Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak.... wiedzialem ze tak bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Nietoper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8480 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:26
To mieliśmy Pogoń...w 2 lidze...Ciekawe co będzie jak Ptak odejdzie??:(

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:26
> ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go
> krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na
> kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ
> TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w
> prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie
> bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej
> rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie
> nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy.
> Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie
> !!!!

Ja Tam się z tobą zgadzam Ptak zrobił na łaska że tu się przeniósł powinniśmy to wykorzystac a nie za to że Wielką Gwiazdę Drumlaka Pawła nie chce zatrzymać bo żądą piniądze z kosmu to zaraz go wszyscy tyrają . Ktoś kiedyś mądry powiedział :
"Nie ma ludzi niezastąpinych"
PeAcE

F48
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:30
"Ja Tam się z tobą zgadzam Ptak zrobił na łaska że tu się przeniósł
powinniśmy to wykorzystac a nie za to że Wielką Gwiazdę Drumlaka Pawła nie chce
zatrzymać bo żądą piniądze z kosmu to zaraz go wszyscy tyrają . Ktoś kiedyś
mądry powiedział :
"Nie ma ludzi niezastąpinych"
PeAcE"

pieniądze z kosmosu? przecież on przyjął kontrakt taki jaki mu zaproponowano...

W Jedności Siła...
PSG
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:33
> Ja was ludzie poprostu nierozumiem !!! O co wam wogole chodzi ... Ptak przybyl
> do szczecina abysmy mogli miec w szczecinie futbol na prawdziwie niezlym
> poziomie a wy mu plujecie za to prosto w twarz ...? Gratuluje wyboru...! Jak z
> was tacy twardziele to pojdzcie jutro kolo budynku klubowego..i poczekajcie na
> p.Ptaka..az wyjdzie ze spotkania i powiedzcie mu prosto w twarz ...to co o nim
> myslicie ..zacytuje slowa Rafala MkS...ktore zacytowal do mnie " nie
> powiedziales tego w twarz to nie powiedziales nic " wiec drogi Rafalku idz do
> p.Ptaka i idz mu powiedziec prosto w twarz co o nim myslisz :)
p.s- oczywisice
> tez ni jestem za tym aby odszedl Ptak od nas ..ale sadze ze te niektore slowa
> powinniscie zostaiwc na jutro po spotkaniu i pokierowac je do niego tylko wtedy
> gdy zdecyduje sie zostawic POGON !!!!!! A dlaczego np. pilkarze nie
> zaprostestuja przeciwko wyjazdowi ze szczecina ??:P

kozuch ty to zawsze jak cos pierdolniesz ...
nie zesraj sie przypadkiem ... wielka mi rzeczy podejsc do pana Ptaka ( jak to napisales lizodupie jebany ) i powiedziec mu co o nim mysle .

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:33
Tak Rafalku tez sie ciesze..to sa wymowki "dzieciaczkow " ( bez obrazy oczywiscie ) ale nie sadze abys cos powiedzial ptaszkowi :)

POGOŃ To My !
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:41
kibicuje Pogoni bo mieszkam w tym miescie. i nie ma dla mnie znaczenia czy jutro pojde na II lige cz na B klase. Na kolana przed zadnym panem z portfelem nie padne, bo za dumny jestem z miasta i klubu ktory tu jest. krotko klikam na forum ale spokojny jestem ze w tym miescie z ktorego podobno ludzie uciekaja jest tylu charakternych kibicow, ktorzy podzielaja ten poglad i... spotkamy sie na POGONI.
Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-01-16 23:42]

acidland
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:48
Juz co niektorzy zaczynaja bluzgac Ptaka.Ja sie wstrzymam z komentarzem do jutra.

