Pewnie dlatego, że gryf jest żółty, a jemu się skojarzyło to z bananem ;]/ A tak całkiem poważnie, coś nie mogę uwierzyć w ich(brazylijczyków) wielką miłość do Pogoni, poprostu nie mogę.
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:02
Po prostu żenada w wykonaniu większosci stadionu. Widać było ilu mamy w Szczecinie ptakofanów, którzy wyjebane maja na to jak będzie wyglądać Pogoń... byle tylko I liga. Jak ma być tu normalnie kiedy wszyscy (prawie) zachwycaja się brazylijczykami skoro tylko strzelą ramkę i troche dłużej zostana przy piłce. Po tym meczu fanów ptaka i brazyliany pewnie jeszcze przybędzie...
Nie tyko Ty nie mozesz w to uwierzyć.A co do meczu to przynajmniej cos zagrali powalczyli, Wisła słabiutko...Moze mi ktoś wyjaśnić dlaczego Radek w ostatnich minutach tak wolno wybijal pilke? bo ja tergo nie rozumiem...
nie wiem czy ktoś widział ale Tinga pocałował herb Pogoni na swojej koszulce po meczu
Pewnie dlatego, że gryf jest żółty, a jemu się skojarzyło to z bananem ;]/ A tak całkiem poważnie, coś nie mogę uwierzyć w ich(brazylijczyków) wielką miłość do Pogoni, poprostu nie mogę.
Nie tyko Ty nie mozesz w to uwierzyć.A co do meczu to przynajmniej cos zagrali powalczyli, Wisła słabiutko...Moze mi ktoś wyjaśnić dlaczego Radek w ostatnich minutach tak wolno wybijal pilke? bo ja tergo nie rozumiem...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:07
hmm calkiem mi sie podobał ten meczyk szkoda tej bramki straconej była szansa na pokonanie Wisły...Dobrze zagrał Tinga i Lilo który się w drugiej połowie rozbrykał wogole komiczna sytuacja z pierwszej połowy kiedy Edi chciał miec asyste to podał jakiemuś wiślakowi (chyba Dawidowski) który wbiegł nam w pole karne dwóch obrońców chciało mu zabrać piłe (chyba Diego i Thiago) ale wpadli na siebie mało co się nie zabijając po drodze, chwile później Dawidowski też zaliczył glebe
nie wiem czy ktoś widział ale Tinga pocałował herb Pogoni na swojej koszulce po meczu
Dokładnie tak zrobił!widziałem ten gest..
Co do spiewania to fakt ze zaspiewali "kazdy to powie że Pogoń rządzi w krakowie"jakies qrwa bezmózgi..Pozniej na "szóstke" wjechała ekipa "domowego przedszkola" (w wieku 10-14) i jechali po Wiśle.Oby dwa zdarzenia zasługiwały na porządną blache tak na odmulenie..Co do meczu to szczerze przyznam że od dawien dawna poczułem qrwa jakies emocje...Baran wygrał dla mnie durszlak z zapasowymi dziurkami...hehehe
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:12
Ja pierdole jacy ludzie są głupi. Dzisiaj 3/4 stadionu miało orgazm jak jakiś jebany czarnuch był przy piłce. Zremisowali z Wisłą i już jest okej? Widać że niektórym pasuje że na boisku biegają "talenty" z KL APAP z dżungli spod Sao Paulo. Większość z tego co mówi i jak sie zachowywała dzisiaj na stadionie to zależy im tylko na pierwszej lidze, a nie na Pogoni.
Całowanie herbu przez ciapate małpy - PROFANACJA!!
Nie zapominajcie że Pogoń to My.
Aha, Baran dupowłaz i alkoholik niech się zacznie leczyć, prowokator To było tak żałosne, że aż śmieszne.
Mnie az zatkalo...
Siedzialem na 6 i na bank to bylo " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" ale na innch sektorach moglo to innaczej brzmiec bo za wyrazne to nie bylo. A co do interwencji to dobry pomysl ale zeby tyle osob?
Mnie az zatkalo...
Siedzialem na 6 i na bank to bylo " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" ale na innch sektorach moglo to innaczej brzmiec bo za wyrazne to nie bylo. A co do interwencji to dobry pomysl ale zeby tyle osob?
Debilizm trzeba tępić w zarodku. Ale po co biegły tam 10 letnie dzieci
Mnie az zatkalo...
Widać było ilu mamy w Szczecinie ptakofanów, którzy wyjebane maja na to jak będzie wyglądać Pogoń... byle tylko I liga. Jak ma być tu normalnie kiedy wszyscy (prawie) zachwycaja się brazylijczykami skoro tylko strzelą ramkę i troche dłużej zostana przy piłce.
A może inaczej - "ptakofani" cały czas chodzą na mecze i stanowią oni 10/20/30/40/50 itd. procent (niepotrzebne skreślić) publiczności na stadionie. A "antyptakowcy" to cała reszta na stadionie, oraz Ci, których na nim nie ma.
Skoro dawniej średnio przychodziło 10tys (lub więcej) ludzi, a teraz średnio jakieś 2 tys. to łatwo zobaczyć ilu jest tych, którzy Ptaka i jego cyrk mają gdzieś.
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:36
Poraz kolejny okazało sie ze polowa stadionu to typowe chorągiewki. Wystarczyło ze bambusom udało strzelić sie bramke i fartownie zremisować a ptakofani popadli w euforie!Nikt juz nie pamiętał o kurewskich zagrywkach ptaszystka , o tym ze w dupie ma dobre imie Pogoni , dla nich liczy się tylko Ekstraklasa! Nikt tez nie odwazy sie sprzeciwic polityce antka , bo przeciez gotów on sie jeszcze obrazić i zabrać swoje gwiazdy! Dla naszych fanów sukcesów bylby to ogromny cios. Dlatego lepiej byc gamoniem i udawać ze wszystko jest ok.
Ale już za tydzien dostana wrzutke w Łęcznej i znowu będzie psioczenie na murzynów.
Żenada do potęgi! Tak samo jak stary żul Baran który mało sie nie poplakał kiedy Wisła strzeliła gola.Jego zachowania po meczu nawet nie ma sensu komentować.Obraz nędzy i rozpaczy tak jak cała SSA!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779159 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.