Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! / Płatek odsuniety od druzyny na 2 mecze przed koncem. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rauliki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6663 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 08:43
Nie moge w to uwierzyc. Teraz , kiedy w koncu bylo widac postepy w grze odchodzi. Mam nadzieje ze powie prawde co bylo przyczyna.

Radziu
Kibic
Na forum od 7080 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 09:27
Moim skromnym zdaniem Płatek wróci do Jagieloni, w nowym sezonie Probierz na pewno odejdzie z Jagi i pewnie szukają następcy dla niego. Zwrócili się do Płatka, a ten sie zgodził, czemu nie należy sie dziwić, bo jest duży awans trenerski dla niego.

Petar
Kibic
Na forum od 8205 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 09:44
Podejrzewam że działacze chcieli go zatrzymać, ale Płatek dostał propozycje z jakiegoś klubu z ekstraklasy. Szkoda jak już wszystko zaczęło się dobrze układać to znowu będziemy zaczynać od zera z nowym trenerem...

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6284 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 10:28
Szok i jeszcze raz szok, wszystko zaczęło wracać do normy..

Carlo Ancielotti jest bez pracy;)

Ostatnio edytowany przez: xAdamx90, 27 maja 2011, 10:45 [1 raz(y)]

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5650 dni

*

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 11:03

xAdamx90 napisał:  
Szok i jeszcze raz szok, wszystko zaczęło wracać do normy..

Carlo Ancielotti jest bez pracy;)

No nie przesadzajmy :) szukajmy na swoim podwórku np:Bogusław Kaczmarek,Michniewicz,Jan Urban,Ryszard Wieczorek,Ryszard Tarasiewicz,Paweł Janas,Wojciech Stawowy aha i zapomniałem o ....... Leo Beenhakker i Kasperczak ! uff chyba nikogo nie pominąłem z Wielkich :]Na pewno stać nas na takich !

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
grzela07
Kibic
Na forum od 7255 dni

*

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 11:19
Wszystko juz zostało napisane na ten temat wiec jedyne co mi zostao to napisac, ze to naprawde smutne.. I czekamy na poniedzialek, niech sie tłumaczą.

WM
Kibic
Na forum od 7178 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 11:55
wczoraj wracam po mocnych %% do domu i ledwo patrząc czytam na necie ze Płatek odchodzi. Pomyślałem ze wstanę rano i okaże się ze to przewidzenie... a jednak.

Z tymi teoriami ze się nie dogadał z zarządem to sobie odpuście. Naprawdę twierdzicie ze płacąc "piłkarzom" OGROMNE pieniądze za brak ambicji żałowaliby dla takiego trenera? Płatek otrzymał propozycje od jakiegoś klubu z ekstraklasy i tyle. Tylko to logicznie pasuje
Płatek jest pierwszym trenerem u którego widzę że ma swoja wizje zespołu i konsekwentnie ją realizuje. Jest pomysł, dobre wzmocnienia, twarda ręka... Byłem PEWIEN ze z jego podejściem do graczy w przyszłym sezonie będziemy w ścisłej czołówce jeśli chodzi o awans...

Ogólnie ostatnio utwierdziłem się że bycie kibicem Pogoni jest strasznie trudne;) Gdy jest drobna poprawa i wydaje sie ze wszystko sie układa to bidny kibic dostaje nóż w plecy
To potwierdza jak niezwykły mamy klub. Szkoda że nie w tą stronę co trzeba
I tak od lat lat lat

Amat victoria curam
londoner
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 14:40
Czytam, czytam i oczom nie wierzę... Może się jeszcze obudze...To wszystko co powyzej napisano, jak Pogoń gra gdy trenerem jest Artur Płatek wystarczy, nie będę powtarzał...
Mi osobiście dodatkowo zaimponował, kiedy w niedzielę w Stróżach przebiegł po meczu przez całe boisko, żeby podziękować za obecność na meczu i jednoosobowy "doping"...
Może jednak ktoś pójdzie po rozum do głowy?
Trenerze, szacunek

pogoniarz96
Kibic
Na forum od 5505 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 28/05/2011 19:57
Powracajac do kwestii odejścia Płatka to na razie nie ma zadnego potwierdzenia na oficjalce i patrzac teraz na to z dystansem to moze puszczono taka informacje w eter specjalnie, zeby ostudzic niektóre krytyczne opinie o trenerze Pogoni, a pozniej zdementowac te pogłoski na konferencji w poniedziałek i wtedy by te notowania wzrosły. Automatycznie mógłby bez zadnej presji budowac druzyne w przerwie letniej. A co Wy o tym myslicie??

Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 28/05/2011 23:27

pogoniarz96 napisał:  
Powracajac do kwestii odejścia Płatka to na razie nie ma zadnego potwierdzenia na oficjalce i patrzac teraz na to z dystansem to moze puszczono taka informacje w eter specjalnie, zeby ostudzic niektóre krytyczne opinie o trenerze Pogoni, a pozniej zdementowac te pogłoski na konferencji w poniedziałek i wtedy by te notowania wzrosły. Automatycznie mógłby bez zadnej presji budowac druzyne w przerwie letniej. A co Wy o tym myslicie??

Nie wydaje mi się - odejście Płatka jest niemal pewne - ofi nie potwierdza, bo w poniedziałek będzie konfa. Jedyne czego nie wiemy to powody takiej decyzji i nazwisko następcy. Według mnie żaden Sasal, ale bardziej skłaniał bym się do mojego imiennika :p Z dwóch większych szczecińskich gazet jedna typuje całkowicie nietrafnie, w drugiej zaś to nazwisko się przewinęło.

Swoją drogą, jakie by nie były powody odejścia Płatka, to klub powinien zabiegać o jego pozostanie, jeśli ten chciałby odejść. Póki co pokazujemy, że Pogoń jest kolejną drużyną, której włodarze nie rozumieją, że trenerom potrzeba czasu. Pewnie oglądali Fergusona (Barca Mistrzem!!!), który jest szkoleniowcem jednej drużyny od 25 lat. Płatka tym bardziej szkoda, bo potrafił sprawić, że grajki zaczęły coś się starać. Owszem miał swoje wady, ale niewielu było i niewielu będzie takich, którzy zmotywują piłkarzy przede wszytskim do zapierdalania.

A "wyciek" tej informacji uważam za spory nieprofesjonalizm. Po co mówić na konfie w środę, że sobie obiecali, że trzy ostatnie mecze wygrają, a dzień później mówić pismakowi, że odchodzi. Powinno się z tym poczekać do końca rundy. Oczywiście, że gramy już o nic, czyli oczko, dwa wyżej w tabeli, ale mówiąc odchodzę, daje się jednocześnie znak piłkarzom, że w ostatnich meczach nie trzeba się starać, bo gra o nic (tym bardziej jak ma się kontrakt), bo trener odchodzi i to czy się przyłożę w tym meczu, czy nie - nie ma już najmniejszego znaczenia.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 28 maja 2011, 23:36 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 01:20

Plm napisał:  

pogoniarz96 napisał:  

Nie wydaje mi się - odejście Płatka jest niemal pewne - ofi nie potwierdza, bo w poniedziałek będzie konfa. Jedyne czego nie wiemy to powody takiej decyzji i nazwisko następcy. Według mnie żaden Sasal, ale bardziej skłaniał bym się do mojego imiennika :p Z dwóch większych szczecińskich gazet jedna typuje całkowicie nietrafnie, w drugiej zaś to nazwisko się przewinęło.

Swoją drogą, jakie by nie były powody odejścia Płatka, to klub powinien zabiegać o jego pozostanie, jeśli ten chciałby odejść. Póki co pokazujemy, że Pogoń jest kolejną drużyną, której włodarze nie rozumieją, że trenerom potrzeba czasu. Pewnie oglądali Fergusona (Barca Mistrzem!!!), który jest szkoleniowcem jednej drużyny od 25 lat. Płatka tym bardziej szkoda, bo potrafił sprawić, że grajki zaczęły coś się starać. Owszem miał swoje wady, ale niewielu było i niewielu będzie takich, którzy zmotywują piłkarzy przede wszytskim do zapierdalania.

A "wyciek" tej informacji uważam za spory nieprofesjonalizm. Po co mówić na konfie w środę, że sobie obiecali, że trzy ostatnie mecze wygrają, a dzień później mówić pismakowi, że odchodzi. Powinno się z tym poczekać do końca rundy. Oczywiście, że gramy już o nic, czyli oczko, dwa wyżej w tabeli, ale mówiąc odchodzę, daje się jednocześnie znak piłkarzom, że w ostatnich meczach nie trzeba się starać, bo gra o nic (tym bardziej jak ma się kontrakt), bo trener odchodzi i to czy się przyłożę w tym meczu, czy nie - nie ma już najmniejszego znaczenia.

