Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
d´Alquen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:52
Ja naprawde nie jestem w stanie pojac, co tym naszym kochanym Prezesem kieruje, czy ten cymbal juz od dawna planowalem przeniesc Pogon gdzie indziej czy co ?? Przeciez to cale pieprzenie ze go media nie kochaja i ze jest zla atmosfera wokol zespolu, przeciez tego nawet nie da sie na serio brac. Wydale mi sie ze to jest tylko przykrywka i teraz dostal porostu pretekst do reki. Tylko ciekawy jestem w ktorym innym miescie bedze mu przychodzilo na mecz po 12-15 tys. W Gdansku co najwyzej 6 tys a we Wroclawiu jak z 8 tys przyjdzie to bedie rekord

aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:53
nastęni są z nami www.KSZO.net.pl

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:53
a co mowili w radiu ABC 98,4FM ???????

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:54
Cyt "- Zażądaliśmy natomiast zaprzestania działalności strony, która posługiwała się naszą nazwą i logo - stwierdził Waszak. - To działanie czysto handlowe, zmierzajace do uporządkowania własności klubu".

Skoro był to główny powód (he,he,he) to niech stronka v.pl zmieni troszkę wygląd i niech działa dalej. Ciekawe jaki będzie następny pretekst? Za mało kibiców na meczach? Wygwizdywanie Baranowskiego? Czy....?

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8080 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:55
> a co mowili w radiu ABC 98,4FM ???????

nic, leci teraz Siwy Dym ( audycja rockowa ) maja status na gg - POGON TO MY!! A NIE WY!!

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:56
Są następni :
kibice Polonii Bytom http://szarusiek.horisone.com/ (www.polonia.bytom.prv.pl)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Ojjj Baranowski to lepiej niech urlop weźmie. Takich bluzg jakich zapewne dostanie na Wiśle, to pewnie całe życie nie nazbierał

Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8385 dni

> > Kurwa mac,MERCEDESA!!! Za mocny ziomek.Ciekawe jakiego tego mercedesa,chyba klasy A i to w >dodatku pare letniego!
>
> Co do tego Mercedesa to nie był bym pewien czy A klase , przecież na wiosne nasz kochany prezes Antoś kupił sobie nowego Mercedesa S 600 !! :D za jakieś 130 tys euro nawet w przeglądzie o tym napisali a na meczach można go zobaczyć na parkingu (czarny , niemieckie rejestracje) . A mam pytanie czy ktoś wie czyja jest ta czarna BMW 750 stojąca przed budynkiem klubowym ?? :D

Tez widzialem to BMW :D Chba zamiast Mercedesa Dawidek kupil sobie BMW :) Ptak znowu klamie!

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Zróbcie Transparent "Dawid Przepraszamy za Mercedesa" ;)

Dawid porusza sie jakimś Jeppem albo coś takiego ;) albo mi sie wydaje

Btw. Fajne ma to Pajero też chce takie :(

Z daleka nie będzie widać.
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:59
Ptak jest jak bomba zegarowa w kazdej chwili moze wybuchnac .....

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:01
> > Zróbcie Transparent "Dawid Przepraszamy za Mercedesa" ;)
>
> :-D, :D
> i odrazu Antoni nie odlatuj :D

Właśnie tak hehe ZGADZAM SIĘ W 100% Good Idea

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:01
Do dupy z taka strona oficjalna. Oni jeszcze nie zamiescili wiadomosci miesiaca... czyli ze ich prezes zmienia adres zamieszkania ;-). A w TV to juz dawno poszlo.

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:03
ja pierdole ptaszek zrobił sobie afere na całą Polskę

Na zawsze Pogoń
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:04

> Tez widzialem to BMW :D Chba zamiast Mercedesa Dawidek kupil sobie BMW :) Ptak znowu klamie!

Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)

A co do BMW to nieczego sobie :D
Mi się wydaje ,że to tego Kwietnia z tej firmy Stabil

:
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:04
Ja pierdole hehe bez kitu AFERA NA CAŁĄ POLSKE :D No i po Ptaku...

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:07
> Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)

A Ja słyszałem że Pajero to to Hiszpańsku masturbować się Hehehe i dlatego tam ten samochód sprzedają pod inną nazwą :D

aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:08
Pogon, Łks, Wisła, Lech, Legia, Kszo, i wiele innych.

Ptak nas zjednoczył:)

City ŁKS Łódź
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:09
a dlaczego ŁKS piszesz z małej litery :P

ŁKS - www.lkslodz.pl
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:09
> > Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)
>
>
> A Ja słyszałem że Pajero to to Hiszpańsku masturbować się Hehehe i dlatego tam ten samochód sprzedają pod inną nazwą :D
dobrze słyszałeś :)

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:10
> Ja pierdole hehe bez kitu AFERA NA CAŁĄ POLSKE :D No i po Ptaku...

Oj boje się że tak bedzie ale może znajdą się jacyś mądzrzy ludzie którzy nie dadzą się ponieść emocją i zachowają zimną krew.Postarają się pogodzić zwaśnione strony wkońcu odejsćie PTAKA nic nie polepszy...

Bo jest paru ludzi... Piraci
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892174 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005