Migdal
Kibic
Na forum od 8477 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:50
Śmiac sie czy płakac? bartollo itepety-tokiem myslenia kozucha zapieprzajcie jutro pod klub i klekac przed antoniem.moze zostanie jak zoabczy ze jednak kibice w Szczecinie go popieraja i sraja z wrazenia jaki to on jest dobroduszny ze "uratowal futbol".

jebać rodzinę ptakowatych

pozdro dla myślących i pijacych ;)

m@c teraz zoabcyzlem twoj post wiec odpowiem Ci moze za siebie ale wydaje mi sie ze wiekszosc tak piszacych ma to samo zdanie.Ptaka nie jade za to co dzis przecyztalem tylko poportu jak tylko przyszedl mu nie ufalem i to bylo pewne ze predzej czy pozniej jaki numer wykreci(jak nie teraz to keidy indziej).
[Ostatnio edytowane przez Migdal: 2004-01-16 23:53]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:59
Ty co nie podoba sie Ptak mam takie pytanie czy chodzliscie na II ligowa Pogoń w tym sezonie jak tak to po co przecież kibicowałeś Ptacovi Szczecin a nie Pogoni !! Jak zostanie Pogon nowa to hmmmm bede na pewno chodz, jezdzi ale wiem ze szybko sie znudzi co niektórym Pozdro dla niemyslacych i pijacych :)
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-17 00:01]

Z daleka nie będzie widać.
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:04
> Ty co nie podoba sie Ptak mam takie pytanie czy chodzliscie na II ligowa Pogoń w
> tym sezonie jak tak to po co przecież kibicowałeś Ptacovi Szczecin a nie Pogoni
> !! Jak zostanie Pogon nowa to hmmmm bede na pewno chodz, jezdzi ale wiem ze
> szybko sie znudzi co niektórym Pozdro dla niemyslacych i pijacych :)
>

[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-17 00:01]
ziemniak chodziłem i jeżdziłem na 2 ligową Pogoń ptaka,ale nie ze względu na piłkarzyków i strzelane przez nich brameczki...

Better dead than red!
Paweł17
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:11
To ze względu na co przecież to nie jest prawdziwa Pogoń tylko chora Ptakowa Pogoń ;]

Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
TomY
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:21
Kurwa !!!
Ludzie jacy jesteście przewrotni.
Jeszcze pare dni ( tygodni ) temu wiekszośc z was nie miala nic przeciw Ptakowi
Nie powiem, byli jego oponenci od samego początku i moje słowa ich sie nie tyczą.
Teraz gdy jeszcze zupełnie nie wiadomo o co chodzi wieszacie psy na Ptaku.
Nie jestem jakims tam fanem Ptaka, (jest mi On zupłni obojętny) ale poczkajcie do wyjaśnienia całej sprawy.
Bo sie jeszcze jutro okaże ze Ptak wymyśli coś "pozytywnego" i nagle zmienicie zdanie.
Żałosne jest to jacy ludzie są przewroti :(

Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:27
>ziemniak chodziłem
> i jeżdziłem na 2 ligową Pogoń ptaka,ale nie ze względu na piłkarzyków i
> strzelane przez nich brameczki...
Ja tez nie chodze dla pilkarzy i wyników poprostu kocham Pogoń ale przyznam ze bardzo mi odpowiadaly wyniki jakie nasz klub wykrecał w tej rudzie i nieche sie znim rozstawać :) nieche Pogońi w 4 lidze :( ja juz wole ją w tej II lidze w srodku tabeli i jak przyjdzie te 4 tyś ludzi i wszyscy beda zdzierać gardła :) aż sie lezka w oku zakreca przyklad sezon za GOndora nieceh 300 kibićow na meczu Pogoni :( to juz przesada....

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:30
TomY no niestety... ludzie ci sa jak chorągiewki na wietrze... tak tez bylo przed przyjsciem ptaka

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 00:41
Poczekamy do jutra, ale jest nieciekawie. Mam nadzieje, że nie sprawdzą się moje wywody z przed pół roku....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:01
im mlodszy kibic tym bardziej za ptakiem, ale nie wszystko mozna kupic mlodzi kibice, czy teraz czy za pol roku ptaszysko odejdzie, powodow moze znalesc wiele, to bedzie jak zycie na krawedzi bez zadnej pewnosci, wiec jesli ma odejsc niech robi to jak najszybciej.

