PSM szykuje zbiórke przed meczem.. Może w centrum można zrobić zbiórke: Śródmieście, Parkowa, Niebko, itd? Razem wszyscy pójść na stadion?
Pojaw sie na stadionie 30 minut przed meczem i tyle wystarczy.Zabierz kumpli i przyjdzcie razem.
Jesli beda decyzje o przemarszach to beda podjete przez przedstawicieli kibicow i na pewno wszystkim jak najszybciej przekazane.
Przemarsz kibicow to tez zadanie organizacyjne, ktore mozna zwyczajnie spieprzyc i narobic sobie klopotu. Koncentrujemy sie na meczu. Na przemarsze przyjdzie czas!
Jesli czujesz przynaleznosc do jakiejs dzielnicy, to kontaktujesz sie z przedstawicielami i dowiesz sie czy macie jakas swoja zbiorke czy kazdy lapie sie juz na stadionie.
Kupujemy jak najszybciej bilety i zapelniamy pieklo!!!
Wszystkie zjednoczone bandy!
PSM szykuje zbiórke przed meczem.. Może w centrum można zrobić zbiórke: Śródmieście, Parkowa, Niebko, itd? Razem wszyscy pójść na stadion?
Pojaw sie na stadionie 30 minut przed meczem i tyle wystarczy.Zabierz kumpli i przyjdzcie razem.
Jesli beda decyzje o przemarszach to beda podjete przez przedstawicieli kibicow i na pewno wszystkim jak najszybciej przekazane.
Przemarsz kibicow to tez zadanie organizacyjne, ktore mozna zwyczajnie spieprzyc i narobic sobie klopotu. Koncentrujemy sie na meczu. Na przemarsze przyjdzie czas!
Jesli czujesz przynaleznosc do jakiejs dzielnicy, to kontaktujesz sie z przedstawicielami i dowiesz sie czy macie jakas swoja zbiorke czy kazdy lapie sie juz na stadionie.
Kupujemy jak najszybciej bilety i zapelniamy pieklo!!!
Wszystkie zjednoczone bandy!
Zawsze jesteśmy około 40-50 minut przed meczem ale wtedy pustki całkowite. W sumie racja - Przemarsze można robić jak już będzie na młynie ogarnięte. Rzuciłem szybką propozycje, nie przemyślałem. Jeszcze 7 dni! Wszyscy do MŁYNA!!!
Kocham Pogoń szczecińską, dla Niej oddałbym wszystko!!
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.