Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Wszyscy do GDYNI! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rinororo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5929 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 08:25

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  
A ja wypraszam sobie kurwa komentarze, że pikniki chcą sobie autem pojechać, 100 wyjazdów na dwa najwyższe szczeble ligowe nie wliczając tych z niższych lig więc trochę pokory bo do piknika mi bardzo daleko. W niedzielę pracuję do godz. 11, myślicie że zdążę na specjal - no właśnie, a na wyjeździe mi zależy stąd moje pytanie a niektórzy zamiast pomóc to jeszcze blachę Ci dojebią na forum.

Skoro taki kumaty jesteś to po co zadajesz pytania? Doświadczenie Cię nie nauczyło, że jedziemy z biletami czy bez, bez względu na wszystko?

O jakim doswiadczeniu piszesz?
Tym z Bydgoszczy? Z biletami czy bez....dobra wystawka

C.
Kibic
Na forum od 6496 dni

**

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 08:42

rinororo napisał:  

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  
A ja wypraszam sobie kurwa komentarze, że pikniki chcą sobie autem pojechać, 100 wyjazdów na dwa najwyższe szczeble ligowe nie wliczając tych z niższych lig więc trochę pokory bo do piknika mi bardzo daleko. W niedzielę pracuję do godz. 11, myślicie że zdążę na specjal - no właśnie, a na wyjeździe mi zależy stąd moje pytanie a niektórzy zamiast pomóc to jeszcze blachę Ci dojebią na forum.

Skoro taki kumaty jesteś to po co zadajesz pytania? Doświadczenie Cię nie nauczyło, że jedziemy z biletami czy bez, bez względu na wszystko?

O jakim doswiadczeniu piszesz?
Tym z Bydgoszczy? Z biletami czy bez....dobra wystawka

Jak trzeba to się stoi pod kasami i nie płacze. Jadąc na mecz nigdy nie masz pewności wejścia na sektor. Chcesz mieć pewność oglądnięcia meczu to zostań w domu przed tv. Bez odbioru.

SPR2
Bartas
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 08:46

rinororo napisał:  

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  

O jakim doswiadczeniu piszesz?Tym z Bydgoszczy? Z biletami czy bez....dobra wystawka

A Ty co? tylko w Bydgoszczy byłeś? Na wielu innych stadionach dało się kupić, a jak nie to... trudno. Fanatycznie pierdolnięci.
wracając do meritum- wiadomo że są sytuacje w których nie mozna pojechac pociągiem i myslę, że każdy to rozumie, ale Wy też musicie zrozumieć, że specjal to koszty które zostały rozplanowane na ilość biletów i każdy nie sprzedany na pociąg to problem.

Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 09:05

Bartas napisał:  

rinororo napisał:  

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  

O jakim doswiadczeniu piszesz?Tym z Bydgoszczy? Z biletami czy bez....dobra wystawka

A Ty co? tylko w Bydgoszczy byłeś? Na wielu innych stadionach dało się kupić, a jak nie to... trudno. Fanatycznie pierdolnięci.
wracając do meritum- wiadomo że są sytuacje w których nie mozna pojechac pociągiem i myslę, że każdy to rozumie, ale Wy też musicie zrozumieć, że specjal to koszty które zostały rozplanowane na ilość biletów i każdy nie sprzedany na pociąg to problem.

Każdy to rozumie, ale nie ma z czego robić problemu bo generalnie prawie wszyscy walą specjalem a jest raptem tylko kilka osób, które chcąc być na meczu mogą jedynie dojechać autem i to trzeba zrozumieć. A życie mnie nauczyło, że bilet na mecz jednak najlepiej posiadać.

Bez ciśnienia, pozdrawiam.

Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
rinororo
Kibic
Na forum od 5929 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 10:56

Bartas napisał:  

rinororo napisał:  

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  

Ta......pewnie ze Byd bylem i to nie jeden raz, gdzie indziej tez sie bywalo i tez wtedy jak moze i Ty dopiero w planach byles.... wiec sie tak nie napinaj...wiecej szacunku a nie mocy w klepaniu na forum.
Kto chce to pojedzie nawet rowerem :-)

pogonifan
Kibic
Na forum od 6087 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 11:05
Ja pierdolę, najważniejszy wyjazd sezonu, a tu kłótnie i spiny. Panowie po co to wszystko? Wszyscy wbijają na specjal, a ci co nie mogą niech napiszą do odpowiednich osób, nie może nawet wytłumaczą się dlaczego tak, i wtedy będzie rozmyślanie.

