Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2011 18:43
schodzi z boiska, pogratulować zarządowi, zwolnienia Krzysia, teraz zostaliśmy bez stoperów, bo Grocholskiego zaliczam co najwyżej do marnych piłkarzyków
BŁAAAGAM nie podpowiadaj Sasalowi a nuż teraz siedzi na necie i czyta On-Line i wpadnie na genijalny pomysł z Klatem
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2011 19:06
"W szeregach Pogoni razi gra Sotirovicia. Najczęściej... totalnie stoi zamiast grać, albo dyskutuje z sędziami. Kompletnie nie sprawia dobrego wrażenia. Z takim napastnikiem osamotnionym w ataku nie ma co grać!"
BŁAAAGAM nie podpowiadaj Sasalowi a nuż teraz siedzi na necie i czyta On-Line i wpadnie na genijalny pomysł z Klatem
Panie trenerze, jeszcze Szałek i Fabiniak na ławce
To się nie liczy bo mu PODPOWIADASZ kurwa a gdzie napastnicy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.