| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:52
Ja naprawde nie jestem w stanie pojac, co tym naszym kochanym Prezesem kieruje, czy ten cymbal juz od dawna planowalem przeniesc Pogon gdzie indziej czy co ?? Przeciez to cale pieprzenie ze go media nie kochaja i ze jest zla atmosfera wokol zespolu, przeciez tego nawet nie da sie na serio brac. Wydale mi sie ze to jest tylko przykrywka i teraz dostal porostu pretekst do reki. Tylko ciekawy jestem w ktorym innym miescie bedze mu przychodzilo na mecz po 12-15 tys. W Gdansku co najwyzej 6 tys a we Wroclawiu jak z 8 tys przyjdzie to bedie rekord
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:54
Cyt "- Zażądaliśmy natomiast zaprzestania działalności strony, która posługiwała się naszą nazwą i logo - stwierdził Waszak. - To działanie czysto handlowe, zmierzajace do uporządkowania własności klubu".
Skoro był to główny powód (he,he,he) to niech stronka v.pl zmieni troszkę wygląd i niech działa dalej. Ciekawe jaki będzie następny pretekst? Za mało kibiców na meczach? Wygwizdywanie Baranowskiego? Czy....?
|
Kocham Szczecin=kocham Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:56
> > Kurwa mac,MERCEDESA!!! Za mocny ziomek.Ciekawe jakiego tego mercedesa,chyba klasy A i to w >dodatku pare letniego!
>
> Co do tego Mercedesa to nie był bym pewien czy A klase , przecież na wiosne nasz kochany prezes Antoś kupił sobie nowego Mercedesa S 600 !! za jakieś 130 tys euro nawet w przeglądzie o tym napisali a na meczach można go zobaczyć na parkingu (czarny , niemieckie rejestracje) . A mam pytanie czy ktoś wie czyja jest ta czarna BMW 750 stojąca przed budynkiem klubowym ?? 
Tez widzialem to BMW Chba zamiast Mercedesa Dawidek kupil sobie BMW Ptak znowu klamie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:01
Do dupy z taka strona oficjalna. Oni jeszcze nie zamiescili wiadomosci miesiaca... czyli ze ich prezes zmienia adres zamieszkania ;-). A w TV to juz dawno poszlo.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:04
> Tez widzialem to BMW Chba zamiast Mercedesa Dawidek kupil sobie BMW Ptak znowu klamie!
Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)
A co do BMW to nieczego sobie 
Mi się wydaje ,że to tego Kwietnia z tej firmy Stabil
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:07
> Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)
A Ja słyszałem że Pajero to to Hiszpańsku masturbować się Hehehe i dlatego tam ten samochód sprzedają pod inną nazwą
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:09
> > Co Ty biedny Dawidek bieduje jeżdząc srebnym MitsubishiPajero na niemieckich blachach , ostatnio stało chyba koło BMW a jak nie to z tyłu na dużym parkingu. Naprawde aż żal mi Dawidka ,że musi jezdzić 2 czy 3 letnim MitsubishiPajero 3,2 DID (cena nowego ok. 250 000zł)
>
>
> A Ja słyszałem że Pajero to to Hiszpańsku masturbować się Hehehe i dlatego tam ten samochód sprzedają pod inną nazwą 
dobrze słyszałeś 
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:10
> Ja pierdole hehe bez kitu AFERA NA CAŁĄ POLSKE No i po Ptaku...
Oj boje się że tak bedzie ale może znajdą się jacyś mądzrzy ludzie którzy nie dadzą się ponieść emocją i zachowają zimną krew.Postarają się pogodzić zwaśnione strony wkońcu odejsćie PTAKA nic nie polepszy...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7