Cała Pogoń zawsze razem!

M.
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 11:47

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  

A Ty się nie za bradzo kumaty zrobiłeś?

Międzyzdroje najlepiej napisz na maila do SKPS i się dowiesz,i doświadczenie tu ma gówno do rzeczy bo NIKT z Was nie był na nowym stadionie w gdyni i nikt nie wie jak będzie.

Jeśli ktoś naprawdę nie może jechać specem to nie widzę problemu dlaczego nie miał by kupić biletu kilka osób w całym rozrachunku pociągu i tak nie zrobi problemu.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 12:36

Śpiewać Kurwa! napisał:  

C. napisał:  

Międzyzdroje napisał:  
A ja wypraszam sobie kurwa komentarze, że pikniki chcą sobie autem pojechać, 100 wyjazdów na dwa najwyższe szczeble ligowe nie wliczając tych z niższych lig więc trochę pokory bo do piknika mi bardzo daleko. W niedzielę pracuję do godz. 11, myślisz że zdążę na specjal - no właśnie, a na wyjeździe mi zależy stąd moje pytanie a niektórzy zamiast pomóc to jeszcze blachę Ci dojebią na forum.

A Ty się nie za bradzo kumaty zrobiłeś?

Międzyzdroje najlepiej napisz na maila do SKPS i się dowiesz,i doświadczenie tu ma gówno do rzeczy bo NIKT z Was nie był na nowym stadionie w gdyni i nikt nie wie jak będzie.

Jeśli ktoś naprawdę nie może jechać specem to nie widzę problemu dlaczego nie miał by kupić biletu kilka osób w całym rozrachunku pociągu i tak nie zrobi problemu.

Dzięki. Napisałem na [email protected] i liczę, że to wystarczy i ktoś tam odpowie.

JSM
Kibic
Na forum od 5081 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 16:43
Bilety na mecz będą do odbioru wraz z gadżetem w pociągu czy będzie podany termin kiedy będzie je można odbierać?

Piona!
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 16:53

JSM napisał:  
Bilety na mecz będą do odbioru wraz z gadżetem w pociągu czy będzie podany termin kiedy będzie je można odbierać?

W pociągu.

PS_onTour
Kibic
Na forum od 6127 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 18:19
Biletów na pociąg zostało ok 120 szt.

Promocja
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 20:48

3H napisał:  
Głupszych wpisów nie widziałem już dawno. Nigdy nie było podawane ile zeszło biletów , kto będzie chciał jechać napewno zdąrzy się zapisać

Jedziemy wszyscy pociągiem_ którey jest pierwszy raz od roku? dlatego każdy może się poświęcić niezależnie czy ma 100 czy 132 km do Szczecina tym bardziej że nie wiele z tych FC jedziło na mecze wyjazdowe a nagle wysyp elity wyjazdowej i troli co chca jechać do Gdyni z dziewczyną na plaże...

Mecz jest o AWANS a nie pietruszkę dlatego Razem Wszyscy !

Chcesz jechać autem? ok dolicz do benzyny 90 zł od osoby * w cenie dwa bilety + gadżet.

hehheheh wyjazd do Gliwic na okolo 160 osób z FC było ponad 60 osób mógłbym znależśc jeszcze kilka wyjazdów gdzie liczby FC były w granicach 1/3 -1/4 wyjazdu kogoś tu kurwa ponosi z porównywaniem czy z FC jadą pikniki czy fanatycy tu chodzi o pierdolony postój w takim Łobzie gdzie kilka FC miiało by naprawde ułatwioną drogę bo nikogo nie zbawi po te 5 minut w dwie strony ile to drożej wyjdzie 800 zł w dwie strony każdy dał by zika do biletu i nie było by problemu powiem tak jezeli sa organizowane jakies akcje zbiórki wtedy FC może się wykazac ale teraz żeby tym FC ułatwić życie poprostu sie to olewa

PS. mi to jest obojetne bo nie stety chciałem jechać ale nie pojade zabrałem głos bo taka sytuacja nie identyczna a podobna zdarza się nie pierwszy raz , BRACIA TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I PRZEDE WSZYSTKIM SZANUJMY !!

