Najwazniejszy dla Nas? Hmm wyjazdy do np. Kielc sa o wiele ciekawsze ( To nie Pogon vs Lech tylko Ptacovia vs Amica Poznan)
Rejsowy to cos zlego?
'Jaki klub to organizacja szwankuje' na Polski tlumaczac chyba chodzilo mnei jwiecej o to, ze jezlei mamy klub 'niezbyt ogarniety' delikatnie mowiac, a prawde powiddziwaszy 'z dupy wziety' to my tez jestesmy 'niezbyt ogarnieci'? Zauwazyles moze, zeby ktos od Nas popieral ta urojona wizje Ptaka, aby ktos za nim byl? Co za tym idzie aby ktos byl za TA Pogonia? Ciekawy jestem czy gdyby Lech byl w takiej sytuacji Wy zaczelibyscie jezdzic na 'Lecha Nowego' ... wiec nie porownoj kogos do czegos o czym jak moge wnioskowac nie masz najmniejszego pojecia
Bedziecie sie dalej z Nas smiac? Inne kluby raczej nam wspolczuja niz sie smieja i nie chodzi tu o strone kibicowska, bo z tej strony niema raczej z czego sie smiac, biorac pod uwage polityke klubu i kilometry dzielace Nas od reszty Polski.
PS Uzbierales juz worek kamieni?
PS2 Jak to napisales .. 'bez napinki'
Odp: Wyjazd do poznania !!!!!! - 17/04/2007 20:55
Proponuje nie wdawac sie w dyskusje ze szczurkeim(hehe Szczurek88 bez urazy) z Pozniania.Spial sie i nic mu z tego jesli nikt nie bedzie mu sie tlumaczyl
W Kielcach grała Pogoń czy Piorcovia? To jaka jest według Ciebie różnica między tymi wyjazdami, że ten to Kielc był ważniejszy?
Czy jak Pogoń wchodziła do 1 ligi to też tak byłeś negatywnie do niej nastawiony jak teraz? z tego co pamietam to panował wielki szał w Szczecinie - i wychwalanie Ptaka.
A cała sytuacja z Ptakiem jest niestety tragiczna - ale na pewno była do przewidzenia.
Odp: Wyjazd do poznania !!!!!! - 17/04/2007 21:58
@LechPoznan
Nie napisalem ze byl wazniejszy bo nei mi to oceniac, napisalem ze byl bardziej ciekawy, tam tez grala Piotrcovia
Co do drugiego pytania - wedlug mnie jest ono retoryczne : ) Bylem na 'NIE' od poczatku, wiec jezlei Ci sie nudzi nawet mzoesz poczytac wpisy na forum z przed 3+lat gdzie sie na ten temat wypowiadalem, poiprosatu wiedzialem ze ten czlowiek bo zniszczeniu LKSu nie moze chcec dobrze dla pilki, chcial dobrze dla swojej kieszeni - trafilem, gdybym nie trafil przeprosilbym schylilbym glowe i bym sie ciesyzl, nie mowie ze teraz sie ciesze z tego powodu, wolalbym nie tarfic w moja 'prognoze' i patrzec jak Pogon wygrywa mecz za meczem, czuc atmosfere tego, co bylo w 2001r~
Jak napisal P. niema sensu z Toba konwersowac na ten temat a wqiec, bez odbioru
Pozdrawiam mimo wszytko
Odp: Wyjazd do poznania !!!!!! - 18/04/2007 15:10
ale Wy glupoty pier....... . Skoro to jest Ptakovia, czy Piotrkovia to po co jezdzicie na te mecze? Ja myslalem, ze jezdzicie na wyjazdy Pogoni . . .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775333 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.