Teraz moze wiecej kibicow bedzie na naszej Nowej :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:04
Jeszcze dodam ze jak Ptak chce takie coś odwalać to lepjej bedzie faktycznie zeby odszedl tylko dziwie sie mu czemu on sie kieruje kometarzami z intenetu trzeba mu dostep do niego odciać przychodzi tyle ludzi na mecze a mu coś nie pasuje to jakaś podpucha z tym netem..... :) ale dziwi mnie to ze walczy o ten klub tak w PZPN o to zeby powiekszyc 1 lige moze zobaczy ze nici z planami z powiekszniem ligi a awans odala sie z kazdym dniem jak juz chce odchodzic to niech dokoaczy ta runde potem sie zobaczy ja bym zaufal baniakowi i nowemu sztabowi Tylko wyjebal bym Tego grubasa Tomaszewskiego po co on nam !!

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:13
Buahahahahaha :D Bartollo no comments ! kurwa vo my jesteśmy jakieś dziwki kurwa ptaka :/ Ja pierdolę niech udowodni, że zasługuje na kibiców a nie kurwa robi sobie kurwa jaja ze Szczecina. Tak, tak, tak to Antek Ptak Piotrcovia jego znak! Ja nie wiem Bartollo czy ty masz jakiś honor! Jak trzeba będzie to pójdziem na czwartą ligę !

God, I'm glad I'm not me.
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:14
Hm... jakos dziwnie podjezdza popelina... Jak to, przeczytalo sie na forum kilka komentarzy co do dzialalnosci i zwijamy kramik?? przeciez to farsa!! Panie Ptak zyjemy w wolnym kraju, w ktorym istnieje cos takiego jak wolnosc slowa (choc Grupa 3majaca wladze chciala to zmienic hehehe) i kazdy ma prawo do swoich pogladow i prezentowania ich!! Czy to oznacza, ze nie mozna nic powiedziec na temat dzialalnosci klubu?? A moze kazda opinia powinna byc pochlebna?? Ale jak one maja byc pochlebne, skoro zatrudnia Pan ludzi zwiazanych z Lodzia, o watpliwych kwalifikacjach, skoro niejaki pan Czesny mowi, ze nie bedzie rozmawial z Drumlakiem, bo to nie jest temat nr jeden... W innym miejscu napisalem co sadze o tym pilkarzu i o jego wystepku (dluzszy urlop). Ale prezes nie moze w taki sposob odnosic sie do pracownika!! To sa tylko dwa przyklady, a znalazlo by sie jeszcze kilka!!!! Nie jestescie swietymi krowami, aby nie mozna was bylo krytykowac!! Zwlaszcza konstruktywnie krytykowac...
Pozdrawiam wszystkich!!
PS jak to jest, ze czyta Pan kilka opinii i ma ochote sie zawinac?? Przeciez tu sie wypowiada moze 1% calej ilosci kibicow, a to nie jest nawet blad statystyczny!!
[Ostatnio edytowane przez tm_tomcioMKS: 2004-01-17 01:17] [Ostatnio edytowane przez tm_tomcioMKS: 2004-01-17 01:21]

INDIOS BRAVOS
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:14
Ogólnie chodziłem na mecze Pogoni i kibicowałem jej mocno w 2 lidze, ale na 4 też będę chodził, bo to jest Pogoń, można powiedzieć że to jest moja drużyna i tak samo nas wszystkich, więc powinniśmy z nią być do końca, nie ważne czy Pogon akurat jest złota czy gówniana, coś się temu klubowi od nas należy. Nie pozwólmy aby z Pogonią było tak jak z Arkonią. A Ptak niech nie myśli sobie że on jest jakimś tutaj Bogie, bo po 1:Tutaj króluje SUPER MARJAN:D a po 2: bez niego też sobie jakoś radziliśmy, więc gromkie chuj mu w dupę mimo tego co z robił w tej rundzie.

P.S. Bartollo, weź się pierdolnij w głowę!!!!!!!!
P.S.2 Przekształcę troszkę hasło najlepszej parti w kraju:D: CZESNY MUSI ODEJŚĆ!!!!!! [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-01-17 01:17]

Babilon Team
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005