Napisałem wiadomość do Łukasza Matuszczyka o to ona:
Cześć
Mam pytanie czy to prawda, że Artur Płatek po sezonie odchodzi z Pogoni? Coś wam na ten temat mówił? Czekam na twoją odpowiedz.
Pozdrawiam,
Łukasz

A to co mi odpisał:
TEZ COS WIEM ALE NIE MOGE UDZIELAC WYWIADÓW NA TEN TEMAT ! WIEM TEZ ZE SZYKUJE SIE KILKA ZMIAN W DRUZYNIE!! POZDRAWIAM

majster007
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 01:40

ZIOMEK Łukasz napisał:  

Plm napisał:  

pogoniarz96 napisał:  

Cześć
Mam pytanie czy to prawda, że Artur Płatek po sezonie odchodzi z Pogoni? Coś wam na ten temat mówił? Czekam na twoją odpowiedz.
Pozdrawiam,
Łukasz

A to co mi odpisał:
TEZ COS WIEM ALE NIE MOGE UDZIELAC WYWIADÓW NA TEN TEMAT ! WIEM TEZ ZE SZYKUJE SIE KILKA ZMIAN W DRUZYNIE!! POZDRAWIAM

Odnosnie zmian...Matuszczykowi konczy sie kontrakt-nie rozmawiaja z nim,tak sama z Pietruchą,Dymkowskim. Nie wiem na co oni kurwa czekaja...chyba na to ze odejda tak jak Płatek.

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 11:46

majster007 napisał:  

ZIOMEK Łukasz napisał:  

Plm napisał:  

pogoniarz96 napisał:  

Cześć
Pozdrawiam,
Łukasz

A to co mi odpisał:

Odnosnie zmian...Matuszczykowi konczy sie kontrakt-nie rozmawiaja z nim,tak sama z Pietruchą,Dymkowskim. Nie wiem na co oni kurwa czekaja...chyba na to ze odejda tak jak Płatek.

To ma dobre strony - popatrz na Pietruchę teraz i na początku rundy... ostatnie mecze ładnie pomyka na boisku.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ArP
Kibic
Na forum od 8281 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/05/2011 18:11
są wyniki.... to trzeba wyrzucić trenera, kiedy u nas też będzie normalnie?

Pogoń Szczecin MKS!
Rosiak
Kibic
Na forum od 5512 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 19:21
Są już jakieś informacje na temat konferencji? Godzina chociażby?

szpadel*
Kibic
Na forum od 6725 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/05/2011 19:37
http://www.pogon.v.pl/news-18925,Artur_Platek_o_swojej_decyzji.html

U nas to nigdy nie będzie normalnie.

majster007
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 19:40
Ta decyzja nie jest spowodowana tym, że nie chcę pracować z Pogonią. Na dzień dzisiejszy nie mam żadnej oferty pracy z innego klubu. Nauczyłem się w Cracovii tego, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej, gdy pewni ludzie ciebie nie chcą. Nie widzę poparcia, jakie miałem we władzach klubu, u niektórych osób, twierdzących, że zespół gra słabo i prezentuje nieciekawą piłkę. Życzę powodzenia w przyszłym sezonie, ja dziękuję. Szkoda mi tylko chłopaków, którymi wykonaliśmy kawał dobrej roboty. (...)Decyzja ta ma związek z tym, że pewne osoby szukają innych rozwiązań. Dowiedziałem się o tym i nie zamierzam pracować z takimi ludźmi, bo to jest nie fair w stosunku do mnie i zawodników, którzy stanowią bardzo mocną grupę - wyjaśnił Artur Płatek.

Ciekawe o jakie"pewne"osoby chodzi.

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Łukasz85
Kibic
Na forum od 5658 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 19:46
Wyniki mówia same za siebie co Trener zrobił z chlopakami... A idiota jeden z drugim któremu nie odpowiadaja wyniki ani w jakim stylu je osiągają sami powinni odejśc !!! Zawsze źle...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 29/05/2011 19:46

majster007 napisał:  
Ta decyzja nie jest spowodowana tym, że nie chcę pracować z Pogonią. Na dzień dzisiejszy nie mam żadnej oferty pracy z innego klubu. Nauczyłem się w Cracovii tego, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej, gdy pewni ludzie ciebie nie chcą. Nie widzę poparcia, jakie miałem we władzach klubu, u niektórych osób, twierdzących, że zespół gra słabo i prezentuje nieciekawą piłkę. Życzę powodzenia w przyszłym sezonie, ja dziękuję. Szkoda mi tylko chłopaków, którymi wykonaliśmy kawał dobrej roboty. (...)Decyzja ta ma związek z tym, że pewne osoby szukają innych rozwiązań. Dowiedziałem się o tym i nie zamierzam pracować z takimi ludźmi, bo to jest nie fair w stosunku do mnie i zawodników, którzy stanowią bardzo mocną grupę - wyjaśnił Artur Płatek.

Ciekawe o jakie"pewne"osoby chodzi.

Czyli jednak moje słowa sie potwierdziły. To prezesi zrezygnowali z trenera, a nie trener z klubu.

bzdura

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Pewnie panowie prezesi z Mroczkiem na czele, chcą się wziąć za trenerkę. :D

A szkoda, aż miło było patrzyć jak zapierdalali. Coś czuje, że jeszcze zatęsknimy za tą drużyną.

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768731463 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005