Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Wisla 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zalayeta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7543 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:59

MolestaEwenement napisał:  
nie wiem czy ktoś widział ale Tinga pocałował herb Pogoni na swojej koszulce po meczu :)

Pewnie dlatego, że gryf jest żółty, a jemu się skojarzyło to z bananem ;]/ A tak całkiem poważnie, coś nie mogę uwierzyć w ich(brazylijczyków) wielką miłość do Pogoni, poprostu nie mogę.

PS do końca życia !
Truszeg
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:02
Po prostu żenada w wykonaniu większosci stadionu. Widać było ilu mamy w Szczecinie ptakofanów, którzy wyjebane maja na to jak będzie wyglądać Pogoń... byle tylko I liga. Jak ma być tu normalnie kiedy wszyscy (prawie) zachwycaja się brazylijczykami skoro tylko strzelą ramkę i troche dłużej zostana przy piłce. Po tym meczu fanów ptaka i brazyliany pewnie jeszcze przybędzie...

"W życiu piękne są tylko chwile"
kontiii
Kibic
Na forum od 8304 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:06

Zalayeta napisał:  

nie wiem czy ktoś widział ale Tinga pocałował herb Pogoni na swojej koszulce po meczu :)

Pewnie dlatego, że gryf jest żółty, a jemu się skojarzyło to z bananem ;]/ A tak całkiem poważnie, coś nie mogę uwierzyć w ich(brazylijczyków) wielką miłość do Pogoni, poprostu nie mogę.

Nie tyko Ty nie mozesz w to uwierzyć.A co do meczu to przynajmniej cos zagrali powalczyli, Wisła słabiutko...Moze mi ktoś wyjaśnić dlaczego Radek w ostatnich minutach tak wolno wybijal pilke? bo ja tergo nie rozumiem...

POGOŃ SZCZECIN MKS
kontiii
Kibic
Na forum od 8304 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:06

Zalayeta napisał:  

Nie tyko Ty nie mozesz w to uwierzyć.A co do meczu to przynajmniej cos zagrali powalczyli, Wisła słabiutko...Moze mi ktoś wyjaśnić dlaczego Radek w ostatnich minutach tak wolno wybijal pilke? bo ja tergo nie rozumiem...

POGOŃ SZCZECIN MKS
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7120 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:07
hmm calkiem mi sie podobał ten meczyk :D szkoda tej bramki straconej była szansa na pokonanie Wisły...Dobrze zagrał Tinga i Lilo który się w drugiej połowie rozbrykał :D wogole komiczna sytuacja z pierwszej połowy kiedy Edi chciał miec asyste to podał jakiemuś wiślakowi (chyba Dawidowski) który wbiegł nam w pole karne dwóch obrońców chciało mu zabrać piłe (chyba Diego i Thiago) ale wpadli na siebie mało co się nie zabijając po drodze, chwile później Dawidowski też zaliczył glebe :D

coca cola
Kibic
Na forum od 6873 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:07

D.A.W napisał:  
"Wygwizdać wicemistrzów Polski"
"Wisła do domu"
brawo Baranowski, wkoncu cos sensownego powiedziałes...

"

brawa?? przeciez to bylo tragiczne

Truszeg
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:10

Szczurek88250 napisał:  

D.A.W napisał:  
"Wygwizdać wicemistrzów Polski"
"Wisła do domu"
brawo Baranowski, wkoncu cos sensownego powiedziałes...

"

brawa?? przeciez to bylo tragiczne

Tu trzeba było powiedzieć: bambusy i łódzkie kurwy do domu

"W życiu piękne są tylko chwile"
BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:10

Dokładnie tak zrobił!widziałem ten gest..
Co do spiewania to fakt ze zaspiewali "kazdy to powie że Pogoń rządzi w krakowie"jakies qrwa bezmózgi..Pozniej na "szóstke" wjechała ekipa "domowego przedszkola" (w wieku 10-14) i jechali po Wiśle.Oby dwa zdarzenia zasługiwały na porządną blache tak na odmulenie..Co do meczu to szczerze przyznam że od dawien dawna poczułem qrwa jakies emocje...Baran wygrał dla mnie durszlak z zapasowymi dziurkami...hehehe

No One Like Us....We don't Care...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:12
Ja pierdole jacy ludzie są głupi. Dzisiaj 3/4 stadionu miało orgazm jak jakiś jebany czarnuch był przy piłce. Zremisowali z Wisłą i już jest okej? Widać że niektórym pasuje że na boisku biegają "talenty" z KL APAP z dżungli spod Sao Paulo. Większość z tego co mówi i jak sie zachowywała dzisiaj na stadionie to zależy im tylko na pierwszej lidze, a nie na Pogoni.
Całowanie herbu przez ciapate małpy - PROFANACJA!!
Nie zapominajcie że Pogoń to My.

