Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7790 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 16:32
zezol jeszcze tutaj namiesza... ;)

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 16:36
ptak jednak potwierdza swoje motto:brazylijska albo żadna-ale chuj złamany zdziwi sie-my jeszcze wrócimy vide katowice. moze nawet i lepiej za 4 liga przynajmniej wszyscy docenimy to co odzyskalismy

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 16:51
I bardzo dobrze... lepiej zbudowac cos od podstaw a nie na sile ...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 16:54
Jakoś wcale mnie to nie dziwi. Mówiłem, żeby nie dzielić skóry na Ptaku...znaczy na niedźwiedziu.
Zobaczył tę wielką radość z drugiej ligi, zawodników, treningi itd. i nam dojebał...Cóż trudno, przynajmniej nie będziemy się obawiać, że zdegradują nas za przekręty.

Dziękuję :)
frajer
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:33

Arathorn napisał:  
kurwa jego mać :O

Co za frajerzy...

Brak mi już słów po prostu... a mogło być tak dobrze z II ligą. :/

przepraszam-prosze mnie nie obrażac-jam jest frajer a to są mendy jebane

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:34
W Radio Szczecin podali ze IV liga!

Kto nie pije ten donosi....
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:38
tak 4 liga!

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:45
I bardzo dobrze. Cieszę się, że hasło: "Jedyna słuszna droga - Pogoń IV ligowa!" spełniło się i zaczynamy od początku (najlepiej z "gastronomikami" jako sponsorzy)!

...i na koniec:

Ptak wypierdalaj z polskiego futbolu... NA ZAWSZE!!!

Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:50
NIE ROZUMIE, PRZECIEZ JUZ BYLI DOGADANI NAWET Z PZPN, TO KTO SPALIL GUME, PTAK CZY GASTRONOMIKOM ZABRAKLO KASY ?

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
goral1982
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:52

Hulk napisał:  
NIE ROZUMIE, PRZECIEZ JUZ BYLI DOGADANI NAWET Z PZPN, TO KTO SPALIL GUME, PTAK CZY GASTRONOMIKOM ZABRAKLO KASY ?

Przeciez to juz od dawna bylo wiadome , ze ptak tylko przeciaga sprawe mamiac obietnicami . Kwestia czasu bylo tylko zerwanie negocjacji. ptak ani przez chwile nie mial zamiaru zostawic 2 ligi w Szczecinie o czym wiele osob nawet tutaj na forum pisalo.

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:52
też po konferencji wywnioskowałem, że IV liga.. i gastronomicy będą ją wspierać, jest zgoda związku i oczywiście Pogoni Nowej.. muszą się jeszcze dogadać ze Stowarzyszeniem, a Ptak zostaje teraz w drugiej lidze z samą spółką bez nazwy, tak ja to wszystko zrozumiałem.. najważniejsze, że nie ma już Ptaka...

dodali jeszcze, że ludzie od Ptaka w czwartek przy świadkach z PZPN, mówili że nie będą robić problemów.. a i jeszcze że szkoda zmarnować tą atmosferę co wytworzyła wokół Pogoni w ostatnich tygodniach i dlatego będzie chyba IV liga

Pogoń - IV LIGA

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kapelan
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:55
Co to znaczy wywnioskowałem,czyli co nie powiedzieli konkretnie?

Na dobre i na złe
Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:56
JESLI TO PTAK ZROBIL, TO JUZ MA PO PTAKACH, WIEM GDZIE MIESZKA HUJ JEDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:56
ee tam,ja nie wierzyłem ze ptak sprzeda miejsce w lidze,to by znaczyło ze wycofuje sie wogole z futbolu.ma miejsce wiec i poletko na testowanie swych diamentów. chciał jeszcze upiec pieczen w postaci dokopania nam wszystkim i dlatego była ta gierka w sprzedaz udziałow, milion czy dwa dla niego to jak ramka szlugów. szkoda tylko Kaczmarka i reszty bo widac ze coponiektórzy powaznie myśleli o budowie drużyny. ja sie ogromnie ciesze ze pozbyliśmy sie tych wszystkich miedziakow,ćwikłó, łopińskiech panikow pali etc i rodzi sie nadzieja że juz gorzej być nie może teraz wszystko pozostaje w naszych szczecińskich rękach. i obyśmy w tej 4 lidze spędzili tylko rok i pieli sie ku górze,ja w to głęboko wierze. a ptakowi?? mam nadzieje że saldo wyjdzie na zero i kiedyś zemsta będzie słodka jakby to sie dla niego nie skończyło. a teraz tylko-NIECH SIE GONI PTAK ANTONI

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 17:58
Za moment w widomosciach na 92.00 FM beda mowic cos wiecej.

EDIT

ee... ch..ja powiedzieli...

wlasnie pojawil sie terminarz II ligi... zagralibysmy na Twardowskiego z GKSa na poczatek...

Ostatnio edytowany przez: muniek, 3 lipca 2007, 18:04 [1 raz(y)]

Kto nie pije ten donosi....
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:08
Ptak nie sprzeda Pogoni!

Antoni Ptak jednak nie sprzeda Pogoni Szczecin.
Od nowego sezonu portowcy zagrają więc nie w II, a w IV lidze.

Pomimo ponad miesięcznych negocjacji dwaj szczecińscy biznesmeni Artur Kałużny i Grzegorz Smolny nie kupią od Ptaka miejsca w II lidze.
Zespół rezerw Pogoni przejdzie do Pogoni Szczecin-Nowa i w oparciu o ten klub prowadzone będzie odbudowywanie ligowego futbolu w mieście. Ekstraklasa jest do osiągnięcia najwcześniej za trzy, cztery lata.

Kapelan
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:11
Ale jaja V-ce znowu serwery padły.

Na dobre i na złe
YAKIN
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:12
no i ch....!!!! ptak antoni niech sie goni!!! A MY SWOJE!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:17
PANOWIE NIE CIESZMY SIE Z 4 LIGI, TYLKO ZROBMY COS W KONCU Z TYM PTAKIEM, NIE MOZE TAK BEZKARNIE PLUC NAM W TWARZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ron
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:23

Hulk napisał:  
PANOWIE NIE CIESZMY SIE Z 4 LIGI, TYLKO ZROBMY COS W KONCU Z TYM PTAKIEM, NIE MOZE TAK BEZKARNIE PLUC NAM W TWARZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"a pies go srał", jak mawia mój dziadek..

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005