Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech-Pogon 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:40

Łysy napisał:  

Na jakej zasadzie stwierdzasz ze jestem gamoniem . To ze zalezy mi jechac ze wszystkimi do Poznania i razem usiąść to źle ? A to ze sie zapytałem chłopaka z lecha czy ich kibice moga cos w tej sprawie zrobic ( lech- Legia ) to też źle ? To jzu zapytać nie mozna ? a moze chodzi Ci o to ze powiedziałem do niego drogii ? I kurwa nie jestem jakims leszczem internetowym. Pozdro

hahhaha....no widzisz, jestes gamoniem internetowym i naet sobie nie zdajesz z tego sprawy.....Tak, wkurzylem sie ze napisales "drogi", hihhihhi ochlon.To ze napisales to bardzo zle i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy - to jest juz zalosne :).Internet chlopak internet.....Proponuje ci jesczze ustawke przez neta zrobic, lub zwyzywac jakas inna ekipe :)...Jedynym argumentem, zeby cie nie besztac jest to ze starasz sie jezdzic, wiec moze jescze beda z ciebie ludzie, bylebys za bardzo sie nie wychylil na necie, bo potem w zyciu realnym moze ci bec ze tak to ujme - "ciezko".....Tak wiec, jezdzij, ale nie wychylaj sie przed szereg...

Sami przeciw wszystkim!!!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:49

Patyk napisał:  

Łysy napisał:  

Na jakej zasadzie stwierdzasz ze jestem gamoniem . To ze zalezy mi jechac ze wszystkimi do Poznania i razem usiąść to źle ? A to ze sie zapytałem chłopaka z lecha czy ich kibice moga cos w tej sprawie zrobic ( lech- Legia ) to też źle ? To jzu zapytać nie mozna ? a moze chodzi Ci o to ze powiedziałem do niego drogii ? I kurwa nie jestem jakims leszczem internetowym. Pozdro

hahhaha....no widzisz, jestes gamoniem internetowym i naet sobie nie zdajesz z tego sprawy.....Tak, wkurzylem sie ze napisales "drogi", hihhihhi ochlon.To ze napisales to bardzo zle i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy - to jest juz zalosne :).Internet chlopak internet.....Proponuje ci jesczze ustawke przez neta zrobic, lub zwyzywac jakas inna ekipe :)...Jedynym argumentem, zeby cie nie besztac jest to ze starasz sie jezdzic, wiec moze jescze beda z ciebie ludzie, bylebys za bardzo sie nie wychylil na necie, bo potem w zyciu realnym moze ci bec ze tak to ujme - "ciezko".....Tak wiec, jezdzij, ale nie wychylaj sie przed szereg...

Ale po chuj Ty mi o jakis ustawkach piszesz i proponujesz . Czy ja kurwa gdzies napisałem ze chcem sie bic albo zwyzywać ekipe . W ogole mylsiz fakty i sie zajebiscie widze czepiasz . I to Ty ochłoń bo jak narazie to Ty głupoty piszesz . Zarzucasz mi nie wiadomo co . Jeśli miałęs ciężki dizen to idź do lasu i tma sie wyzyj a nie na forum czepiasz sie . Tyle z mojej strony . Pozdro

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:50

Power napisał:  
Łysy: Na tym forum lepiej siedzieć cicho :D

nie, nie, nie...
Na tym forum lepiej siedziec cicho w niektorych sprawach, a ze te sprawy sa dla wszystkich arcyciekawe (chociaz wiekszosc nie ma o nich pojecia) to wychodza takie brzydkie posty pozniej :/

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:58
eh internet to taka fajna zabawka która daje aluzje przez co wiele osób na trasie traci głowe;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 15:22

bos_man napisał:  
a ty małolat przestan lizać dupe

hehe i widzisz , tu widac roznice pomiedzy mna , moimi zipami a toba ....

tak to jest ze dla nas to jest normalna sprawa ze nikt nikogo nie pozwoli obrazac, tyrac itd.... a u ciebie takie czyny to juz " lizanie dupy " , wiec fajna masz ekipe i wogule pozdro dla ciebie smiechu warty pajacyku

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 15:25

Łysy napisał:  

Ale po chuj Ty mi o jakis ustawkach piszesz i proponujesz . Czy ja kurwa gdzies napisałem ze chcem sie bic albo zwyzywać ekipe . W ogole mylsiz fakty i sie zajebiscie widze czepiasz . I to Ty ochłoń bo jak narazie to Ty głupoty piszesz . Zarzucasz mi nie wiadomo co . Jeśli miałęs ciężki dizen to idź do lasu i tma sie wyzyj a nie na forum czepiasz sie . Tyle z mojej strony . Pozdro

Ojaaaaaa.....hihhihihi....tak wiec, nic ci leszczu nie proponowalem.Wpisy o awanturach,ustawkach,wyzywaniu sie z innymi kibicami, sa na tym samym poziomie co twoj na temat wpuszczena nas na trybuny Lecha.Pisane przez gamoni nie majacych pojecia o realiach,chierarchii etc.Ja biore to na chlodno,dzien mam lajtowy, ale gwarantuje ci, ze tym wpisem personalnym zapewniles sobie mila atmosfere na ktoryms wyjedzie.NIe to, ze cie starsze, ale dowiem sie pizdeczko kim jestes i nakrece ci ucho - wlasnie za pisanie glupot.