Aha, Baran dupowłaz i alkoholik niech się zacznie leczyć, prowokator:] To było tak żałosne, że aż śmieszne.

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:13

Cytat:  
Baran wygrał dla mnie durszlak z zapasowymi dziurkami...hehehe

japierdole :D tekst tego tematu !:P

WM
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:24

Mnie az zatkalo...

Siedzialem na 6 i na bank to bylo " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" ale na innch sektorach moglo to innaczej brzmiec bo za wyrazne to nie bylo. A co do interwencji to dobry pomysl ale zeby tyle osob?:D

Amat victoria curam
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:28

WM napisał:  

Mnie az zatkalo...

Siedzialem na 6 i na bank to bylo " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" ale na innch sektorach moglo to innaczej brzmiec bo za wyrazne to nie bylo. A co do interwencji to dobry pomysl ale zeby tyle osob?:D

Debilizm trzeba tępić w zarodku. Ale po co biegły tam 10 letnie dzieci :|

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

do kasacji

kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

WM napisał:  

Mnie az zatkalo...

Co by to nei bylo bylo zalosne !

WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:30

badboy napisał:  

Cytat:  
Przyjebany jestes???

A ty moc internetu czujesz???

Na huj sie prujesz???

Moc internetu? Jak chcesz mozesz sie spotkac z ta ekipa 10-14 lat zobaczymy jak bedziesz gadal cwaniaku

Jedność Lojalność Braterstwo
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:33

Krokus napisał:  
(...)Ale po co biegły tam 10 letnie dzieci :|

Widmo darmowych kiełbasek było silniejsze...a moze mysleli że młyn przenoszą? Ogólnie mecz bardzo śmiechowy :D:D:D

Zalayeta napisał:  
(...)a jemu się skojarzyło to z bananem ;]

Na meczu mówiłeś że się na arbuzy przerzucili :D

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:34
http://wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=14000

:))

,,Vi är överallt,,- POGON
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:34

WarzywO napisał:  
Widać było ilu mamy w Szczecinie ptakofanów, którzy wyjebane maja na to jak będzie wyglądać Pogoń... byle tylko I liga. Jak ma być tu normalnie kiedy wszyscy (prawie) zachwycaja się brazylijczykami skoro tylko strzelą ramkę i troche dłużej zostana przy piłce.

A może inaczej - "ptakofani" cały czas chodzą na mecze i stanowią oni 10/20/30/40/50 itd. procent (niepotrzebne skreślić) publiczności na stadionie. A "antyptakowcy" to cała reszta na stadionie, oraz Ci, których na nim nie ma.

Skoro dawniej średnio przychodziło 10tys (lub więcej) ludzi, a teraz średnio jakieś 2 tys. to łatwo zobaczyć ilu jest tych, którzy Ptaka i jego cyrk mają gdzieś.

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:35

badboy napisał:  

Cytat:  
Przyjebany jestes???

A ty moc internetu czujesz???

Na huj sie prujesz???

Najwyżej dupa ci sie bedzie pruć...

Dostałes propozycje od WH02!!! Skorzystasz???
Może powiesz cos w Łecznej czy Poznaniu.
Kurwa dziecko interntu...

eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:36
Poraz kolejny okazało sie ze polowa stadionu to typowe chorągiewki. Wystarczyło ze bambusom udało strzelić sie bramke i fartownie zremisować a ptakofani popadli w euforie!Nikt juz nie pamiętał o kurewskich zagrywkach ptaszystka , o tym ze w dupie ma dobre imie Pogoni , dla nich liczy się tylko Ekstraklasa! Nikt tez nie odwazy sie sprzeciwic polityce antka , bo przeciez gotów on sie jeszcze obrazić i zabrać swoje gwiazdy! Dla naszych fanów sukcesów bylby to ogromny cios. Dlatego lepiej byc gamoniem i udawać ze wszystko jest ok.
Ale już za tydzien dostana wrzutke w Łęcznej i znowu będzie psioczenie na murzynów.
Żenada do potęgi! Tak samo jak stary żul Baran który mało sie nie poplakał kiedy Wisła strzeliła gola.Jego zachowania po meczu nawet nie ma sensu komentować.Obraz nędzy i rozpaczy tak jak cała SSA!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779159 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005