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 21:29

Promocja napisał:  

3H napisał:  
Głupszych wpisów nie widziałem już dawno. Nigdy nie było podawane ile zeszło biletów , kto będzie chciał jechać napewno zdąrzy się zapisać

Jedziemy wszyscy pociągiem_ którey jest pierwszy raz od roku? dlatego każdy może się poświęcić niezależnie czy ma 100 czy 132 km do Szczecina tym bardziej że nie wiele z tych FC jedziło na mecze wyjazdowe a nagle wysyp elity wyjazdowej i troli co chca jechać do Gdyni z dziewczyną na plaże...

Mecz jest o AWANS a nie pietruszkę dlatego Razem Wszyscy !

Chcesz jechać autem? ok dolicz do benzyny 90 zł od osoby * w cenie dwa bilety + gadżet.

hehheheh wyjazd do Gliwic na okolo 160 osób z FC było ponad 60 osób mógłbym znależśc jeszcze kilka wyjazdów gdzie liczby FC były w granicach 1/3 -1/4 wyjazdu kogoś tu kurwa ponosi z porównywaniem czy z FC jadą pikniki czy fanatycy tu chodzi o pierdolony postój w takim Łobzie gdzie kilka FC miiało by naprawde ułatwioną drogę bo nikogo nie zbawi po te 5 minut w dwie strony ile to drożej wyjdzie 800 zł w dwie strony każdy dał by zika do biletu i nie było by problemu powiem tak jezeli sa organizowane jakies akcje zbiórki wtedy FC może się wykazac ale teraz żeby tym FC ułatwić życie poprostu sie to olewa

PS. mi to jest obojetne bo nie stety chciałem jechać ale nie pojade zabrałem głos bo taka sytuacja nie identyczna a podobna zdarza się nie pierwszy raz , BRACIA TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I PRZEDE WSZYSTKIM SZANUJMY !!

Każdy ma inne potrzeby a my nie jesteśmy od uszczęśliwiania ludzi, co osoba to inne wymagania.Informacja od specu krążyła od 2-3 miesięcy trzeba było wtedy podbijać a nie tydzień przed za pośrednictwem Drawska. Jak chcesz to szukaj tych wyjazdów i rób wyliczanki...

Nie kminie tych teksów o Szacunku, że ktoś Cie nie szanuje bo w Łobzie się pociąg nie zatrzymuje czy co? szkoda że mało kiedy umieliście się dostosować do reszty i wtedy zachowanie pokazywało gdzie jest szacunek a gdzie wyjebka.

Na przyszłość proszę aby każdy zrobił listę gdzie ma się zatrzymywać pociąg, aby nikt nie musiał klepać znowu na tych złych bez szacunku ludzi, którzy coś robią... dziękuje.

Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 22/05/2012 21:30

PS_onTour napisał:  
Biletów na pociąg zostało ok 120 szt.

To mam rozumieć, że biletów jest więcej niż miejsc w pociągu?

[3H: mail]

loker
Kibic
Na forum od 7946 dni

*

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 10:48
Quality-Shop otwarty dziś wyjątkowo tylko do 14:45, jak ktoś nie zdąży zapraszamy po ostatnie bilety jutro od 10-18.

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
FC Stargard
Kibic
Na forum od 5073 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 11:36
a jest opcja zapisania sie telefonicznie a jutro podjechac i wplacic kase bo jade wlasnie do roboty i nie mam jak zajechac a warto zaklepac zeby sie jutro nie okazalo ze juz nie ma bilecikow

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 14:54
Osoby o nazwisku Kądzielski Szymon i Głowacz Adam proszone o kontakt w sprawie biletow 785920885

Surowi rodzice
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 15:17
W TYM MOMENCIE W JOCKERZE BRAK BILETOW

Surowi rodzice
WSKL
Kibic
Na forum od 6821 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 15:42

Espana napisał:  
W TYM MOMENCIE W JOCKERZE BRAK BILETOW

i to jest baaardzo dobra informacja :D

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Kali47
Kibic
Na forum od 5441 dni

Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 17:18
Bilety do odbioru będą w pociągu?

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768726215 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005