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 15:55
Nie Kloćcie Sie..Prosze ;p;p;p <lol94>

PS!
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:07
Hehe widac ze jezdzac na wyjazdy mozna tez byc gamoniem :) ... jakies dziwne rozmowy na forum o wpuszczeniu nas w Poznaniu to juz brak jakielkolwiek wiedzy o zyciu kibicowskim. Nie ten poziom leszczyki, zebyscie robili takie podchody.
PS. A ty Power zamknij morde juz.

putynek
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:23
Za parę latek wszyscy będziecie się śmiać z tych "waszych" problemów.
Pozdro dla normalnych.

"Kto nie wierzy w cuda, nie jest realistą"
debil
Kibic
Na forum od 7390 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:24
widze patyczaku ze ty naprawde jestes nienormalny, wszyscy sie ciebie boja, hahahaha !!!

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:31
Dajcie sobie na luz z tym wywodami, po co złe ciśnienie na wyjeździe skoro i tak jesteśmy skazani na siebie na obcym terenie:/

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:45
Kurwa mać możecie się w końcu do chuja Wacława przestać kłucić????? A jak nie to kurwa załóżcie sobie jakiś osobny temat. /I proponuje nauczyć się czytać i zwracać uwagę na temat w którym piszecie!!!!!!!!!!!
To na tyle bartsimpson_pogon :P :D

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 16:57

KEVIN_007 napisał:  
Kurwa mać możecie się w końcu do chuja Wacława przestać kłucić????? A jak nie to kurwa załóżcie sobie jakiś osobny temat. /I proponuje nauczyć się czytać i zwracać uwagę na temat w którym piszecie!!!!!!!!!!!

Ehehe ale z Ciebie śmieszna osoba, rzucasz kurwami i po co? Troche za młody chyba na to jesteś... Jeżeli chodzi o całą te sprawe to proponuję niektórym forumowiczom dać sobie na looz bo źle się dla nich taka dyskusja może skończyć. Zresztą po co wypowiadać się na tematy o których nie ma się praktycznie żadnego pojęcia?

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 17:19

debil napisał:  
widze patyczaku ze ty naprawde jestes nienormalny, wszyscy sie ciebie boja, hahahaha !!!

Nie ma to jak sie specjalnie zalogowac,zeby cos takiego napisac heheh...Nikt sie nie musi mnie bac :)

tarpan napisał:  
Dajcie sobie na luz z tym wywodami, po co złe ciśnienie na wyjeździe skoro i tak jesteśmy skazani na siebie na obcym terenie:/

Wiesz, na wyjezdzie to ja chcialbym byc otoczony normalnymi kibolami, nie zadnymi gamoniami, niestety teraz mlodsze pokolenie(tak jak ja bym byl stary hjehe) wychowuje sie na inetrnecie, a nie czerpie informace od straszych kolegow.Stad proby wychowywnia tj wytlumaczenia specyficznych zwyczajow wsrod kibicow (tematy spiewamy k***a, troszke historii)...POzdro

KEVIN_007 napisał:  

Oj....Dzieciaku dzieciaku, spokojnie.NIe Twoje rozkminki, za bardzo sie nie znasz jeszcze, wiec nie atakuj, a tym bardziej nie uzywaj wulgaryzmow.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 17:27
Ja pierdole tylko zapytałem a kurwa afere robią . To juz kurwa mowic nie mozna ? A jak ktos zaproponuje to radze przestać chodzić na Pogoń bo Cie znajdą i Ci ucho nakręcą . Wydaje mi sie ze jesli ktos czegos nie wie to nie powinno sie na niego najeżdzać tylko spokojnie wytłumaczyć . A jak sie od razu od gamoni i pajacy wyzywa to nie trudno o kłotnie . Jeśli masz racje to mnie o niej przekonaj a nie piszesz ze mi sprawisz miła atmosfere na wyjeżdzie . I tak bede jeździł i tak ! pozdro

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
debil
Kibic
Na forum od 7390 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 17:30
zalogowalem sie tylko ze wzgledu na ciebie, bo juz mnie wkurwiasz kolezko. za kogo ty sie uwazasz? to jest forum do chuja pana - kazdy moze wyrazic swoje zdanie (teoretycznie przynajmniej) - to ze kurwa jestes moderatorem nie oznacza ze mozesz kazdego wyzywac i traktowac jak scierwo, kumasz?

