| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 10:45
Po 1.Zapomnijmy o meczu z San Marino w Szczecinie.
Po 2.JAK GOWNIARZE MOGLY NAM ROZJEBAĆ KRZESEŁKA!!!
Po 3.Skąd oni mieli kije
Po 4.DLACZEGO POLICJA BIŁA NIEWINNYCH LUDZI
Po 5.WYDAJE MI SIĘ ŻE NASI HOOLS ZOSTALI SPROWOKOWANI PRZEZ FANÓW LECHA KIEDY ONI KRZYCZELI :"SPIERDALALISCIE W PYRZYCACH SPIERDALALIŚCIE!!!!!!!" I " 3 LIGA HULIGANÓW"
Po 6.Nie ma co ukrywać że Pogon zagrała słabo, a to nie napawa optymizmem.
Po 7.Straciliśmy głupią bramkę---
Pozdrowienia dla wszystkich NORMALNYCH kibiców.!!!!!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 11:05
zal sluchac tych waszych opinii, klub dostanie po dupie, beda mecze bez widzow, ze o reprezentacji nie wspomne... ale nie najwazniejsze jest to zeby rozjebac stadion, i chuj mnie obchodzi czy to zrobil 'inteligentny inaczej student' czy jakis malolat, to jest nasz stadion kurwa mac !!!
poza tym, co sie denerwujecie gdy ktos wspomni ze to warszawa rozpetala ? moze to i prawda, moze nie... ale kurwa najlatwiej napisac, 'nie bo nie' ja pierdole to forum schodzi na psy...
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 11:26
Powtarzam...Nawet jesli to Warszawa rozkrecila zadyme to chyba nie tylko oni w niej uczestniczyli...Szybko podlapala to nasza ineligentna inaczej mlodziez i w duzej mierze to oni demolowoali stadion swojego "ukochanego" klubu...Jesli to oni maja isc za "Mks-em az po zycia kres" to mam nadzieje ,ze ten kres bdzie bliski...Ja nie chce takich ludzi na stadionie...Chcecie sie bic...Prosze bardzo...Zrobcie sobie ustawke z Leche i tluczcie sie do woli...Ale nie robcie tego na stadionie gdzie sa prawdziwi kibice...Jak czytam posty o tym ,ze bylo swietnie bo pokazalismy sie w Polsce to az mi rece opadaja...
Co do uzycia gumowych kul przez policje...Do bandytow sie strzela...Taka jest prawda...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 11:48
jezeli isc tatkim tokeim rozumowania, ze tam gdzie byla mala zadyma nie pownno sie robic meczu miedzypanstwowego to w takim razie na legii takie sie nie moga odbyc!
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 11:53
Mam taka sugestie dla Admina...Nie umieszczajcie zdjec z zadymy na forum...Przeciez to tych debili bedzie jeszcze napedzac...Beda mieli okazje aby sie "pochwalic" przed znajomymi...W Angli jak cos sie dzieje na trybunach to telewizja tego nie pokazuje zeby debili nie napedzac...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 12:18
> zdjecia beda umieszczone....... okolo godzimy 13:30
W takim razie napedzajcie dalej debili ktorzy niszcza wlasny stadion...Na v.pl potrafili sie zachowac na poziomie i zrezygnowali z umieszczenia zdjec z zadymy...Wam tej klasy brakuje...Bawcie sie dalej sami...
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 12:24
kocek.niech pokazują,. może się kogoś rozpozna.inaczej to będzie cenzura.nie będą mieli czego napędzać bo nasz stadion zostanie zamknięty bo PZPN nie lubi nas Szczecińskich kibiców.co do meczu bilety po 15 zł na coś tagiego. w 157 lidze mongolskiej jest wyższy poziom . czeka nas druga liga i teraz zobaczymy ilu prawdziwych kibiców ma Pogoń. ja będe chodził na pewno
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 12:57
Stadionu nie zamkną, ponieważ nie ma podstaw do tego po pierwsze mecz nie został przerwany, ani kibice nie wtargnegi na boisko. Klub może sie spodziewać tylko kary finansowej od PZPN-u.
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 14:39
Ty kocek nie sugeroj ze redaktorzy Pogońonline nie maja klasy. Lepiej sam pokaz swoja klase i pojdz ze zdjeciami ktore posiadasz na policje frajerze!
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 15:27
kocek frajrze a co tu klasa ma do rzeczy ja v.pl nie odwiedzam od dawna bo wogle o nich zapomnialem (kijowa strona), myslisz ze zdjecia zacheca do dalszej przemocy, chca je pokazac bo np jak chcem je zobaczyc i chuj mnie boli czy tobie sie to nie
podoba
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 15:41
Gaca...
Nigdzie nie pisalem ,ze mam jakiekolwiek zdjecia z meczu...W zwiazku z tym raczej nie wybieram sie na policje...Niech sobie radza sami ...Za to im placa...
wien...
