| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 20/12/2002 09:28
Dobra qrwa starczy juz tego. Normalnymi ludzmi ktorzy biora udzial w tej "awanturze" to Gradus i portalboy a reszta tylko sie napina i wyzywa. Idzcie sobie na kibice.pl, tam mozecie robic tego ile chcecie. Jasny, celciusz, dziki spokojnie Ludzie opamietajcie sie. Jestesmy kibicami, jednoscia, kibicojemy tej samej druzynie, lejcie po mordach i ublizajcie eLchowi, cracovii, arce, ale nie sobie na wzajem !! Jeszcze raz apeluje o spokoj mordy w kubel
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 22/12/2002 05:28
are wsumie masz racje popieram cie w 100% ale widzisz tacy ludzie jak gradus i jasny to zwykle szuje co tylko pirdola na necie...a daje sobie leb zciac ze na demonstracji ich nie bedzie ale za to po demonstracji (obojetenie jaka bedzie miala forme czy chuliganska czy pokojowa) beda najwiecej pierdolic na forum i krytykowac reszte ...daje sobie lebb sciac ze tak bedzie ....takze jeszcze raz .. do gleby z takimi frajerami jak gradus i jasny...do gleby to scierwo ...heh
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 22/12/2002 13:16
> are wsumie masz racje popieram cie w 100% ale widzisz tacy ludzie jak gradus i
> jasny to zwykle szuje co tylko pirdola na necie...a daje sobie leb zciac ze na
> demonstracji ich nie bedzie ale za to po demonstracji (obojetenie jaka bedzie
> miala forme czy chuliganska czy pokojowa) beda najwiecej pierdolic na forum i
> krytykowac reszte ...daje sobie lebb sciac ze tak bedzie ....takze jeszcze raz
> .. do gleby z takimi frajerami jak gradus i jasny...do gleby to scierwo ...heh
dziki jestes tak zalosny, ze az szkoda slow... Jak do tej pory to tylko ty z niejakim drugim debilem celciuszem "pierdolicie wernera na necie". A ja dam sobie glowe uciac, ze jak na demonstracji jacys idioci beda rzucac kamieniami w samochody to dzikie celciusze tez raz rzuca kamykiem. Ale jest jeden warunek. Tych rzucajacych musi byc tyle, zeby dziki z celciuszem mogli sie schowac w tlumie. A potem beda dumni krzyczec, ze rozkrecili zadyme i sa prawdziwymi hoolsami.
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 22/12/2002 18:14
a kto bedzie napierdalal kamieniami napewno nie ja.gradus przestan prowokowac bo zaczynasz znowu durna dyskusje buraku moze jakims super huliganem to ja nie jestem ale na takich leszczy jak ty mam tylko jeden sposob taki sam jak na pana wernera jeden plaskacz w twoj niewyparzony ryj napewno wystarczy zebys lecial ze skarga na policje co ......................
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 22/12/2002 22:16
Ale fajny temat.Szkoda że ostatnio tak żadko tu zaglądam.
> moim zdaniem chuliganka przed urzedem by sie przydala...patrzcie na kiboloi
> crakowi zrobili zadyme na skale taka ze cale media o tym trombily i maja
> sponsora...
Nareszcie jakiś konkret w sprawie sponsora.Dziki,pisałeś o tym do prezydenta,może chociaż do radnych,może sie przyłączą do pozyskiwania sponsora na Krakowski sposób?
>Dobra qrwa starczy juz tego. Normalnymi ludzmi ktorzy biora udzial w tej "awanturze" to ..
Speed dołącz mnie do swojej listy, bo się czuje niedowartościowany.
A tak wogule to nie macie innych tematów?Wiem,też jestem zfrustrowany,ale żeby aż tak?Toż to czas wybaczania...
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 23/12/2002 00:49
GRADUS - nie bedzie rzadnego rzucania w samochody,bo co to niby da.Trzeba sie skupic na tym,na czym trzeba,czyli na ratowaniu Pogoni.A to,ze napisalem wczesniej,ze mala chuliganka jest wskazana-dalej to podtrzymuje.A Ty dalej z tymi samochodami.Pod pojeciem "chuliganki" rozumiem takie dzialania,jak wybicie kilku szyb w urzedzie(chlopaki kase maja,to im nie zaszkodzi)....A Ty sie uparles z tymi samochodami....Wyluzuj.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 23/12/2002 18:29
> GRADUS - nie bedzie rzadnego rzucania w samochody,bo co to niby da.Trzeba sie
> skupic na tym,na czym trzeba,czyli na ratowaniu Pogoni.A to,ze napisalem
> wczesniej,ze mala chuliganka jest wskazana-dalej to podtrzymuje.A Ty dalej z
> tymi samochodami.Pod pojeciem "chuliganki" rozumiem takie dzialania,jak wybicie
> kilku szyb w urzedzie(chlopaki kase maja,to im nie zaszkodzi)....A Ty sie
> uparles z tymi samochodami....Wyluzuj.
uwazasz, ze sie skonczy na kilku szybach w urzedzie? Sadzisz, ze za to zaplaci Jurczyk, czy ktorykolwiek z "urzedasow" z wlasnej kieszeni ??
Do celciusza:
"jeden plaskacz w twoj niewyparzony ryj napewno wystarczy zebys lecial ze skarga na policje co ......................"
a niby co mialbym innego zrobic? Brudzic sobie toba rece? W koncu od tego jest policja, zeby sie zajmowac takimi "hoolsami".
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 24/12/2002 00:34
nie no gradus teraz to mnie rozjebales normalnie...idz sobie qrwa na policje nawet biegnij ty konfidencie wrrr co za many..albo na demonstracji zacznij lizac dupe jakiemus mentowi a my bedziemy krzyczec "gradus gradus trzymaj sie"...jestes dla mnie psem takze na demonstracji bialy kask i tarcza i stawaj obok ziomkow policjantow...heh szkoda slow na tego goscia..konfident
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 24/12/2002 01:45
finezja waszego intelektu trąci patologią, a jasność waszych umysłów nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z wami (wiadomo o ktore osoby chodzi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 24/12/2002 11:27
Jezeli nie rozrozniasz pytania od stwierdzenia,to bardzo Ci wspoluczuje.
Nie powiedzialem,ze mowisz o mnie,tylko grzecznie spytalem czy to o mnie chodzi.
Pozdrawiam
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 24/12/2002 13:10
> nie no gradus teraz to mnie rozjebales normalnie...idz sobie qrwa na policje
> nawet biegnij ty konfidencie wrrr co za many..albo na demonstracji zacznij lizac
> dupe jakiemus mentowi a my bedziemy krzyczec "gradus gradus trzymaj
> sie"...jestes dla mnie psem takze na demonstracji bialy kask i tarcza i stawaj
> obok ziomkow policjantow...heh szkoda slow na tego goscia..konfident
I bardzo dobrze. Lepiej juz nic nie mow bo w kafejce beda pewnie przez 2 tygodnie czyscic monitor z twojej sliny...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|