia
> to 12 tys. teraz jest lepiej na meczach
Jasne ze sie lepjej kielabaski sprzedaja
Widzisz dla ciebie najlepszym mecz byl zapewn Pogoń - Cracovia 3:0 a dla mnie Pogoń - KSZO 4:1 ten mecz zawsze zapadnie w mojej pamieć i nigdy go nie zapomne taki samy meczem byl by mecz Pogoń - Odra 7:1 ale niestety nie moglem być (co nie znaczy ze niechcialem) a ty wtedy sie smialeś jak widzialeś ten wynik a ja poczulem ze jestem druzynie potrzebny jak nigdy..... !!
a jeszcze dodam ze zazdroszcze tym co moga sobie jezdzi na wyjazdy ja nie moge bo mam rodziców jakich mam i oni nieche mnie puszczać chociaż w tej rudzie sprobuje coś zaliczyć i nie bedą to blekitni.....
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:25
no sory ale i na Pogoń 4-1 kszo byłem i na Pogoń 1-7 odra i zarowno na wileu innych w tym sezonie a jak dostalismy z gornikiem 0-9 to mi sie łezka w oku zakreciła i przezywałem to dlatego teraz chcem sie cieszyc tym co mamy [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-01-18 21:27]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7