Taki byles ciekawy zadymy to trzeba bylo sie pojawic na meczu...Twoj pierwszy post wszedl o 20: 04 wiec albo mieszkasz na stadionie albo sluchales meczu w radio..
btw.przykro mi ,ze chuj Cie boli :wysmiewanie_sie:
Powtarzam...Umieszczenie zdjec z zadymy jest rownoznaczne z propagowaniem takich zachowan...Faktem oczywistym jest ,ze osobom ktore rozwalaly nasz stadion chodzilo o to zeby zaistniec w mediach od strony chuliganskiej...Zamieszczenie zdjec z zadymy spowoduje ,ze oni osiagna swoj cel...Rezygnacja z zamieszczenia tych zdjec jest rownoznaczna z negacja tych zachowan...Fotorelacja miala dotyczyc meczu i oprawy ultras...Wyrywanie krzeselek do tej oprawy nie nalezy i takie zdjecia beda tylko gonitwa za tania sensacja... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-11-03 15:54]
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 15:49
Nie dziwię się,że macie sztamę z Ległą! Jestescie tak samo żałośni jak oni! Trzeba być idiotą żeby demolować własny stadion! Za dużo od nich bierzecie przykładów debilizmu! A jeszcze czytam tutaj,że szacunek dla tych co po rozwaleniu bramy ruszyli na policję!!! Wytępcie jak najszybciej tych skurwysynów ze swojego grona! Wasz klub stacza się nie tylko piłkarsko. Po tych awanturach bliżej Wam chyba do II ligi, bo kto będzie chciał inwestować w taki klub? Mimo wszystko życzę Wam utrzymania w ekstraklesie, bo Szczecin musi mieć I ligę. Niech spadają jakieś Szczakowianki i inne twory! Pozdro dla normalnych kibiców Pogoni!
|
Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 16:15
kocek - racja.
Mi też się wydaje, że zdjęć z zadymy być nie powinno. Bo to tylko pokaze tym idiotą jacy to oni są wspaniali. I na następnych meczach też będą tak robić!!!
Powinny być tylko zdjęcia z meczu, oprawa i goście z elcha.
wien :
Zastanów się co piszesz!! Ci co byli na meczu widzieli.
Tak bardzo chesz zobaczyć bo w radiu nie dali szczegółowego opisu tego co się działo tak??
Trzeba było przyjść a nie siedzieć w domu wpierdalać sucharki i popijac to ciepłym mlekiem !!!
Na następny mecz powinni za darmo wpuszczać tak jak kiedyś na ŁKS-ie. Wtedy przyszło jakieś 10tys. kibiców.
I jeszcze jedno:
Tacy z was są kurwa kibice?? Potraficie kibicować jak drużynie idzie jak wygrywa wszystkie mecze po 3-0 czy 4-0. Ale jak jest gorzej to już dupa!!
Teraz się okaże kto jest kibicem a kto jebakiem leśnym który gada, że kocha Pogoń, że bez niej nie może żyć.
To dopiero 13 kolejka jest jeszcze 17 do końca. 51pkt. do zdobycia!! nam wystarczy zdobyć 22-25 pkt. i ja wieże się to uda.
Ja też jestem niezadowolony z tego co robią nasi kopacze. Jak sobie przypomne skłąd sprzed 2-3 lat. Majdan, Skrzypek, Węgrzyn, Dymek, Drumi i inni. Ale ten czas minął i trzeba żyć dalej.
Bo jak będziemy tylko piepszyć, że mam w dupie Pogoń bo przegrywają!!
przecież takim postępowaniem do niczego nei dojedziemy!! Trzeba zacinąć zęby iśc na stadion i dopingować!! z całych sił żeby kopacze zobaczyli, że mogą na nas liczyć!!!
NIGDY NIE SPADNIE, MKS NIGDY NIE SPADNIE!!!!
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 16:24
Ja jestem z klubem na dobre i na zle.Nawet wtedy,kiedy gralismy w 2 lidze,bylem na kazdym meczu.Ale wtedy do byla PRAWDZIWA POGON.Gral Majdan,Moskalewicz i wielu innych,ktorym dobro klubu lezalo na sercu.
Jasny-dobrze powiedziales.Teraz naprawde okaze sie,kto jest kibicem.Na Ruchu za duzo nas nie bedzie,ale za to beda to NAJWIERNIEJSI kibice.Cos jest u nas nie tak,skoro normalnie chodzi 2-3 tys widzow,a na Lecha pojawia sie 7 tysiecy.Wedlug mnie jest to zbyt duza robieznosc,i gdyby nie plakaty,ktore wielu z nas rozwieszalo,bylo by nas mniej.Pogoda tez nie dopisala,ale zarowno my kibice,jak i pilkarze,dalismy plame.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 17:58
to tragiczne że są wśród nas takie osły co popierają robienie takich rzeczy-to przecież prawdziwi tchórze(poza jednym psycholem rodem z milczenia owiec który skoczył na pały)którzy swoje kompleksy załatwiają właśnie w taki sposób i tylko w grupie.
A zdjęcia debili powinny być pokazane-a póżniej ponownie jak w pace będą nadstawiać ciepłe tyłeczki prawdziwym bandziorą,precz z idiotami!!!
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 18:48
Jak to było na forum w portalu Wyborczej...? "Weźcie swoje dziewczyny, żony, dzieci, przyjdźcie na mecz"? Tak, oczywiście, kurwa, przez najbliższe 10 lat mnie na Pogoni nie zobaczycie po tym, co pokazali ci bandyci mający czelność zwać się "kibicami"!!!!!!!!!!!
A proszę bardzo, mówcie sobie, że nie jestem prawdziwym kibicem, możecie nawet użyć słow na "ch", "k", "p". Mam to w dupie. Dopóki ludzie nie znormalnieją, ja na Pogoń nie pójdę! [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2002-11-06 18:50]
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1