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 18:30

Łysy napisał:  
Ja pierdole tylko zapytałem a kurwa afere robią . To juz kurwa mowic nie mozna ? A jak ktos zaproponuje to radze przestać chodzić na Pogoń bo Cie znajdą i Ci ucho nakręcą . Wydaje mi sie ze jesli ktos czegos nie wie to nie powinno sie na niego najeżdzać tylko spokojnie wytłumaczyć . A jak sie od razu od gamoni i pajacy wyzywa to nie trudno o kłotnie . Jeśli masz racje to mnie o niej przekonaj a nie piszesz ze mi sprawisz miła atmosfere na wyjeżdzie . I tak bede jeździł i tak ! pozdro

weź zaniechaj bo przykry jesteś.

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 19:52
Wuju napisał:
straszny chlew robi się na forum i to nie tylko w tym temacie :/

Tak, aż się chce rzygać. Co temat to jechanie jednych przez drugich a zero dyskusji.
Ktoś napisze jakąś głupotę a już "kumaci" mieszają go z błotem i bluzgają.
To forum przez te wyzwiska, praktycznie w każdym temacie schodzi na kompletne dno.
Większość nawet boi się wychylić i coś napisać bo zostanie zjechana przez wszystkowiedzących. Jak tak dalej pójdzie zostaną tu sami suuuuuper kumaci. O to chodzi ?
Przeniosłem to z innego topicu ale tu również pasuje jak ulał. Niestety i do wielu innych tematów

--------------------------------------------------------------------------------
Kocham Szczecin=kocham Pogoń

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 20:21

s_portowiec napisał:  
Wuju napisał:

Tak, aż się chce rzygać. Co temat to jechanie jednych przez drugich a zero dyskusji.
Ktoś napisze jakąś głupotę a już "kumaci" mieszają go z błotem i bluzgają.
To forum przez te wyzwiska, praktycznie w każdym temacie schodzi na kompletne dno.
Większość nawet boi się wychylić i coś napisać bo zostanie zjechana przez wszystkowiedzących. Jak tak dalej pójdzie zostaną tu sami suuuuuper kumaci. O to chodzi ?
Przeniosłem to z innego topicu ale tu również pasuje jak ulał. Niestety i do wielu innych tematów

... nie rozumiem, czym sie podniecacie... ... to tylko forum :D:D:D:D jak ktos kogos za cos zbluzga/napisze glupote/zrobi cokolwiek "niby nie tak", to po co cisnienie sobie podnosic? looz chlopaki :D:D:D
Ktos boi sie pisac na forum? Wspolczuje, bo... coz, sa rozne fobie... Ja sie boje pajakow, wiec ich nie tykam, bo po co nerwicy mam sie nabawic??

PS..a mowia ze baby sa durne i niekonkretne i niemogace sie dogadac i upierdliwe i .... GRATULUJE ....

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 20:35

s_portowiec napisał:  
Wuju napisał:

i kogo to wina? forumowiczów czy moderatorów?
jak kasuje tematy i usuwam posty to zaraz są wpisy dlaczego, po co itd.... robi się wielki szum
jedni piszą, że jest wolność słowa i wypowiedzi
drudzy piszą, że są tu kumaci i niekumaci i Ci pierwsi rządzą
to jest forum kibiców a nie forum moderatorów i ich koleżków, jeszcze raz powtarzam jest tu duża grupa osób, która działa wspólnie dla Pogoni, prowadzący doping, koledzy z MW, wyjazdowicze - ma to się do siebie tak, że - nie dochodzi do spięć kiedy rozmowy prowadzone są pomiędzy nimi lub starymi forumowiczami
spięcia powstają kiedy ktoś nowy (dla wielu niekumaty) zaczyna dyskusję na temat, o którym nie ma pojęcia i chce się wykazać w internecie, co wtedy się dzieje - konflikt
grupa znająca się w rzeczywistosci i udzielająca się na forum zaczyna bronić swoich racji, po drugiej stronie są anonimowi ludzie, ile mają lat, kim są nie wiadomo - to wystarczy do tego, że zaczynaja się czasem jazdy, przy tym jedni są bardziej nerwowi drudzy mniej
i mógłbym tak pisać i pisać a pewne dyskusje beda i tak sie toczyc bez zmian

s_portowiec napisał:  

kiedyś użyłem pewnego porównania z innym forum i popełniłem błąd, teraz wiem, że tak naprawdę nie ma o czym pisać pod kazdym wzgledem, jeśli jesteś domyślny - powinienes wiedziec o co chodzi
być może kiedyś zostaniesz zjechany własnie przez jakiegos nowego anonimowego forumowicza, ktorego nie znasz i będzie pisal według Ciebie kompletne bzdury - wtedy być moze Twój wpis zostanie potraktowany jakbyś był kumaty w temacie
wiec albo pozwalamy na wiele i forum w jakis sposob zyje, albo cenzurujemy tak mocno, ze zniknie sporo tematów i kilkadziesiat wpisów

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768836130 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005